, sekce: Skylink |
|
nové logo - cslinkCo říkáte na nové logo CS LINK? Nevím, jak vy, ale starší se mi líbilo víc. |
dakri
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 499 |
|
|
RE: nové logo - cslinkTiež je v HD ako Prima? :laughing: |
bobsk
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 287 |
|
|
RE: nové logo - cslinkfíha vyzeráto jako pomaranč ;)už sa chystajú na na zmenu asi ;) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: nové logo - cslinkLen dúfam že zmenu k lepšiemu a pridajú ozaj kvalitné programy aby rozhýbali aj Skylink. |
bobsk
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 287 |
|
|
RE: nové logo - cslinkheh už druhy tyžden skoro každy den neaké nové info od Cslink ale od Skylink nič. ešte asi spia :)))Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
|
|
RE: nové logo - cslinkPristi tyden nas ceka dalsi info :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 783 |
|
|
sanziaspoň vieme že robia niečo no nelen tie nové tv už chýbajú ;) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: nové logo - cslinkPaci sa my,take pomarancove :)) Urcite je to zasluha M7 Group Luxemburg,parada ;) :) |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 068 |
|
|
RE: nové logo - cslinkNo, celkom pekné, asi sa CSlink inšpiroval logom TV PRIMA - myslím farebne.uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV
|
limcek
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 303 |
|
|
RE: nové logo - cslinkto ze zmenia logo automaticky neznamena ze sa firma zlepsila. treba pockat co prinesie cas. a zbytocne sa netesit zo zmeny loga- myslim ze pre zakaznika zmena loga nic neriesi :lookaround: |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 426 |
|
|
tomkoZnema loga mozno nie,aj ked je to prvy naznak na zmenu,ale zmena majitela,ano ;) R^ |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 068 |
|
|
RE: nové logo - cslinkZmena je zivot:) Je ve skutku zajimave,ze nektere firmy logo menit nemusi,totiz ty,ktere se nezadluzily az po usi a potom se polozily na lopatky (ovsem za soucasne vystavby kvalitnich vil vedoucimi soudruhy techto spolecnosti a...z penez spolecnosti).V podstate to patri ke klise doby - rembranding a zmena loga a ...mame tu UNIVERSAL CHANNEL:),tedy naprosto k nicemu,resp. aspon zarobi tvurci loga. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE: nové logo - cslinka hlavne ocistia si svoje "meno" |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 426 |
|
|
logoje mi uplně jedno jaké mají logo.Mnohem více mne zajimá, jaké programy a za kolik nabizeji a v jaké kvalitě |
KRYPTOR
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 |
|
|
ZNE(po)UŽILIaj databázu predajcov Skylinku , dokonca aj rovnaký hotel na Sliači ,aby predložili svoje vízie do budúcnosti.Samozrejme o dva týždne skôr ako Towercom , údajne s poriadnym obedom a rautom ! R^ T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log
|
P 222
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 764 |
|
|
RE: nové logo - cslinkTo jim tam někdo stříknul živou vodu, nebo co se děje? Dokonce se naučili z SD signálu Primy udělat HD. :O To je skoro na patentování... :laughing:Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 640 |
|
|
Redakce - chybaV článku máte chybu - nápis je proveden minuskami kurzivou a ne verzalkou... |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
|
|
RE: nové logo - cslinklogo ve stylu holandské národní barvy.... |
pecou
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 221 |
|
|
logo za 5minto mi je uz len logo! Uz ked logo, tak by to malo nieco znamenat. Jedna vec je farba to chapeme preco ale dalej nejak ziadny napad, ziadna kreativita! Aj keby uz ten pomarancovy pomaranc sa rozpleskne po stene nechajuc elipsovity tvar a v tom tie pismena by viac zaujalo ako toto... Toto sa "stalo" tak ze nejakemu IT povedali o 11. h. ze do obeda sprav nove logo...K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
RE: nové logo - cslinkHlavni sponzol platformy je ČSSD :D Jinak uz jsem si zvykl, ze jakakoliv nadnarodni firma, ktera zmeni logo zakoupenemu "objektu zajmu" ho vzdy zmeni na horsi. Opravdu nechapu toto logo. Ale pripada mi spise, ze to je i takova mensi predzvest uplne zmeny jmena platformy, kdy pak po roce uzivani zmeni nazev v logu, ale kazdy si to zaradi diky tomu oranzovemu pomeranci k CS Linku....Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 282 |
|
|
vidis to..mozno ked u vas T-Mobile TV (T-Com.sk Magio) je virtualny SkyLink,tak mozno CS-Link sa transformuje na virtualny Orange (Fiber)TV... |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|