, sekce: Pořady v televizi |
|
markiza - bez servitky - tri bodkyv niektorych zaberoch su vidiet 3 bodky - stred obrazovky a od spodu asi 1/4 |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
|
|
RE: markiza - bez servitky - tri bodkyU mňa nič také.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
|
|
RE: markiza - bez servitky - tri bodkyfuntomas má pravdu, robí to už dlhšiu dobu, pravdepodobne to natočili chybnou kamerou.letas vezmi bríle, keď nevidíš prípadne zájdi k očnému... |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
|
|
RE: markiza - bez servitky - tri bodkytak uz je po..., manzelka si to vsimla este minuly rok pri tejto relacii, pravdepodobne maju vadnu kameru (mozno im niekto z ucinkujucich hodil do kamery vidlicku), su to tri vodorovne bodky, krajne su od seba vzdialene asi 1,5cm na 106ke uhloprieckeumiestnenie je: x (vodorovna, horizontalna osa) polka obrazovky y (zvisla, vertikalna osa) od spodku 1/4 obrazovky |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
|
|
RE: markiza - bez servitky - tri bodkyTie relácie sú všetky natočené jednou kamerou a myslím, že to robí už vyše roka, ale ja sa nad tým ani nevzrušujem lebo to ani nepozerám. ;) |
PeMa
|
|
RE:PeMaTu reláciu nepozerám, len som to prepol na chvíľu a za tu chvíľu som tam nič také nevidel, možno tam nebol záber z tej "vidličkovej kamery".Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
|
|
RE: markiza - bez servitky - tri bodky...to tam dali preto, aby aspoň niečo bolo zaujímavé na tej relácii... R^ Rv :laughing: |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
|
|
@ letasTreba sa pozerať dlhšie a hlavne vtedy, keď je svetlejšie pozadie. Tam to uvidíš najlepšie. :8) |
PeMa
|
|
RE: markiza - bez servitky - tri bodkyNormalne maju vypalene pixely na cipe kamery.Nic neobvykle, je to take male, ze sa s tym neoplati zaoberat. |
georgo
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 362 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|