, sekce: DVB-S přijímače |
|
Problem s prijimacem Topfield TF6000CRposledni dobou mi prestava hrat. jindiva to hralo jako hodinky ale najednou pri startu mi nehrali zadne programi (krom kmitoctu 12070 23.5). muselo se to "rozehrat" aby fungovaly. Ale zhruba za mesic sem ho zapl a nesel ani jeden, ani ten kmitocet. Nevite co stim??? PREDEM DEKUJI (na vysvetlovani jsem levej :-) )Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 634 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
|
|
RE: Problem s prijimacem Topfield TF6000CRoprava smps, zajdi do servisu |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
|
|
smpsprosim vas co je to smps? dikyZdravím Vás!
|
bobo2
|
|
bobovčera tu byl podobný srandistakaždý měsíc se to tu řeší pohledej a možná si to spravíš sám, co je smps ti řekne pan Google, já jen ve skratce spínaný zdroj |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
re :Spíše bych se podíval kde je popelnice.TF6000CR-největší propadák co znám Rv ;PKathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
|
|
RE: Problem s prijimacem Topfield TF6000CRomlouvam se.Zdravím Vás!
|
bobo2
|
|
RE: Problem s prijimacem Topfield TF6000CRnemáš se za co omlouvat jen kdesi v pravidlech je cosiNEŽ SE ZEPTÁŠ tak HLEDEJ ahoj a ať to šlape :8) |
tonek
|
|
Nejlevnejsi prijimactak kdyz rikate, ze ten prijimac stoji za *****, tak bych prosil poradit jaky uspokojivi prijimac koupit (co nejlevnejsi). DekujiZdravím Vás!
|
bobo2
|
|
RE: Problem s prijimacem Topfield TF6000CRha ha to bude rad!já neříkám že stojí za ...., asi jsi ani nepřečetl včerejší topic: Datum přidání: 27.02.2011, 20:52.41 2dny RE: Špatný příjem Bývají suché kondenzátory ve zdroji. Stačí vyměnit a jede dál. Registrován: 01/2011, Autor: pecino Datum přidání: 27.02.2011, 21:12.25 2dny Datum přidání: 27.02.2011, 22:57.49 2dny RE: Špatný příjem velmi slušný přístroj ve své době ,ale i dnes po opravě zdroje bezproblémový,je to jediná vada na kráse,mám jich v terénu asi 300 ks Registrován: 05/2006, Autor: pierrepetr velmi slušný přístroj ve své době ,ale i dnes po opravě zdroje bezproblémový,je to jediná vada na kráse,mám jich v terénu asi 300 ks ostatní si tam přečti pokud nejlevnější tak bezproblému OPTICUM 4060CX počty srovnatelné s Petrem |
tonek
|
|
@bobo2Nevěř všemu, co se tady píše.TF6000CR je standardní přijímač, který ti může sloužit i 6 let bez poruchy. Potřebuje však opravu, pokud se tato provede kvalitně a značkovými součástkami, s přijímačem už nebudeš mít problém nikdy, pokud do něj neuhodí blesk.Sám do něj nevrtej a pokud ti někdo bude tvrdit, že se to dá opravit za pivo nebo kilo, nevěř mu, protože za ty prachy to KVALITNĚ a téměř navěky udělat nelze. Můžeš se obrátit na mě, nabízím na opravy záruky. satservis@satservis.cz Měl jsem na této stránce reklamní banner, nikdo mě neoslovil,zda jej chci platit a prodloužit dále, možná si redakce myslí, že jsem umřel, ale opak je pravdou... Klidně to pošli, do 4 dnů to máš OK. zorbas |
Zorbas
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 644 |
|
|
RE: Problem s prijimacem Topfield TF6000CRzdravím Zorbaseže si zase vylez R^ :8) |
tonek
|
|
re :Jelikož si za výměnu kondíků pozáruční servisy účtují i 700kč,nevidím to jako přínosné,navíc závada se opakuje,nebo zdechne tuner.Je divné,že třeba Humaxy,nebo Optiboxy na to netrpí,prodalo se jich tak stejně.Před větším problémem s tímto jinak normálním satem mě zachránili lidi tady z paraboly,když se tady objevily první poznatky s tímto normálním satem...Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
|
|
lubbíkumožná Zorbas napíše víceale ty kondy jdou do háje i u Tebou jmenovaných značek! :8) |
tonek
|
|
ZorbasTo jsem rád, že si to tady napsal. Závady zdrojů to jsou dětský nemoce. tyto vady mají i jiné přístroje. |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
|
|
