, sekce: Příjem DVB-T |
|
DVB-T KlimkoviceZvýšili výkon??.nikde není nic napsáno a signál až ne karvinsku jako LTV - signál a kvalita 97% :lookaround: |
misut
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 1 471 |
|
|
dodatekpřesně rozhraní Karviná-Ostrava 778Mhz,ale jede super,myslím připojení ,program asi Rv :laughing: |
misut
|
|
RE: DVB-T Klimkovicepadesatdevitka z lazni? |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE: DVB-T Klimkoviceu mě v Dětmarovicích jsem taky před pár dny naladil 59.kanál, v muxu je LTV a dvě prázdné pozice očko a noe,předtím jsem ho nezachytil,asi o něco zvýšili výkon,bohužel se tam co se programu týče jaksi není na co koukat :laughing: |
rojroj
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 458 |
|
|
RE: DVB-T Klimkovicejasně,nyníé se dívám na VŠB - jak dělají pokusy - autíčka,lépe kolové strojky :8) |
misut
|
|
DVB-T KlimkoviceJistěže zvýšily výkon, přeci se o tom kdesi psalo. Snad zvýšen výkon na 2kW. |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
|
|
RE: DVB-T Klimkovicejistěže? a kde se o tom psalo? neplácej když nevíš.Jediná informace která je, že je povolení na 2kW. A přímá informace několikrát citovaná z dotyčné firmy, že jedou 250W. O zvýšení na ty 2kW nikde poslední dny nic nepadlo, tak si nevymýšlej. Až se to někde bude publikovat, pak je to "jistěže". btw, samé ženy tam nepracují! Rv --- "Jistěže zvýšily výkon" " Snad zvýšen výkon " Typická ukázka tvého uvažování a "rad". |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
|
|
RE: DVB-T KlimkoviceNa inom webe info ,že navýšia plný výkon na 2 kW 1.4.2011. |
juro1970
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 640 |
|
|
2kWJo vlastě, že to teprve bude ... ;) Tak dobrá předzvěst pro některé je to už tedˇ i o ty současné drobné. |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
|
|
juro1970a co tak napsat na jakém? |
davidkriz
|
|
RE: DVB-T Klimkovicehttp://www.(nevhodné slovo).cz/aktuality/lokalni-multiplex-z-ostravskych-klimkovic/ |
juro1970
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 640 |
|
|
RE: DVB-T Klimkoviceno super, ale to nemuseli psát na tom jistém webu, ono je to v tom povolení. Jenže podle dosavadních info nemůžou zatím. Jestli se tak již stalo, nevím, to už se nikde nepíše. |
davidkriz
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|