Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

C+NL a BDC

Funguje niekomu? Digiturk asi po 3 minutach nabehol, ale NL nic. Dik

hard333
Registrace: 4/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: C+NL a BDC

všetko ide , aj na zhrdzaveného dráčika .
a to ti nabehne až po troch minutach ? Mne nabehne hneď . :laughing: :laughing: :laughing:

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Vsetko nabehlo okamzite, Digiturku to trochu trvalo, ale C+NL vobec.

hard333

C+NL a BDC (# 31)

Těch dráčků už mám dost,už mě nabaví,jsou odrhnutí,jako Gamma karty které ještě jedou také na C+NL/komerce/jde na nich toho hodně/!!! :laughing: :laughing:(věnuj se internetovému spojení,solidním komplicům,a budeš mít pokoj navždy.To Ti radí Hery,solidní zakazník,solidní pán!!!!!!! :8) R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

hard333

je vidět ,že jsi nezkušený!!!! :laughing: :laughing:
Irdeta nabíhají cca tak po 5 min. a u gamma karty až po 5 hod.
Takové řecké programy na GAMMA po 24 hod. u dráčka ihned!!! Přijď se poučit vše ukážu,a naučím Tě pořádku v těchto příjmech.A ještě něco vypijem!!!! :8) :8) :8) R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

@hery

Ahoj hery, tak jsem se dočkal, ikdyž jsem už smutnil. Divil jsem se, že v Řecku maji krizi, ale pošta funguje :))) . Vše šlape jak má a vo tom to je. Ostatní vyvrtaní koleňáci nechť sní! R^

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007

tkan

Tak jsi č.1 :8) :8) :8)Mám už 5 providerů vyzkoušených a vše OK,jenom u C+NL mě to zatím ranilo,jede to v Irdeto,čekám,že pojede SW v Mediguardu,to už je lepší pro tuto platformu Diablo 2 :8) R^

hery

hery

Rad by som, ale viac veci mi to nedovoluje. Zajtra to vyskusam nechat dlhsie, lebo uz som mimo. Dik za radu. Uz sa to tu niekto pytal, ci ide C+NL aj z 23,5E, alebo len z 19,2E. Dik moc

hard333

hard333

neboj to je otázka času :8),dělá v tom hodně expertů,aby to chodilo,víc nebudu uvádět!!!/vždy jsi chvíli nahoře a pak dole,na to si musíme zvyknout::: To nedovedou jen Ti co tady pořád rýpají,a přitom koukají pouze na SKY link a ještě né celý hack... :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :)))

hery

@hery

pane hery.Jsou lidé,kteří makají jako barevní a mají třebas 10t výplaty.To,že si koupí něco,co si přejí a hlavně chtějí aby jim to šlapalo oficiálně je špatné??? Nevím co je ti na tom směšné,žs si někdo pořídí třebas ten Skylink,ale hlavně ho řádně platí-na rozdíl od tebe.Ty si normální zlodějíček,který to tady navíc dává všem najevo.To,že ti něco běží načerno a navíc ne tvojí zásluhou-natom nic není.Radši teda vymysly SW s kterým by běželi holandˇani v Seca Mediaguard - a pokud to nezvládneš,i když si takový machr,tak se ozvy tvím kolegům z Marsu,možná ti pomůžou...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

jamess96

Je pátek!! mám dnes 2 pivečka Prazdroj!!! To jen pro Ty exprety co tady říkájí ,že piju krabicové víno! Rv
už se k tomu nemíním vyjadřovat,jsou to hlupáci ,totiž víno nepiji!!!!pouze PRAZDROJ což může dosvědčit třeba Decmen.
1.// Do karet mi nekecejte,Když mě v něčem poučíte,tak vše beru,ale hloupé připomínky ,které neřeší danou situaci/pak je z Vás každý blbec/a to dokážu.
jamess96 Ty po mě jedeš jak slepice po flusuiž to sleduji delší dobu,ale chošíčku,kroť své vášně,a radší se stáhni,neumíš mi poradit!!!!!jen kecáš a jdou Ti třeba,teď bez sharing TURk,a nebo NOVA řecko???
Tak radší zmis z tohoto pojednání,protože jako odborník si trapný,což si asi neuvědomuješ,kvůli zášti ke mě.!!!JInak s takovými jako jsi Ty asi nemihu rozvíjet spolupraci,jako z každým druhým co,zde potřeboval/třeba něco/čau a a starej se o sebe :laughing: :laughing: :laughing:vidím,že jsi trochu ujetý!!!
:bomb:

