, sekce: Skylink |
|
LNB QuadAhoj, potřeboval bych doporučit nějaký Quad LNB s kterým jsou dobré zkušenosti na delší koax. (cca50m) Zdá se mi že Inverto, Di-way mají nižšší zesílení než Twin od těch samých značek.. Příjem klasic tj. 23,5 a 19,2. Měl jsem možnost prozkoušet a je rozdíl znát..nebo tam je nějaká záludnost na kterou je speciálně dát pozor?.. Nutno podotknout, že bude připojeno na 2x TV Panasonic s DVB-S tunerem a 2 vývody bude rezerva do budoucna.Díky za zkušenost. ;) |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 377 |
|
|
RE: LNB QuadZapoměl jsem napsat že se jedná o LNB monoblock.. |
Pájík
|
|
RE: LNB QuadPoužívam bežne Silver Sky. Vlani, keď som ho montoval a nevedel, kade má domáci naťahané káble a kde má aké rozbočky, som to celé obchádzal kábelom dlhým cca 80 m a v pohode to išlo. Toť moja skúsenosť. |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
|
|
RE: LNB QuadLidi mi tvrdý že nejlepší na LNB monoblock je od firmy MASCOM na klasický LNB je dobrý INVERTO BLACK Ultra a INVACOM , ale nevím proč INVACOM moc lidí nekupuje nebo v testech se neukazuje na porovnání s IBU. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
|
|
RE: LNB QuadMonoblok Inverto Quad je supr,i zesílení... no problem. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
|
|
RE: LNB QuadNo musím říct (vlastně napsat), že jsem vyměnil Inverto Twin za Quad (přibyl mi HD Sat přijímač Technisat) a na stávajících dvou Technisat MF4-S CC mi trochy poklesly teploměry. Vůbec nic znatelného na kvalitě obrazu, ale prostě signál trochu slabší.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
RE: LNB QuadJakej tam mas?Inverto Black Premium nebo Ultra.Ja mam pokles na dvou recieverech s LNB Golden 204s Quad. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 779 |
|
|
@joscerJe třeba mimo jiné dobře nastavit skew LNB. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
|
|
RE: LNB QuadInverto Monoblok Quad + 3 sat přijímače (1x2tuner) - naprostá spokojenost. V provozu několik let bez závad. |
mvavrusa
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 87 |
|
|
RE: LNB QuadAhoj, nedostal jsem se na net... mám Inverto Quad a právě mi oproti twin také poklesla kvalita.. tak se pídím čím by to mohlo být.. na monobloku s skew moc laborovat nejde..je to prostě kompromis.. nicméně když dám twin tak Nova HD jede bez problémů, ale jen vyměním za quad a snažím se kouzlit se skew a dolazením paraboly..stále je pokles znatelný. Parabola je 80cm. ještě mně napadlo jestli to není tím že nemám zakončené zatím nevyužité výstupy. |
Pájík
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|