, sekce: Programy na orbitu |
|
Piervij kanal na naší družici FTA?Na 23,5 by měl jít FTA ruský Piervij kanál - jede stále v FTA? (12.051 V 27500)Nemohu ověřit, rodina se dívá na HBO HD na dobu ledovou... :-/ díkyFull - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
|
|
chorochoa ještě mi to našlo 1 bulhara DSTV |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
RE: Piervij kanal na naší družici FTA?spasíbo ;)Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
|
|
RE: Piervij kanal na naší družici FTA?očen charašo my uže davno znajem :))) |
jaronovak
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 236 |
|
|
A što tydjělaješ v svabodnoje wremja ??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
RE: Piervij kanal na naší družici FTA?Dejf, dík za info. Je tam Piervij kanál a 2x DSTV FTA.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
|
|
RE: Piervij kanal na naší družici FTA?Ja teper smotriu Piervij kanál |
jaronovak
|
|
RE: Piervij kanal na naší družici FTA?A ještě lepší je City v FTA - toho času na Thoru hodně oblíbenej hudební kanál, který jakovzor si klidně může vzít i naše Óčko.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
|
|
RE: Piervij kanal na naší družici FTA?ten ide aj na hotbirde, cize ziaden poplach :) |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
|
|
RE: Piervij kanal na naší družici FTA?kolik % lidí u nás sleduje nezajímavý Hotbird? patnáct? :)Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
|
|
???а почему неиспользуете азбукой?! - Нормално! |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
RE: Piervij kanal na naší družici FTA?так що ми в Східній Словаччині :))) |
jaronovak
|
|
krikriNemám klávesnicu v azbuke,a tak ako dobre rátam tak 3 FTA Bulhary a 1 Rus alebo viacej? |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
|
|
RE: Piervij kanal na naší družici FTA?Maš s toho hokej ako ty Bulhary.Ved oni menia programy jak ponožky :))) :))) :))) |
jaronovak
|
|
@puder ako znie otazka?1RUsov je na HB viac: Pervij, RTR, RTG, Vesti (Rossija 24), RU TV, Shanson, Music Box Russia, dalej z hlavy Soyuz, CBL Sibir, este sa mi mari ARM, tusim aj nejake krestanske - TBN?, Smile of a Child; - FTA;potom RTVi 3ks |
krikri
|
|
RE: Piervij kanal na naší družici FTA?Ty RTVi ještě jedou?A jsou FTA nebo CW? |
Fero Ch
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 208 |
|
|
RE: Piervij kanal na naší družici FTA?RTVi KO! |
jaronovak
|
|
@Fero Ch uz neteraz ne |
krikri
|
|
RE: Piervij kanal na naší družici FTA?Myslel jsem si to.bylo mi divné,že to uvádíš v seznamu. |
Fero Ch
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 208 |
|
|
RE: Piervij kanal na naší družici FTA?@dejf "kolik % lidí u nás sleduje nezajímavý Hotbird? patnáct"ja bych rekl, ze hodne proto ze jazykova znalost rustiny a polstiny je tady hodneee velkaa |
*beda*
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 404 |
|
|
Hotbird RT DOCno a na HB je aj rusky RT DOC v AJ, ktory vyzera velmi dobre, zatial vsak iba promo, uz pomerne dlho. Pri RTG je bohuzial predpoklad zakodovania. |
jozz
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 35 |
|
|
RE: Piervij kanal na naší družici FTA?sem si vzpomel nedavno sem tam kouknul na luxus film "Пираты XX века" --kdo nevidel nepochopi /v r.1980 nejvetsi bomba v nasich kinech :-)) |
*beda*
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 404 |
|
|
RE: Piervij kanal na naší družici FTA?Dost mam pochybnosti,ze ruska jednicka pôjde fta-podla mna docasne.Inac v bulsate je tiez cryptovana.Je aj verzia jednicky-napr na 53e fta,ale ta je ina.Tak isto na 13e. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 718 |
|
|
RTssu tam 3 Russia Today-s - RT v eng, RT Espanol ten sa mi zda ma viac a lepsich dokumentov (blizsie k RTG) nez RT ktory je viac spravodajskych a ten RT Doc. Ja som pisal do RTG_TV ze ako s tym kodovanim ale este mi neodpisali...K |
krikri
|
|
A co zvuk?Mne zvuk na ruskej 1 meska za obrazom asi 2sekundy :(( |
leksus
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 112 |
|
|
len na 23.5Ehejhej na Astre meska zvuk,na HB OK |
krikri
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|