hery

jamess96

Je pátek!! mám dnes 2 pivečka Prazdroj!!! To jen pro Ty exprety co tady říkájí ,že piju krabicové víno! Rv
už se k tomu nemíním vyjadřovat,jsou to hlupáci ,totiž víno nepiji!!!!pouze PRAZDROJ což může dosvědčit třeba Decmen.
1.// Do karet mi nekecejte,Když mě v něčem poučíte,tak vše beru,ale hloupé připomínky ,které neřeší danou situaci/pak je z Vás každý blbec/a to dokážu.
jamess96 Ty po mě jedeš jak slepice po flusuiž to sleduji delší dobu,ale chošíčku,kroť své vášně,a radší se stáhni,neumíš mi poradit!!!!!jen kecáš a jdou Ti třeba,teď bez sharing TURk,a nebo NOVA řecko???
Tak radší zmis z tohoto pojednání,protože jako odborník si trapný,což si asi neuvědomuješ,kvůli zášti ke mě.!!!JInak s takovými jako jsi Ty asi nemihu rozvíjet spolupraci,jako z každým druhým co,zde potřeboval/třeba něco/čau a a starej se o sebe :laughing: :laughing: :laughing:vidím,že jsi trochu ujetý!!!
:bomb:

hery

Tak

nějak bych řekl,že jamess96 má pravdu ve všem co v příspěvku napsal.

hobo
Registrace: 1/2007

Taky naprosto souhlasím z nickem jamess96.
Je vidět že hery má zase vypito :laughing: :laughing: :laughing:

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

jamess96

Ty z Marsu si musíš pozvat TY,mě už v Mediguardu šlapou!!!A to v diable 2 :8) R^Je vidět,že ani toto nevíš a píšeš blbosti!!! :8)

hery

Pocházim se severni Moravy a mám tam hodně kamarádu ,ale když zjistili,že začal prazdroj vyrábět pivo v polsku tak teď kupují jenom svijany nebo holbu.

Fanyn
Registrace: 11/2007

@jamess96

Znáš to o té potrefené huse?Myslím že Hery nemyslel normální uživatele SkyLink,ti sem nepíšou,ale myslel ty,co tady do něho ryjou.A přitom stačí ,slušně se zeptat a on ochotně poradí a pomůže.Ovšem musí se to přes mail,telefon nebo Skype.Když se člověk zeptá tady,tak se na něho sesypou takoví "dobráci"jako seš třeba ty a tobě podobní,a vyslechne si všechno možný,jenom ne to co by chtěl vědět.Tak se nediv,že vám Hery oplácí stejnou mincí.

karel62
Registrace: 9/2010

C+NL a BDC

Ahoj pánové. Už to tady dlouho sleduji a musím říct - napsat,že je to tady hrozné. Nechci tady nikoho očernovat,ale nelíbi se mi 1 věc: sliby. Pokud chci někomu pomoci,tak mu pomúžu a netahám ho za pačesy. Nebudu se vymlouvát,že mám hodně práce,oslava,nestíhám atd...Projde to 1 - 2 krát,ale ne do nekonečna. A nechci tady jmenovat,ale už víte okom je řeč. A ten člověk by se měl zamyslet sám nad sebou a nechlubit se co mu funguje. Tady je forum ,aby si lidi pomáhali a ne je schazovat - vůči slabším a nezkušeným. Je to smutné 21 století. Asi toto jsem chtěl napsat,kutil.

kutil
Registrace: 3/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra