, sekce: Příslušenství |
|
Externý disk bez uspávaniaCaute, môžete uviesť, kto má skúsenosti, ktoré externé HDD sa samovoľne neuspávajú pri určitej dobe nečinnosti?Chem to k STB kde je problém pri prebúdzaní diskov. dik. Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
|
|
RE: Externý disk bez uspávaniaAPACER AC202 BLACK externí hdd 500GB se na xboxu 360 nevypne..Protože je USB pořad pod napětím. Na přijímači HDBOX fs-9200 se vypínal.. Tak pak si vyber ! :ONechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 383 |
|
|
RE: Externý disk bez uspávaniaObecně jsem byl s tímto diskem na STB spokojenej.. Šlapal bez jediného problému bez zdroje na jeden USB kablík. Zrušil jsem ho protože jsem přešel na NAS.. ;)Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 383 |
|
|
RE: Externý disk bez uspávaniaŘešil jsem to tím, že pro oživení disku jsem zadal první nahrávání 6 minut před požadovaným. Toto nahrávání trvalo 5 minut (minimum co povolit STB) - nic se nenahrálo. Poté se zaplo klasické nahrávání pořadu a vše běželo. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 482 |
|
|
Externý disk bez uspávaniadigitals: Kup si na Aukru nebo někde rámeček a do něho SATA notebookový disk Seagate Momentus - sice není extra kvalitní, ovšem spotřebu má minimální. R^ Tento jediný uspěl u Optiboxu bez dodatečného napájení. :8) Takže vše plně řízeno pouze z USB. Jinak úplně nejlepší je co největší Flash. |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
|
|
RE: Externý disk bez uspávaniaJa som asi pred mesiacom kúpil externý Hdd Verbatim 500GB,mám sat.Globo HD S1 čo je vlastne klon Vantage v disku je nahratý FAT32,zapnem za chvílu zahlási že je pripojený a ide stále. |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
|
|
RE: Externý disk bez uspávaniaNapadá mne: což takhle tam narvat trvale to napětí (na to USB). Použít na to klasický adaptér do zásuvky. Případně přes zásuvkový časovač by se to dalo i vždy načasovat, aby to zaplo chvíli před nahráváním a vyplo po tom. Napadá mne, aby člověk nemusel lézt do sat. přijímače, nebo do HDD, rozdělit prodlužku USB, otázka je, co by to dělalo (ale zas ta prodlužka není tak drahá, aby se to nedalo vyzkoušet).VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V
|
Alion
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
|
|
RE: Externý disk bez uspávania@zdrk15o tomto riešení viem, aj to tak praktizujem...ale nie je to ono...niekedy sa stane, že pri prebudení reštartuje aj celý STB @Alion u Vantage myslím, že to nevypína napätie na porte USB, ale je to vecou vlastného firmware externého disku Vraj sa ešte nejaké ADATA ext.disky neuspávajú...problém je, že to neuvádzajú aj všetci výrobcovia Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
|
|
Externý disk bez uspávaniaAlion: No, to je právě řešení na prd ... další časovač a oba zesynchronizovat. :-/ Navíc HDD pak jede non-stop, to taky není dobré a pro disk zdrávo. |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|