![]() |
|
C+NL a BDCFunguje niekomu? Digiturk asi po 3 minutach nabehol, ale NL nic. Dik |
hard333
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 246 |
![]() |
|
RE: C+NL a BDCvšetko ide , aj na zhrdzaveného dráčika .a to ti nabehne až po troch minutach ? Mne nabehne hneď . :laughing: :laughing: :laughing: vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: C+NL a BDCVsetko nabehlo okamzite, Digiturku to trochu trvalo, ale C+NL vobec. |
hard333
![]() |
|
C+NL a BDC (# 31)Těch dráčků už mám dost,už mě nabaví,jsou odrhnutí,jako Gamma karty které ještě jedou také na C+NL/komerce/jde na nich toho hodně/!!! :laughing: :laughing:(věnuj se internetovému spojení,solidním komplicům,a budeš mít pokoj navždy.To Ti radí Hery,solidní zakazník,solidní pán!!!!!!! :8) R^Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
hard333je vidět ,že jsi nezkušený!!!! :laughing: :laughing:Irdeta nabíhají cca tak po 5 min. a u gamma karty až po 5 hod. Takové řecké programy na GAMMA po 24 hod. u dráčka ihned!!! Přijď se poučit vše ukážu,a naučím Tě pořádku v těchto příjmech.A ještě něco vypijem!!!! :8) :8) :8) R^ Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
@heryAhoj hery, tak jsem se dočkal, ikdyž jsem už smutnil. Divil jsem se, že v Řecku maji krizi, ale pošta funguje :))) . Vše šlape jak má a vo tom to je. Ostatní vyvrtaní koleňáci nechť sní! R^VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
tkanTak jsi č.1 :8) :8) :8)Mám už 5 providerů vyzkoušených a vše OK,jenom u C+NL mě to zatím ranilo,jede to v Irdeto,čekám,že pojede SW v Mediguardu,to už je lepší pro tuto platformu Diablo 2 :8) R^Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
heryRad by som, ale viac veci mi to nedovoluje. Zajtra to vyskusam nechat dlhsie, lebo uz som mimo. Dik za radu. Uz sa to tu niekto pytal, ci ide C+NL aj z 23,5E, alebo len z 19,2E. Dik moc |
hard333
![]() |
|
hard333neboj to je otázka času :8),dělá v tom hodně expertů,aby to chodilo,víc nebudu uvádět!!!/vždy jsi chvíli nahoře a pak dole,na to si musíme zvyknout::: To nedovedou jen Ti co tady pořád rýpají,a přitom koukají pouze na SKY link a ještě né celý hack... :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :)))Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
@herypane hery.Jsou lidé,kteří makají jako barevní a mají třebas 10t výplaty.To,že si koupí něco,co si přejí a hlavně chtějí aby jim to šlapalo oficiálně je špatné??? Nevím co je ti na tom směšné,žs si někdo pořídí třebas ten Skylink,ale hlavně ho řádně platí-na rozdíl od tebe.Ty si normální zlodějíček,který to tady navíc dává všem najevo.To,že ti něco běží načerno a navíc ne tvojí zásluhou-natom nic není.Radši teda vymysly SW s kterým by běželi holandˇani v Seca Mediaguard - a pokud to nezvládneš,i když si takový machr,tak se ozvy tvím kolegům z Marsu,možná ti pomůžou..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 954 |
![]() |
|
