, sekce: Skylink |
|
skylink co dalejSkylink je tisko.Volakedy tu bolo halo pisalo sa co prida co bude.Teraz tisko.CSlink stale nieco nove.Skylink sa zmohol len na zverejnenie pladieb a nieco ze od bulharou odskusal(kod.syst.)Prima HD nieje terno ale potesi.Ja Aatru 3A nemozem brat len Astru 3B no potesilo ma ze je len nie pre skylink skoda.Aspon ta Sity TV bola dobra ale zakodovaly.Nezoberie ju Skylink od bulharou?Nevie niekto co sa chysta?Samozrejme okrem Prima Love.Ja viem mam sa opytat Grasla no tu poniektory maju viac info ako samotny Skylink. ;) |
cerbe
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 224 |
|
|
RE: skylink co dalejchystá sa dalšia demonštrácia v Líbii, smútočný pochod za obete v Novom Zélende, čo myslíš že my * Glisníka a vieme to? nechystá sanič,čo by sa chystalo, nechceš nesleduj! večná téma, večné otázky načo? ;P3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
Text zeditoval moderátor alfasex. Datum editace: 02.03.2011, 19:48.34
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 196 |
|
|
RE: skylink co dalejtak přijímač naladěnej tak teď spamuješ RvAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
|
|
S.P.A.M.S.P.A.M. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
|
|
RE: skylink co dalejKomu sa nepáči tak predať SkyLinka kúpiť CS Link R^ |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
|
|
to: cerberaz niečo CS link pridá a už sa tu ideš poka..... |
peter8901
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 12 |
|
|
jaj spamze viete co to slovo alebo skratka znamena.O tom kto ako hral atd. sa viete vypisovat.A graslika ze su.. tak to som nevedel.Super.Tak asi vies.Prijmac som naladil nemam cas lebo pracujem sa hrabat cely den as ediet pri pocitaci sledovat na desiatich forach vsetko.Tak som sa pytal. |
cerbe
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 224 |
|
|
RE: skylink co dalejNeviem čo ťa trápi, veď ani cs link zatial vlastne nič nové nepridal. Takže ani v skylinku si zatial o nič neprišiel. To že tu niečo sľubujú, nie je záruka že to aj pridajú.Glisník sa nedávno vyjadril, že dopredu nebude nič oznamovať, nakoľko nakoniec sa to vždy zvrtlo proti nemu. Najbližšie dostaneš Prima love a niečo naviac možno od 1.4.( alebo neskôr). |
bobsk
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 287 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|