![]() |
|
CA Modul vs SET-TOP-BOXZdravím. Využívám od společnosti UPC kabelovou televizi, mám od nich klasický Set-Top-Box + Smart kartu. Ted jsem si koupil novou TV Samsung UE32C6000, která podporuje DVB-C a má CI rozhraní. Od UPC mi bylo navrzeno: kupte si od nasi partnerske spolecnosti LICA CA modul SMiT Conax chipset pairing CAM za 1308 Kc + dostanete znova Smart Kartu. Je možné prostě někde sehnat jen samostatný CA modul, do ktereho bych pouzil stavajici Smart kartu ze set top boxu a ten jednoduse vratil UPC??Omlouvam se za amatersky popis situace diky za cenne rady. SMiT Conax Chipset Pairing CAM |
kleenex
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: CA Modul vs SET-TOP-BOXPředpokládám, že ta druhá karta nebude zdarma..Jinak nevidím důvod si ten modul nekoupit(snad mimo ceny)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: CA Modul vs SET-TOP-BOXKarta je s modulem spárovaná. |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: CA Modul vs SET-TOP-BOXTu první kartu už nemůže spárovat s tím novým modulem od nich?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Možnájde,ale platit za přístroj asi budou chtít nadále. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
kleenexpřesně je to tak jak píší oni s tím TV DVB-C,CAM,karta+smlouva na odběr tv prog.Ale něco u UPC zrušit nejde jak po másle. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: CA Modul vs SET-TOP-BOXPokud ano..a to se vyplatí! ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: CA Modul vs SET-TOP-BOXKarta z STB jde použít pouze v tomto přijímači.Jediná možnost je Lica.Pokud chceš mít kvalitnější obraz,tak neváhej. .......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 514 |
![]() |
|
RE: CA Modul vs SET-TOP-BOXMě karta z stb fičela i v CA conax Technisat. Ale jen základní nabídka.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
![]() |