![]() |
|
Kaon KSC-SA4001IR - nastavenieDobrý deň,mám Kaon KSC-SA4001IR, 2ks Diavolo 0,1 Sibgle, 1ks Multifeed Gibertiny a 1ks 1/2 prepinac. Môžete mi poradiť ako aktualizovať oficiálny SW a ako nastaviť tieto parametre (DiSEqC mám nastavený správne) ? ? C/KU Switch (prepínač) Môžete si vybrať C/KU pásmo výberom typu prepínača. ? Position (pozícia) (MOTOR DiSEqC 1,2) Po zvolení satelitu vyberte, prosím, číslo pozície. Hodnotu zmeníte stlačením tlačidla OK. Zobrazí sa zoznam pozícií. ? Degree (stupeň) (USALS) Stlačte NUMERICké tlačidlá a zadajte stupeň. ? LNB Freq. Na základe vašeho LNB vyberte použitím tlačidiel OK a HORE/DOLE správnu LNB frekvenciu. ? C-LNB Freq. Ak pri výbere C/KU Switch zvolíte možnosť None, C-LNB Freq automaticky stmavne. Stlačte tlačidlo OK, a potom C-LNB Freq. Zobrazí sa zoznam. Vložiť môžete takisto ľubovoľnú frekvenciu. Po vložení frekvencie použitím NUMERICkých tlačidiel stlačte tlačidlo OK. ? LNB Power Vyberte LNB Power ON alebo OFF. ? 22KHz Podľa typu prepínača na používateľovej anténe alebo LNB môžete buď dodať alebo nedodať 22KHz nastavením ON alebo OFF. Pri výbere U-LNB 1 a U-LNB 2, možnosť 22KHz stmavne. (MOTOR DiSEqC 1,2). ? 0V/12V Podľa typu prepínača na používateľovej anténe môžete vybrať buď 0V/12V. ? Tónová pozícia Závisí od nastavenia vypínača na používateľovej anténe. (vypnutá, SAT A alebo SAT Ďakujem. |
MilanA
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Kaon KSC-SA4001IR - nastavenieMoc otázek najednou. Tak abychom to trochu zredukovali - Na C-pásmo potřebuješ konvertor na C-pásmo - žádný přepínač ti bez tohoto konvertoru nepomůže.USALS - Těmi stupni se myslí zadání zeměpisné polohy - šířka - délka. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
RE: Kaon KSC-SA4001IR - nastaveniev nastaveniach potrebujes mat nastaveny universal konvertor, diseqc nastavis vstupy Aresp.1 a Bresp.2 podla toho ako si zapojil konvertor. nastav si pasmo KU, motor nenastavujes, daj LNB power on, |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
RE: Kaon KSC-SA4001IR - nastavenieĎakujem za informácie a ako mám nestaviť ešte tento parameter ?:- 0V/12V (Podľa typu prepínača na používateľovej anténe môžete vybrať buď 0V/12V.) |
MilanA
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Kaon KSC-SA4001IR - nastavenieNastav tam co chceš, pokud nepoužíváš nějaké zařízení, které vyžaduje 12V (relé ap.)nastav 0 V. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
![]() |