, sekce: Technika |
|
Jak zapojím video s dvd recorderemZdravím mám dotaz jak apřipojém video a dvd recorder abych si mohl nahrávat z kazet na dvd předem děkuji za odpověd |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
|
|
RE: Jak zapojím video s dvd recorderemKáblom, a rukami.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
RE: Jak zapojím video s dvd recorderemto je odpověd fakt když propojim video s dvd recorder cinčema pujdeto a s televizí mam propojit video i dvd recorder nebo jenom jedno nevím ještě nikdy sem to nezapojoval tak se ptám |
DjTommy
|
|
RE: Jak zapojím video s dvd recorderemPredpokladám ,že video má aj 2 x scart. Jeden je vstup a jeden výstup. Podobne sú na tom aj cinče. Však tan vzadu je to aj napísané. Každé video obsahuje vsup aj výstup. A dvd recorder tiež. Tak výstup z videa do vstupu recordera a z výstupu recordera do vstupu telky. Tak asi len rukami a káblom.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
|
|
RE: Jak zapojím video s dvd recorderemco to prosimte provozujes za muzeum ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: Jak zapojím video s dvd recorderemone díky za odpověd bublajs cos myslel tim muzeum |
DjTommy
|
|
RE: Jak zapojím video s dvd recorderemneni zač. Muzeum je historia elektro produktov. podobnú zbierku má aj bublajs aj ja . Volá sa to retro. Doba dávnych čias ,kedy sa robili mimoriadne kvalitné spotrebiče ,ktoré hrajú aj po dvadsiatich rokoch.http://slbender.exactpages.com/akai0.html vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
|
|
RE: Jak zapojím video s dvd recorderemaha takhle nu chci sito připojit nebo mam na whs hodně stareho záznamu z ruzných akcí a nerad bych oně přišel tak si je chci nahrát na dvd |
DjTommy
|
|
RE: Jak zapojím video s dvd recorderemJa už to mám za sebou , tak prajem príjemnú zábavu.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
|
|
RE: Jak zapojím video s dvd recorderemA nevadí, že jedno je analog a druhé digital...? |
jupol
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 214 |
|
|
RE: Jak zapojím video s dvd recorderemVšak všetko sa dá zdigitalizovať. Aj staré čierno biele filmy sú na dvd. V nerovi sa dajú nahrávky aj očistiť od šumu, obraz sa dá upraviť. Hystóriu si treba nejakým spôsom uložiť. To sú veci na nezaplatenie.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
|
|
RE: Jak zapojím video s dvd recorderemTo je jasné, len pýtajúci si myslí, že nahraje rovno z VHS na DVD. |
jupol
|
|
RE: Jak zapojím video s dvd recorderemano aj to sa dá, však na to je dvd recorder. Ja to robím cez pc. Každému podľa chuti.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
|
|
oneeeeeMám info, že máš GX-620-ku, ako fachčí? Ja mám zase 20 ročný trojhlavový kazeťák slávnej americkej značky CARVER. Má podobné tlačidlá ako NAKAMICHI Dragon.Nepoznáš náhodou? |
jupol
|
|
RE: Jak zapojím video s dvd recorderemna hifislovanet som včera zavesil najlepší model nakamichi 700 pozri staré stroje , ak si tam zaregistrovaný uvidíš tam , čo všetko mám.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
|
|
RE: Jak zapojím video s dvd recorderem:) no dyk muzeum :) tak az to prevedes, tak to posli se zehlickou a starou prackou do druhyho kola :) doma to k nicemu neni .)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
oneeeeezabudol som linkhttp://www.vintagecassette.com/Carver/TD-1700 |
jupol
|
|
RE: Jak zapojím video s dvd recorderema čo toto http://cgi.ebay.com/Carver-TD-1700-3-Head-Cassette-Deck-Remote-/170579662108vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
|
|
jupolhttp://willsonrock.webovastranka.sk/posledné video si budeš musieť pozrieť celé vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
|
|
Jak zapojím video s dvd recorderemomlouvím se že zakládam nove vlákno ale skoušel sem to spojit to video stim dvd recorderem a nějak semi to nedaří skoušel sem to připojit scart kabelem ale nejdeto stima cinčema to nejde vubec na videu mam vstupy na 2 scart u jedn vstup se menuje Decoder a druhý vstup se menuje Euro av 1 a potom u dvd recorderu mam taky 2 vstupy na scart jedem je av1 a druhej av 2 tak nevím co kde mam zapojit tak pokud by ste byly tak laskaví a napsaly kam co mam zapojit jo a na tv mám jenom jeden vstup na scart ale mám tam rozdvojdu na scart a mám tam jen av1 takže ještě jednou se omlouvam ža přidání vlákna. |
DjTommy
|
|
RE: Jak zapojím video s dvd recorderemVideo recorder , decoder je len vstup ,euro av1 scart je vstup aj výstup.Na dvd recorderi si treba nastaviť av1 alebo av2 a musí to isť. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|