RE: Problem s prijimacem Topfield TF6000CRAch,Topfieldy,chvalabohu,mal som ich iba zo pár kúskov,niekedy pred troma rokmi,keď momentálne nebolo niečo nič né na trhu,u všetkých do jedného odišli zdroje.Pre mňa dosť rozumne,pozáruke,ale horšie pre zákaznika. RvPredstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
|
|
RE: Problem s prijimacem Topfield TF6000CRTie poruchy zdrojov sa opakujú,asi opravári použivajú stejné elyty,ako výrobcovia.Hodne už opravených zdrojov po roku,dvoch,tá istá závada.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
|
|
RE: Problem s prijimacem Topfield TF6000CRNo kdyz chces kondik za 10Kc tak se nediv. |
J a
|
|
Porucha zdroje se nezopakuje už nikdyPokud jako servis naúčtuji třeba zmíněných 700Kč vč.DPH, dám na zdroj dvouletou záruku po opravě. Ale vydrží rozhodně déle. V podstatě se mi za 9 let nevrátila ani jedna reklamace na špatný kondík, používám ty nejlepší a nejdražší. Ale kdo to chce levně, může to dávat do servisu každé 4 měsíce. A koupě nového přijímače? Nic neřeší, kvalita elektroniky v budoucnu bude už jen horší, pokud nedojde k nějakému zásadnímu zlomu nebo zhroucení současného systému a ekonomiky. zorbas |
Zorbas
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 644 |
|
|
To Zorbas:Zdravím Zorbase - z diskuse tady plyne že si profík - můžu dotaz - v elektrice se nevyznám (tak se asi budu ptát blbě).Mám TF 7700HSCI a mám problém s přepínáním a) mezi polarizacemi (V x H) b) mezi pásmy (dolní x horní) c) mezi satelity (A1 x A3) a to v různých časech a kombinacích (někdy to de, někdy zase ne). Někdy jde přepínat jen v rámci jednoho satelitu, jindy zase i mezi satelity ale jen stejnou polarizaci a pásmo apod. Diskusi o "kondících" jsem už na různých fórech četl mockrát, ale nejsem si jist, jestli taková výměna "kondicionéru" ;) (nebo kondiciogramu) :laughing: je řešením i pro můj problém??? A druhý dotaz - protože su laik a do Ostravy to mám docela daleko - můžeš mi rámcově naznačit, co taková oprava stojí (samozřejmě s kvalitním materiálem). Nemusí to být přesná suma, ale jestli se bavíme o desetikorunách, stokorunách, tisících... (jde mi o to, že pokud bych sehnal nějakého servismana tady, tak aby mi třeba nechtěl nacpat celý nový zdroj nebo něco a místo opravy za 150,- nenabídl opravu třeba za 3.000,-). Předem dík za reakci |
vahač
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 148 |
|
|
Zpátky k tématuTak jsem vyměnil kondentátor (470uF/16V 105°) za 470uF/16V 85° a problém je VYŘEŠENÝ. Díky všem(U zdroje jsou 3 v řadě, tak ten prostřední. Viditelně nafouklý) Zdravím Vás!
|
bobo2
|
|
RE: Problem s prijimacem Topfield TF6000CRTy jsi typicky i.d.i.o.t ktery chtel usetrit. Tak to tak nech, koukej se par tydnu nez to chcipne a pak uz sem prosimte nepis. |
J a
|
|
RE: Problem s prijimacem Topfield TF6000CRmyslim ze tech i.d.i.o.t.u , kteri to resi takhle je podstatne vice |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
|
|
Ja,rj45Kluci,kašlete na ně.To prostě jiné nebude.Je toho "SOMRU" všude plno.Každý odborníkem.....Radku,vždyť to znáš néé :laughing: Servisy kradou atd...Lepší si to udělat sám,nebo v hospodě za pivo a jiné variace na stále stejné téma. Nedávno jsem o tom tady psal.Sice to odnesl v tu chvíli asi nevinný pisatel,ale nemohl jsem si pomoci. Zdravím. |
Fero Ch
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 208 |
|
|
bobo2Tos to teda VYŘEŠIL, dal jsi tam ještě horší kondík než tam byl... :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 781 |
|
|
RE: Problem s prijimacem Topfield TF6000CRAle bylo to levnéééééééééééééééé :))) :))) |
J a
|
|
RE: Problem s prijimacem Topfield TF6000CRto ,že odcházejí elyty,je známá věc,ale že tak brzy je částečně způsobeno nesprávným umístěním přijímače,na televizi,v zavřené prosklené skříňce,nebo na přijímači leží VHS,DVD obaly,prostě musí větrat,mám jich v terénu asi 300 od doby co začaly asi 3 roky,vadných zatím asi 10ks t.j.0.3% ,který přijímač z této doby a cenové katagorie má lepší životnost? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 500 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|