jamess96Je pátek!! mám dnes 2 pivečka Prazdroj!!! To jen pro Ty exprety co tady říkájí ,že piju krabicové víno! Rvuž se k tomu nemíním vyjadřovat,jsou to hlupáci ,totiž víno nepiji!!!!pouze PRAZDROJ což může dosvědčit třeba Decmen. 1.// Do karet mi nekecejte,Když mě v něčem poučíte,tak vše beru,ale hloupé připomínky ,které neřeší danou situaci/pak je z Vás každý blbec/a to dokážu. jamess96 Ty po mě jedeš jak slepice po flusuiž to sleduji delší dobu,ale chošíčku,kroť své vášně,a radší se stáhni,neumíš mi poradit!!!!!jen kecáš a jdou Ti třeba,teď bez sharing TURk,a nebo NOVA řecko??? Tak radší zmis z tohoto pojednání,protože jako odborník si trapný,což si asi neuvědomuješ,kvůli zášti ke mě.!!!JInak s takovými jako jsi Ty asi nemihu rozvíjet spolupraci,jako z každým druhým co,zde potřeboval/třeba něco/čau a a starej se o sebe :laughing: :laughing: :laughing:vidím,že jsi trochu ujetý!!! :bomb: Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
jamess96Je pátek!! mám dnes 2 pivečka Prazdroj!!! To jen pro Ty exprety co tady říkájí ,že piju krabicové víno! Rvuž se k tomu nemíním vyjadřovat,jsou to hlupáci ,totiž víno nepiji!!!!pouze PRAZDROJ což může dosvědčit třeba Decmen. 1.// Do karet mi nekecejte,Když mě v něčem poučíte,tak vše beru,ale hloupé připomínky ,které neřeší danou situaci/pak je z Vás každý blbec/a to dokážu. jamess96 Ty po mě jedeš jak slepice po flusuiž to sleduji delší dobu,ale chošíčku,kroť své vášně,a radší se stáhni,neumíš mi poradit!!!!!jen kecáš a jdou Ti třeba,teď bez sharing TURk,a nebo NOVA řecko??? Tak radší zmis z tohoto pojednání,protože jako odborník si trapný,což si asi neuvědomuješ,kvůli zášti ke mě.!!!JInak s takovými jako jsi Ty asi nemihu rozvíjet spolupraci,jako z každým druhým co,zde potřeboval/třeba něco/čau a a starej se o sebe :laughing: :laughing: :laughing:vidím,že jsi trochu ujetý!!! :bomb: Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
Taknějak bych řekl,že jamess96 má pravdu ve všem co v příspěvku napsal. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: C+NL a BDCTaky naprosto souhlasím z nickem jamess96.Je vidět že hery má zase vypito :laughing: :laughing: :laughing: Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
jamess96Ty z Marsu si musíš pozvat TY,mě už v Mediguardu šlapou!!!A to v diable 2 :8) R^Je vidět,že ani toto nevíš a píšeš blbosti!!! :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: C+NL a BDCPocházim se severni Moravy a mám tam hodně kamarádu ,ale když zjistili,že začal prazdroj vyrábět pivo v polsku tak teď kupují jenom svijany nebo holbu. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 647 |
![]() |
|
@jamess96Znáš to o té potrefené huse?Myslím že Hery nemyslel normální uživatele SkyLink,ti sem nepíšou,ale myslel ty,co tady do něho ryjou.A přitom stačí ,slušně se zeptat a on ochotně poradí a pomůže.Ovšem musí se to přes mail,telefon nebo Skype.Když se člověk zeptá tady,tak se na něho sesypou takoví "dobráci"jako seš třeba ty a tobě podobní,a vyslechne si všechno možný,jenom ne to co by chtěl vědět.Tak se nediv,že vám Hery oplácí stejnou mincí. |
karel62
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
C+NL a BDCAhoj pánové. Už to tady dlouho sleduji a musím říct - napsat,že je to tady hrozné. Nechci tady nikoho očernovat,ale nelíbi se mi 1 věc: sliby. Pokud chci někomu pomoci,tak mu pomúžu a netahám ho za pačesy. Nebudu se vymlouvát,že mám hodně práce,oslava,nestíhám atd...Projde to 1 - 2 krát,ale ne do nekonečna. A nechci tady jmenovat,ale už víte okom je řeč. A ten člověk by se měl zamyslet sám nad sebou a nechlubit se co mu funguje. Tady je forum ,aby si lidi pomáhali a ne je schazovat - vůči slabším a nezkušeným. Je to smutné 21 století. Asi toto jsem chtěl napsat,kutil. |
kutil
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 115 |
![]() |
|
![]() |