, sekce: Skylink |
|
Skylink IRDEDO ICE - změna klíčůDobrý den,vlastním dvoutunerový STB a velice často používám nahrávaní v takzvaném nezakodovaném tvaru. Na jeden kodovaný program se dívám a druhý kodovaný si nahrávám v nezakodovaném tvaru. V současné době používám starou cryptoworks kartu, na které se mění klíče jednou za "uherský rok" takže můžu mít na disku nahrávky v nerozkodovaném tvaru relativně dlouho. Chci si objednat Skylink Next kartu do druhého STB, ale bohužel musím vyměnit i "mateřskou" kartu za ICE. V obchodě mě ale varovali, že když si tuto kartu nechám vyměnit, tak budu mít problém, jelikož skylink na těchto kartách často mění klíče, tím pádem nahrávku již nedekoduji. Prosím tedy o informaci, jaké s ICE kartami máte zkušenosti (jak často mění klíče) co se týče dvoutunerových příjmačů? |
marecb
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 186 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
|
|
RE: Skylink IRDEDO ICE - změna klíčůmenia kazdy den aspon ked sem tam kontrolujem |
mikulas99
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 147 |
|
|
RE: Skylink IRDEDO ICE - změna klíčůtak si zapni bloker a jedesAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 821 |
|
|
RE: Skylink IRDEDO ICE - změna klíčůNemám žádný bloker a na co by mi bloker byl? Pokud změní klíče a mě se na kartě tyto klíče nezmění (použití blockeru) tak sice přehraji uložené záznamy, ale pro změnu karta nedekoduje nově vysílaný program. |
marecb
|
|
RE: Skylink IRDEDO ICE - změna klíčůZapisy mi chodi asi každy den-taky jsem měl bloker po čase mi to přstalo hrát i když jsem měl ještě zapis na dva týdny.Takže změnili klíče a musel jsem bloker vypnout |
radakrtek
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 209 |
|
|
RE: Skylink IRDEDO ICE - změna klíčůTakže jsem relativně v prde... s tou novou kartou. |
marecb
|
|
RE: Skylink IRDEDO ICE - změna klíčůMohl by to vyřešit třeba modul s dualdecrypt. Ale to bys nemohl být takový tajnůstkář a mohl nám prozradit třeba i svůj přijímač.. :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Skylink IRDEDO ICE - změna klíčůMám Mascom MC5300 a CI modul Irdeto-Cryptoworks, taktéž od Mascomu. |
marecb
|
|
RE: Skylink IRDEDO ICE - změna klíčůA tento modul(spolu s moduly Technisat s novějším fw) by to právě měl umět. Zajímavé, že ti nahrává zakódovaně. Jakou v něm máš verzi softu?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: Skylink IRDEDO ICE - změna klíčůZkopírováno z Omka:Moduly TechniSat TechniCrypt CW podporují funkci DUAL DECRYPT* u dvoutunerových přístrojů, což je dekódování dvou programů současně z jednoho transpondéru (např. současné nahrávání programů ČT1 a ČT2 nebo jejich sledování v režimu PIP - obraz v obraze). * funkční s moduly artikel number (naleznete na zadním štítku modulu) 0001/4535 a 0003/4535 (netýká se modulů s firmwarem 3.9.11), současně prodávané moduly s firmwarem 3.9.12 plně podporují funkci Dual Decrypt. Vynikající jsou také moduly Mascom/Alphacrypt (např. easy TV modul), které rovněž podporují funkci DUAL DECRYPT. Tyto moduly umožňují vypnutí rušivých chybových hlášek při použití dvou karet stejného kódovacího systému. Upgrade modulů probíhá přes transpondér ORF na družici ASTRA 1. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: Skylink IRDEDO ICE - změna klíčůCryptovorks 1.21B |
marecb
|
|
RE: Skylink IRDEDO ICE - změna klíčůMě nefungují ani PIP u dvou kódovaných programů. Například ČT1 a ČT2, jak je napsáno ve tvém příspěvku. |
marecb
|
|
RE: Skylink IRDEDO ICE - změna klíčůZkusil bych tohle:https://www.parabola.cz/zpravicky/13679/test-modulu-mascom-se-sw-1-22-uspesny/ Stejně ti ale nerozumím, píšeš, že: Na jeden kodovaný program se dívám a druhý kodovaný si nahrávám v nezakodovaném tvaru. Tak kde je problém? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: Skylink IRDEDO ICE - změna klíčůSorry špatně jsem to napsal: Na jeden kodovaný program se dívám a druhý kodovaný si nahrávám v zakodovaném tvaru. |
marecb
|
|
RE: Skylink IRDEDO ICE - změna klíčůPak je to jasné ;)Dual decrypt ti asi nefičí. Ale jinak to funguje, nedávno jsem to zkoušel s Technisatem v stb Schwaiger. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: Skylink IRDEDO ICE - změna klíčůJá mám strašný strach s těmi aktualizacemi CI slotů. V minulém STB (Technisat) jsem měl taktéž tento modul a udělal jsem aktualizaci a od té doby se mi kanály sekaly, musel jsem přepnout na jiný program a pak zpět.Bylo to neúnosné, musel jsem koupit jiný CI modul (Technisat) a pak bylo vše bez problému. Od té doby jsem se zapřisáhnul, že pokud mi něco funguje bez problému, tak neaktualizuji. ;) |
marecb
|
|
RE: Skylink IRDEDO ICE - změna klíčů:))) děláš jako by šlo o život..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: Skylink IRDEDO ICE - změna klíčůAktualizaci jsem provedl, ale situace zůstává stejná. Nemusí funkci dual decrypt podporovat STB? |
marecb
|
|
marecb......musí, ale mascom to bohůžel neumí :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
@marecb aky TS modul mas?prosim ta mozes mi napisat Article Number (to 0001/4567) tvojho Mascom modulu. dakujem!K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
RE: Skylink IRDEDO ICE - změna klíčůCIM-CRYPTOWMASCOM |
marecb
|
|
RE: Skylink IRDEDO ICE - změna klíčůMusím počkat až se manželka dovívá na tu sra... co hraje na Nově, pak se ti na ten Article Number podívám :) |
marecb
|
|
RE: Skylink IRDEDO ICE - změna klíčů:laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: Skylink IRDEDO ICE - změna klíčůToto jsem našel na stránkách "Modul podporuje funkci DUAL DECRYPT (nahrávání dvou programů z jednoho transpondéru, pokud tuto funkci přijímač podporuje) a to i v režimu IRDETO!"Nicméně můj primární problém to neřeší, v drtivě většině nahrávám z jiných transportérů. |
marecb
|
|
RE: Skylink IRDEDO ICE - změna klíčůJe fakt, že u dvoutuneru jsem to nezkoušel(pouze z jednoho tp). Myslím, že tu někdo psal, že u nějakého tuším technisatu používá dva moduly s dvěma kartama, ale nevspomenu si. Zkus to tedy jen pro info ještě z jednoho tp.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
marecb ano i niepresne o to ide aj mne - su totiz 2 druhy TS modulu.To co sa pise na strankach je o starsom type S Dual, ze vraj je novsi co uz tuto funkcionalitu nema - a tento novsi je bezne dostat, horsie je to s tym starsim... @Tomik posli mi pls. aj Ty ArtNo Tvojho, aspon si mozno overim ze su naozaj rozne TS CW moduly. Dakujem! K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|