, sekce: Skylink |
|
Penthouse HDAhojte borci, prednedvanom som to tu uz pisal, ale kedze sa doteraz nic nezmenilo, musim znovu...skusal som dnes rano naladit na Skylink-u kanal "Penthouse HD", ale aj ked mi kanal naslo, stale mi vypisuje hlasku "kodovany kanal", neviete preco? Mam predplatene MultiHD+HBOHD a na stranke Skylink kde som si sluzby aktivoval a kde si ich aj vzdy aktivujem mi vypisuje, ze je to aktivne (Penthouse), skusal som aj reautorizaciu karty cez net, vsetko, ale jednoducho mi to nejde...len preistotu, rano som vstal skor kvoli NHL na SPORT1 a zo zvedavosti som to chcel skusit a nic...bolo 4:30 rano ... poradte co to moze byt... mam prijimac Vantage HD 6000 + Skylink karta ICE, vsetky ostatne kanaly ktore maju ist aj idu, takze neviem |
street
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 310 |
|
|
RE: Penthouse HDvysielajú až od 0,00h - 6h🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Penthouse HDno já mam HDplus a mne šlape v pohode🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Penthouse HDRodičovský zámek ;)Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Amazon Prime Video
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 323 |
|
|
RE:Penthouse HDNemáš naladěn Penthouse HD CZ.Ten tuším ještě nejede.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
|
|
RE: Penthouse HDjá myslím, že mu to musí normálně fungovat. teda pochopitelně až od půlnoci. je to záhadaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Penthouse HDMne taky nechodí pořádně jen v origo modulu cw tam jsem vypnul rodičovskou kontrolu ale pak kartu hodím do dm pod Oscamem rozjedu na dalších strojích tam jede vše jen z Penthousem HD mam taky problém rozjede se pouze v cam modulu.Ale většinou mam v pulnoci pulnoc. :)))Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
|
|
RE: Penthouse HDOd doby co zařadil Skylink do nabídky Penthouse HD se na všech možných fórech řeší problémy s příjmem tohoto programu.Ze všech těchto diskusí vyplývá, že některé přístroje, příjem prostě nezvládnou pro potíže s nastavením úrovně dospělosti. Skylinkem certifikované přístroje to zvládají, takže je logické, že tento stav může, z určitého pohledu, vyhovovat. |
tondak
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 17 |
|
|
RE: Penthouse HDJiž jsem to sem psal koncem roku, ale asi to nezaškodí připomenout.Na kartě je potřeba nastavit Parental Control (Jugendschutz), rodičovský zámek příjmače s tím nesouvisí. Problém je v nastavení funkce karty "Omezení podle nastaveného věku". Pokud je tato funkce vypnuta (případně nastaveno 18+), Penthouse šlape jako ostatní programy, ale pokud je nastaven nižší věk, píše zakódováno. Pokud přijímač neumožňuje změnu nastavení ve čtečce, nezbývá než si půjčit CA modul. Od kolegy jsem si půjčil modul Irdeto Cryptoworks od Mascomu a zde je postup. Ariva 200 HD: Menu, nástroje (Tools), zvolit Common Interface, pak na CI informace-Cryptoworks stisknout OK, naběhne menu z CA modulu, zde dát Parental Control (Jugendschutz), zeptá se na PIN (0000), Age rating smartcard - a přepínáme možnosti: PG (menší děti), 12 let, 15 let, 18 let, 18+ let, disable MR (vypnutí této funkce). Pro odblokování Penthouse nutno nastavit 18+, nebo funkci vypnout. Poté vyjmeme CA modul a kartu vložíme opět do uni čtečky a Penthouse šlape. -------------------------------------------------------------------------------- |
stamp
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 21 |
|
|
RE: Penthouse HDno já nevím, ale můj Golden 980HD není žádnej certifikovanej přijímač od Skylinku, natož aby měl nějakej origo modul, má jen univerzální čtečku Conax na prvním firmware, která dodneška bez jakéhokoli mého zásahu rovnou přežvejkala všechny nabídky od cslinku a skylinku ( mám zastrčený obě karty ) která jsem mohl zkombinovat v jejich nabídkách :O - i ten Penthouse HD naskočil, i když ty svalnatí bobuláči co se tam předvádějí před megasilikonama mě teda moc neoslovili ;P |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
|
|
to stamplen toto nie je pripad streeta to bi mu neslo ani LEO |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 393 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|