, sekce: Příjem DVB-T |
|
PublicTv-Změna!Dnes v noci dojde ke změně v distribuci PublicTv.DVB-T sít 3.Pro příjem stanice přeladte vaše Set top boxi.Satelitní distribuce se změna netýká.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
|
|
RE: PublicTv-Změna!v čem spočívá změna? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 497 |
|
|
RE: PublicTv-Změna!FEC code rate z hodnoty 2/3 na 3/4 a ochranný interval GI z 1/4 na 1/8 |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
|
|
RE: PublicTv-Změna!díky za info R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 497 |
|
|
RE: PublicTv-Změna!Co se Public TV týče, tak neni nutné nic přeladovat, STB na technické změny v MUX3 reagují operativně.Jen zájemci o nový program LOVE si musejí proladit kontrétní kanál s MUXem3. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: PublicTv-Změna!Tak pozor, s tím nemohu zase tak souhlasit. Např.u nás v domácnosti přestal Public TV na TechniSatu DigiPal 2TX hrát a ukazatel signálu byl na nule.Musel jsem opět tedy vlézt do ladění a znovu naskenovat kanál 52 (jedeme z Krašova) - signál opět ukázal sto procent a mohl jsem spustit ladění - Public TV pak opět šel a samozřejmě se přidala i Prima love. Ale např.náš LCD Panasonic v obýváku si s technickou změnouz Muxu 3 poradil - Public TV tam šel dál, jen mě televizor upozornil (toto skvělé Panasonoci dělají), že je v DVB-T dostupný nový program, abych spustil skenování. Čili né všechny DVB-T set-top-boxy si s technickou změnou u Muxu 3 poradí a bude hodně lidí, který neví o co jde a budou zase volat :zombie:Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
|
|
Public TV.Combo TS1 Technisat - bez přeskenování hraje.DI-BOX T22 - bez přeskenování hraje. Plazma Panasonic řada G10E - bez přeskenování hraje. Víc toho doma nemam... ;) tak sorry Dejve. On Air!
|
Saxon
|
|
Dejfještě jsem zapoměl na Kombíka Showbox S700.Showbox S700 - bez přeskenování hraje. On Air!
|
Saxon
|
|
RE: PublicTv-Změna!U sestry jsem zkouknul MASCOM MC 520T. Public běžel, ale STB tvrdošíjně ukazoval stále GI 1/4 a FEC 2/3. Teprve po znovunaladění začal ukazovat parametry muxu správně.Zajímavé :-) |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
|
|
RE: PublicTv-Změna!Na tom neni nic zajímavého, pod tlačítkem "info" prostě vyvoláš tabulku s uloženými údaji, které byli aktuální a uloženy v okamžiku naskenování. Dokud neprovedeš nové skenování, tak se v tabulce samo nic nepřepíše. Je to otázka SW. Jiné přijímače zjištují parametry vždy při zvolení příslušného programu a údaje aktualizují průběžně.On Air!
|
Saxon
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|