, sekce: freeSAT by Skylink |
|
Nat Geo HD, Nat Geo Wild HDProsim o info, zda-li jsou tyto dva programy v nabidce UPC Direct nejakym zpusobem lokalizovany do Cestiny (dabing, titulky).Dekuji |
marecb
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 186 |
|
|
RE: Nat Geo HD, Nat Geo Wild HDjasně že nejsou. akorát v případě UPC to nikomu moc nevadí. kdyby tu přehlídku dokumentů v ENG zařadil Skylink, to by bylo kecůVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
Přiznámse,že to třeba mně vadí,ale to je asi tak všechno co s tím zdaleka nejenom já udělám. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
RE: Nat Geo HD, Nat Geo Wild HDUvazoval jsem o jejich HD baliku, ale ziskam v cestine vlastne jenom dva kanaly (Nova Sport, History), CT HD a Novu HD mam na skylinku. |
marecb
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 186 |
|
|
RE: Nat Geo HD, Nat Geo Wild HDUz bude aj discovery hd cesky a axn hd cz uz testuje. To axn hd by som bral vsetkymi desiatimy aj samostatne. NGC bude nasledovat az potom ked vypnu prima hd ktora hd ani nevidela. ;P |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 494 |
|
|
RE: Nat Geo HD, Nat Geo Wild HDaspon ze sa da aktivovat balik hd na 3 mesiace zadarmo...dnes som si ho dal aktivovat... |
mdrak
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 286 |
|
|
RE: Nat Geo HD, Nat Geo Wild HDJak se to dělá nějak mi to uniklo. |
johan
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 8 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|