Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Trojka má skončiť 31. mája

Nové vedenie RTVS, Rozhlasu a televízie Slovenska, plánuje zrušiť kanál Trojka vysielajúci športový obsah od 1. júna.

RTVS to potvrdila na včerajšej tlačovej konferencii, informuje Mediálne.

Predchádzajúce vedenie Slovenskej televízie počítalo v návrhu vykonávacieho plánu na rok 2011 so zrušením kanálu Trojka k prvému januáru, kanál bol nakoniec ponechaný a bude vysielať aj počas Majstrovstiev sveta v hokeji 2011 konajúcich sa na Slovensku.

V súčasnosti Trojka vysiela sedem až dvanásť hodín denne, cez víkendy typicky od poludnia, cez týždeň od neskorých popoludňajších hodín. Až na niekoľko málo výnimiek, zápasy Ligy majstrov, Európskej ligy a niekoľko zápasov NHL a KHL, obsahom nedokáže konkurovať programu špecializovaných komerčných športových staníc.

Trojka bola prvým kanálom niektorej celoštátnej slovenskej televízie vysielaným v HD. V HD Trojka vysielala počas Olympijských hier v Pekingu v roku 2008, počas minuloročných februárových zimných Olympijských hier vo Vancouveri a počas minuloročných Majstrovstiev sveta vo futbale.

V HD cez satelit vysielala Trojka prvé dve z týchto podujatí, cez pozemné digitálne vysielanie v štandarde DVB-T posledné dve.

funtomas
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Trojka má skončiť 31. mája

šak slúbyli že to len pozastavia či ne :((

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

sak len pozastavia, ale casovo neobmedzene :))) , ale teraz vazne ak ma vysielat to co vysiela, tak ozaj nemusi vysielat, pokial bude hlavne nasu futbalovu a hokejovu ligu vysielat iba niekto iny (napr. v CR vysielaju futbal aj hokej subezne s CT aj ine telelvizie), tak tento kanal moze davat iba mensinove sporty, ktore si tiez zasluzia vysielanie vo verejnopravnej televizii, ale vzhlaom na to v akom stave sa stv nachadza tak nemozme ocakavat taketo vysielania, ale ked peniaze treba rozhajdakat pre inych tak to jednoducho takto je ;P

mjamriska
Registrace: 4/2003

3-ka uz mala byt zrusena davno. neviem na co este stale cakali ;)

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

drto

ale oni čakali aj na MS, aspon to naposledy využiju ;)

Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600

Sanzi
Registrace: 9/2009

Ked uz je to naposledy, mohli uz tie MS daj aj HD!

Billysk
Registrace: 4/2006

nech zrusia 1 aj 2 ved (nevhodné slovo) tam davaju a bude pokoj

mam SAMSUNG LE37B530 nastavim si svoj rezim a po pol hodine mi ho zmeni a nastavy sa tam dynamicky a da to tam najvyzsie hodnoty vedel by mi niekto poradit ako to odstranit?

venco100
Registrace: 6/2006

venco100

ja napr.mám radšej 1 a 2 ako tie p.i.č.o.v.i.n.y komerčné.Ale tebe to zjavne stačí, Tisíc a jedna noc, superstar, a pod. mozgové úlety! ;P :dead:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

osobne mam velmi rad verejnopravne TV typu CT,SRG,ORF apod.

Skoda ze na Slovensku nieco podobne nie je.Samozrejme teraz su vsetci proti verejnopravnym TV a pritom na Slovensku ide sudruhovi Krajcerovi len o uvolnenie reklamneho trhu pre tie nase komercne sracky.

Osobne by som velmi rad platil koncesionarske poplatky,keby sme dosahovali uroven aspon CT.....

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

nech Krajcer zrusi vsetko ;P ;P ;P ;P ;P

dysan
Registrace: 8/2008

áno zrušiť všetko a hlavne poplatky :laughing:

VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P

markus176
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra