, sekce: Skylink |
|
Nova HDAhoj,mam prijimac Topfield a kartu CS link a doposud sem bez problemu prijimal programy v DVB-S i v HD/DVB-S2/MPEG4 - vc Nova HD. Nyni po oznameni zmeny kmitoctu se mi nedari tento program zprovoznit - zapisy na karte jsou,prijem CT HD i Prima HD je bez problemu. Zkontroloval jsem i parametry noveho kmitoctu (od Skylinku) a vse vc 8PSK je zadano dobre - signal i kvalita jsou skoro 90-95% a programy se naladi,ale jakmile se prepne na Novu v HD tak to proste nerozkoduju - prijem z puv.frekvence je bez problemu a rozkoduje to. Diky vsem za rady/postrehy... :lookaround: R^ |
Honza z HK
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 107 |
|
|
RE: Nova HDAhoj,První co bych zkusil by byl refresh, za to nic nedáš. |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
|
|
RE: Nova HDA kde si to prosim Te muzu refreshnout? Na www.cslink.cz??Diky R^ |
Honza z HK
|
|
RE: Nova HDEe, tohle mají zatím jen motéři, popros tady ve vlákně ať ti to někdo refreshne, já jsem zrovna mimo na mobilu. |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
|
|
RE: Nova HDV jakém to máš modulu? |
Sekyra
Registrace: 1/2004 Příspěvků: 328 |
|
|
RE: Nova HDOriginal CryptoWorkscislo karty napisu az vecer - diky fsem... :8) R^ |
Honza z HK
|
|
Re:Některé Topfieldy neskousnou jiný modul než Smit.Vyzkoušeno a ověřeno. Mohou být jakékoli licencované, ale prostě HD programy na 12109 s jiným nejedou. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
|
|
RE: Nova HDČíslo karty není třeba.Jak píše Pepa3 problém je ve spolupráci modulu s rec.Předpokládám,že máš Top 7700. |
Sekyra
Registrace: 1/2004 Příspěvků: 328 |
|
|
RE:7700 by to tak nějak mělo být jedno.Ale kámen úrazu je u SBP 2010. Ten Smita (zelenobílý) přímo vyžaduje. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|