![]() |
|
Chcípající LBNNazdar chlapi,mám dotaz. Již po druhé mě chcípnul LBN (pro digitál a HD :D ) První byl nějaké Inverto, už nevím co přesně, který fungoval cca 4 roky. Říkal jsem si OK, sešel stářím. Koupil jsem nový cca měsíc zpět, byl to nějaký noname Emos, protože byl hned po ruce a včera opět signál fuč. Teď jsem to vyměnil za další LBN a jedu. Čím to může být? Náhoda? Jedu na Koscom 7400, 4m coax, STAB HH90, a 1m coax. Pěkný večer a díky za podnětnou diskuzi. Petr |
Nepp
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 48 |
![]() |
|
RE: Chcípající LBNKoaxy a konektory, zvlaste kabel mezi motorem a LNB, ktery se hybe, jsi jiste zkontroloval jako prvni...Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE: Chcípající LBNsamože ;-) motor se už skoro vůbec nehýbe, ale i tak zkontrolováno, vyměnil jsem pouze LBN a hned to jelo |
Nepp
![]() |
|
RE: Chcípající LBNOmlouvám se z chybu má být samo sebou pbrávně LNB, bohužel se tu nedá opravovat |
Nepp
![]() |
|
RE: Chcípající LBNEmos - nikdy nekupovat. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Chcípající LBNemos je nejlevnější existující LNB. dá se tedy čekat vysoká kvalita :)))Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Chcípající LBNMel jsi koupit opet Inverto, nebo treba Alps a byl by klid. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Chcípající LBNJj, Emos, to je kvalitka. Účastnická šnůra jejich distribuce nepřenese už 850 MHz ani na 3 metry.Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
RE: Chcípající LBNzase ktosi usetril 2,50 EUR pri kupe.....Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
RE: Chcípající LBNProsím, aby se ti, kteří nemají co říct zdrželi "chytrých" komentářů ve smyslu úspory atd. a neplevelili forum.Jak jsem psal v prvním příspěvku, byl zrovna po ruce, tak jsem ho vzal, rozhodně ne z důvodu ceny. Děkuji |
Nepp
![]() |
|
RE: Chcípající LBNno příště se neboj dát víc za poštovný, než kolik stojí ten objednaný produkt. ono se to kolikrát vyplatí. dneska ti prodají kolikrát v krámě i šmejdský F-konektory natož LNB. Emos není značka. značka je mezi LNB třeba Maximum, Smart, Inverto, MTI, Invacom...Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Chcípající LBNchjo, sídlo emosu mám 100m od baráku a potřeboval jsem ho hned, proto jsem ho vzal.Pokud není jiných názorů, že je to šmejd od prvopočátku, což se nepřu, také nemám na Emos nejlepší názor, tak již dále nemusíte přispívat. Jinak pro ulidnění, už tam opět visí Inverto, další z bratříčků toho prvního. |
Nepp
![]() |
|
NeppMám doma 7.ks dohromady náhradních LNB:singl, twin i monoblock ,10 kusů na parabolách. Jistota a NH po ruce. Při servisech a montážích pučuji. R^ :lookaround: |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Chcípající LBNTaky jsem měl někde náhradní dvě Inverta, akorát jsem je měl někde uklizené ;-) ale už jsem je našel. |
Nepp
![]() |
|
vyrobca LNBAky mate nazor na LNB znacky Silver SKY ?Posledny cca. rok ich nakupujem a uz toho boli desiatky kusov single, quad atd., a zatial ziaden problem a co sa signalu tyka tak nezaznamenane ziadne problemy a teda s prijmom 23,5 som problemy este nikdy nemal a to ani so skylink HD paketom, ako tieto LNB budu vyzerat casom sa uvidi ale zatial spokojnost ajked tu znacku nejako nepoznam a cenovo Quad na jednu druzicu vychadza do 15€ s danou . |
MaTToS
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
![]() |