, sekce: Programy na orbitu |
|
Blue DragonZdravím všechny uživatele těchto karet a zárovenˇprosim o radu.V pátek mi tato karta dorazila z řecka a při programovani přes Phoenix s loaderem v1,1 mi napise no card detect. Zkousel sem ji vlozit do Fergusona Hf 8900 tam na ni jede cely paket Nova na 13 e.Tedy již prisla naprogramovaná a mám obavy jestli to neni nejaka ta kartička co se rozebiralo s no ATR.Když sem ji zkousel nacist pres CW reader tak se mi vzdy kousne cely program a nic.Ve Fergusonu FK 6900 mi napise irdeto acces v5,3 nejake cislo karty a nejake zapisy platne do 12 .1997. prosim tedy o radu jak dal. |
bedanek
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 39 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
|
|
blue dragon@ patrikcoac objednal jsem 1 prisla 1@ Pedroso pres pay pal doruceni necelych 14 dni |
bedanek
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 39 |
|
|
@tkanA zkoušel jsi po crw něco jiného ? Na čem to programuješ ( caska nebo něco jiného ) ? |
satlama
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 96 |
|
|
RE: Blue DragonCo sa tyka mojej skusenosti s programovanim BDC, karta mi prisla cista. Po bezproblemovom nahrati CW, neslo nahrat IRD. Skusal som na 5 roznych ntb. s roznymi oper. syst. Podobny problem malo aj viacero mojich znamich, ze viac krat kartu neslo vobec prehrat. Nakopol som starsi PC u rodicov a vsetky vzdy 100% nahralo. Kariet bolo viac od viacero zdrojov a nahraval som vsetko co je k dispozicii. Bez problemov. Asi to nie je v karte....fakt neviem.Funguje niekomu C+NL z 23,5E?????? Dik |
hard333
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 248 |
|
|
@satlamaNezkoušel, jen crw, programuju na CAS 3,phoenix 3.68, dragonloader 2.0 nakopčený do kořenového adresáře C: stejně tak i soubor, kterým to programuju, jehož název jsem před tečkou zkrátil na tři znaky.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
|
|
hard333No právě ! Na noťasovi mi nešlo, tak jsem koupil za pětikilo starou hajtru, nasolil to do BDC úplně v poho napoprvé, pak jsem to nechal zapnutý na net, natáhly se tam nějaký aktualizace woken, já to chtěl asi po 3 dnech přemastit na Gr a vyplázlo to na mě jazyk , a od tý doby s tím nehnu :fuming: :fuming: :fuming: |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 855 |
|
|
RE: Blue DragonTak problém vyřešen, už jde přeprogramovat na BDC vše. Problém byl v loaderu, který byl poškozen :laughing: :laughing: :laughing: a trvalo 3 dny než jsem objevil chybu ( mezi gaučem a ovladačem :))) :))) ). Hery díky za vše, hlavně za radu zkoušet a učit se R^ R^ R^ |
satlama
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 96 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|