, sekce: Skylink |
|
primaHD refreshto ste se lekli co ?tak sem si pustil EMM do karty a za 20 sekund sem videl v listu | 04 | 88 00 67 | 2011-03-06 | 2011-04-05 | Prima HD myslite si , ze to obvinovani cslinku ze neposila opravneni je na miste ? nechcete si radsi ty strepy naflashovat poradnym FW ??? Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
refreshrefresh karty na CSlink centre od po-pá od 9:00-18:00cez vikend ti asi nepomože nič. SW radšej nerieš. |
furioso
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 196 |
|
|
MaTToSA jaky strep mas ty ? pochval sa nech vieme co kupovat, ja mam 2x Arivu a problem so zapismi som nikdy nemal a Prima HD ide hned od jej spustenia noze napis aky strep pouzivas ? |
MaTToS
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 106 |
|
|
@bublajs vidisvsetci ta chapu a vsetci su ochotny ti pomoct! :))) |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
RE: primaHD refreshtsy ve :zombie: tak to je ulet :scared:Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
|
|
RE: primaHD refreshbublajs, spamujeme? ... robis to krasnenech sa dari, ahoj ;) btw Cslink kartu mam tiez v low-ende (cca 100EUR) a nikdy som nemal problem zo zapismi, takze asi to o tych tvojich "sunkach" nebude, ze? ... Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: primaHD refreshcoze ?? ja ti nerozumim vubec. jdi to rikat tem , co tady prosej o refresh karty a ne me.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
|
|
RE: primaHD refreshbublajs: spamujes a nic ine k tomu nemam co povedat... a poziadanie o refresh karty nie je porusenim pravidiel, je skor prijemne vidiet, ze sa tu najde par ludi, ktori bez "buzerovania, ktore tu predvadzas" tym ludom pomozu a nemaju potrebu to komentovat ...a nehovoriac o tom, ze tu splietas vo vseobecnosti neake masivne obvinovanie spolocnosti CSlink ohladom zapisov, ktore sa udialo mozno raz dva tri krat.... vacsina ludi slusne poziada o refresh, podakuje a tym vec zhasla je skor otazka preco CSlink neumozni refresh pristup vsetkym podobne ako Skylink, no tato otazka by mala smerovat priamo na CSlink nech sa dari, ahoj ;) ps: uzivaj si krasnu nedelu a neries hluposti (o.i.vid kupa dokumentacie CW :))) ...) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: primaHD refreshvidim ze na to mas jinej pohled. ja tem lidem veselou formou snazim rict, ze ten jejich strep by potreboval udrzbu. ty to nazyvas spamovanim a misto hledani priciny resis dusledek, kterej ani neresi pricinu. viz at si to cslink zaridi.naopak bych to uplne zakazal, protoze problem neni u toho kdo ty EMM posila , ale u toho kdo je ma prijimat. jinak hlouposti si nech pro sebe. to ze ty nechapes, ze by irdeto mohlo system odprodat nebo ho uvolnit uplne, neni muj problem . takhle se uvolnuje dneska kdeco . Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|