, sekce: Příjem satelitů |
|
Pokles kvality signáluZdravím všetkých, mám zakúpil som nový Optibox Pony, predtým som mal Optibox extra CX PVR Ready. Na staršom som mal silu signálu (SKYLINK) okolo 94% a kvalitu okolo 87%, po výmene za Pony mi sila signálu vyskočila na 100% no kvalita klesla na cca 72%, v čom môže byť problém? Ďakujem za každú radu |
daali
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 96 |
|
|
RE: Pokles kvality signáluV ničem není problém. Každý zkrátka ukazuje jinak procenta na baragrafech. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
|
|
RE: Pokles kvality signáluto neni problem. kazdej prijimac to ukazuje jinak. neres to. nebo muzes nastelovat antenu tak aby si mel 94/87 a budes mit klid :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: Pokles kvality signálu:))) :))) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
|
|
edision argus piccoloahojte potrebujem poradiť,momentálne testujem tento pristroj pre sestru, je v nom soft 1.1.48, no mám problém s kvalitou signálu alebo skôr s citlivosťou na signál.Ja mám argus VIP a na mojom pristroji s týmto problém nemám.Už som to skúšal s nastavenim pozicie usals i diseq no bez potrebných výsledkov. |
pavokuk
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 124 |
|
|
RE: Pokles kvality signálua aký problém máš ??? seká, nefunguje, alebo iba ináč ukazuje ??? Pokiaľ ukazuje niečo iné ako tvoj a funguje tak potom si prečítaj odpovede hore. Teraz mi došlo, že si robíš kozy, ked som si prečital o USALS a DiseqC alebo nemáš iba skúsenosti ???nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|