, sekce: Skylink |
|
cs-link reautorizacemoc prosím pošlete mi někdo zápisy na 4295644878557 .Od registrace neběží placené programy.Děkuji |
katom
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 26 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
|
|
cs-linkZavolaj na linku CSLI:Nk |
furioso
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 196 |
|
|
RE: cs-link reautorizaceMas to tam.Jen by me zajimalo, co mate vsichni za prijimace, kdyz vam to nejde. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
|
|
RE: cs-link reautorizaceferguson fk6900 |
katom
|
|
RE: cs-link reautorizacekazdy den niekto |
mikulas99
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 147 |
|
|
RE: cs-link reautorizaceTakze opet Ferguson. Koukam, ze tyhle stroje jednoznacne vedou v problemech se spolupraci ctecka-karta. No nic, to jen muj nazor, tak se do me nemusite hned vseci pustit :) |
J a
|
|
RE: cs-link reautorizacene,je to pravda já vím,ale co jinýho koupit? |
katom
|
|
RE: cs-link reautorizaceAno, to je spravna otazka. Levne, levne, nejlevneji...... Pta se nekdo po kvalite ?Trebas - Vantage 7100/8000 - obe dve ctecky, kombinace nekolika karet, absolutne bez problemu. |
J a
|
|
RE: cs-link reautorizaceJe to blbost, jedou s CW kartama v pohodě, chvíli se jen čekalo na softy pro ICE.@Ja, jsou hodně rozšířené, proto častější dotazy. Něco jak Ariva.. Např. 7900 ve své době VFD display, hdmi, komponent, čtečka, slot, PVR, záloha settingu, vše do 15ti stovek. Tehdy neměl konkurenci. Poruchy zdrojů v záruce 0, menší chyby jsou jen v sw(černé tit-7900, 6900-ok, někde srandovní český překlad apod). Kvůli cenám Ariv už ho ale nemělo smysl dál vyrábět :-/ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: cs-link reautorizaceVantage...njn, ale přesvěč lidi ať nekupují Hyundaye, Dacie.. ;)Když už i Škodovka není levná.. A to už nemluvím o 535 :) Je to jen o tom jednom. Bohužel. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: cs-link reautorizaceJe to možné, nevím, vím jenom jak se mě tu točí lidi s kartama vs. Fergusnama. Mě osobně je to jedno, já jsem ze saty skončil před nějakým měsícem, dělám jen rozvody a servis, pokud někdo chce, tak max. Humax od Skylinku nebo Vantage, at si to jinak poberou kde chcou a reklamuji kde chcou. Za ty nervy a marže to nestojí. |
J a
|
|
RE: cs-link reautorizacePS - meli jsme na firme Berlingo, po dvou letech problemy a servis nas stal penez... Ted mame Dacii MCV a za 4 roky 4 garancky, zadne jine naklady.Bohuzel o arrivach se to rict neda. |
J a
|
|
RE: cs-link reautorizaceJasně, chce to semtam provést i aktualizaci sw, výrobce jich vydal požehnaně..Spíše jsou to ale ještě pozůstatky z řad AF...kdy si je půl republiky koupilo za dob CZ emu a po letech do nich začali strkat karty.. A to ještě do modelů bez CI později vyšel soft pro CW(6018,6318). Problémy byly hlavně u modelů s CI, ale i pro ně existují sowty a fígle, že CW karty(i ICE) víceméně jedou. A to i přesto, že už přešla další řada FX i FK, které tyto problémy vůbec neznají. Má to být dávno vše v popelnici, ale ony stále HW jedou! A možná přežijí i ty nové křápy za 7 stovek. S těmi saty a maržemi se ti vůbec nedivím, máš naprostou pravdu. Vyplatí se to snad jen tomu, kdo si to bude sám opravovat. A to ještě zapomene na rodinu...Bůh mu žehnej Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: cs-link reautorizaceChtěla bych se zeptat pana Ja chci kvalitni přistroj s těmito požadavky HD, Usb nahrávání,EMU ne,jednoducha obsluha,krásný obraz i zvuk,spolehlivost,abych nahrála programy a nemusela hledat softver na vylepšení.Snad ještě upscaling není podminkou.Cena okolo 7 000Kc.Karty Skylink i Cs link.Děkuji za odpověď. |
azalka
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 57 |
|
|
RE: cs-link reautorizaceS tou Dacií to byl jen příklad, pamatuji jen na ty staré, ty nové modely neznám, beztak je to všechno překvapivě vysoce spolehlivě hodnocené starší Clio v rumunském plechu.A levná je proto, že vývoj je již třikrát zaplacen. Černé Sandero se mi dokonce i líbí a celkem i to nové SUV. Vyložené krámy v tomto oboru už dnes budou asi jen z Číny a Ruska.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
@tomik535vicemene s tebou souhlasim.Ted tu mam Vantage VT1, zakaznik, kterymu jsme delali komplet barak si to dovezl z nemecka, pry o vic jak 2tis.levnejsi nez v ČR. Nevim, je me to jedno, co me ovsem dostalo - vite pane ...., radeji vam dam ty 2tis za kompletni zprovozneni nez abych riskoval to koupit v ČR. Mám s českými prodejci špatné zkušenosti. Ani se mu nedivím, když si vzpomenu na utrpení s reklamacemi u českých obchodníků..... |
J a
|
|
RE: cs-link reautorizacePřesně tak, ty marže..... :crying: |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
|
|
RE: cs-link reautorizaceJeště pro Ja, s auty to mám jednoduché, řídím se pravidlem čtyř F.Fiat, Ford a fšecko francouzské.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
@azalkaNemůžu sloužit, i můj starý Humax stál násobek vašeho cenového stropu. Sociální služby již neposkytuju. Pokud nemusí být dvoutuner, tak za mírně vyšší cenu Vantage 7100. Se správným FW a nastavením bude spolehlivý a jednoduchý na obsluhu. |
J a
|
|
RE: cs-link reautorizace@Ja, šťastný to muž! Taky se mu vůbec nedivím.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: cs-link reautorizaceNo to je super.Socialni služby nepotřebuji a za kvalitní věc ráda zaplatim.Třeba i okolo 9 000.Dva tunery určitě ne.Nad 10 000 tisic také ne.Děkuji vám za odpověď. |
azalka
|
|
RE: cs-link reautorizacePROSIM PEKNE ZAPISY NA 04295644057285 :crying: DAKUJEM |
petrovic9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 8 |
|
|
@petrovic9mas to tam |
J a
|
|
@azalkaPokud bych bral :HD, Usb nahrávání,jednoducha obsluha,krásný obraz i zvuk,spolehlivost tak bych dal Vantage 7100 |
J a
|
|
RE: cs-link reautorizaceDěkuji vám za radu.Myslela jsem si že by moje požadavky splnil spíš Technisat.Pokud si nyni vzpominám tak o Vantage zde hezky mluvil i Saxon.Přeji vám přijemny večer a jak vás zde zastihnu napíši jak jsem spokojená. |
azalka
|
|
@azalkaHD technisat je taky dobry stroj. Vetsi zkusenosti mam ales Vantage, dobré jsou i dvě čtečky u V7100, bezproblémová kombinace různých karet ve čtečkách apod... Do technisatu potřebujete ještě CAM (modul) |
J a
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|