Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

UPS v kodech???

omlouvam se za otazku. neviznam se v tym. takze, de ups v kodech? fakt se omlouvam.

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

@ *beda*

Ty tomu říkáš propadák, byl to můj začátek před dvěma lety na tom to úžasném fóru kde jsem začínal se svým přijímačem, tam jsem se toho hodně naučil, od nejlepších borců z Čech a Slovenska na kterých se nikdo nechytá, ale najdi dnes něco podobné.

skynett

RE: UPS v kodech???

"a co takhle PANOVE ,ze by jsme tady udelali poraddny "NAVODY" aby se kazdej kdo sem prijde nemusel ptat na tzv. jednoduchy otazky???"

ja som inak za, treba napisat navod ako si precitat pravidla, aby kazdy kto vstupi do diskusie nebol "nuteny" polozit otazku, ktora je v rozpore s pravidlami fora parabola.cz ...

nech sa dari, ahoj ;)

ps: i Viasat Baltic prepaid card je mozne objednat :8) (vorti snad precita tuto infosku)

Vzdát se je horší než být poslední.
Text zeditoval moderátor alfasex. Datum editace: 10.03.2011, 01:22.54

alfasex
Registrace: 8/2006

este to tak, nutit ludi aby citali navody :D
to teraba spravit formular pri registracii
ako napr. Q: Kody an (nevhodné slovo)

A: uz nejdu?
B: kde najdem?
C: chapem, nebudem mat blbe otazky okolo CZ/SK platforiem
D: dyk, gdo ti je tu cigy?

atd...

🔱3CY🔱

mirny
Registrace: 7/2009

RE:

No tak jsem se pokusil z tohoto vlákna něco podstatného dozvědět ale kromě rozebírání pravopisu se tu člověk nic nedočítá ,myslím že ti oponenti byt vědí na co se zakladatel vlákna ptá bud nejsou schopni a nemají znalosti se k tomuto tématu vyjádřit což zastírají stupidními narážkami které jsou o ničem tak at tu raději nezahlcujou vlákno nesmyslnou debatou a odpovídají k věci.

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006

RE:

No tak jsem se pokusil z tohoto vlákna něco podstatného dozvědět ale kromě rozebírání pravopisu se tu člověk nic nedočítá ,myslím že ti oponenti byt vědí na co se zakladatel vlákna ptá bud nejsou schopni a nemají znalosti se k tomuto tématu vyjádřit což zastírají stupidními narážkami které jsou o ničem tak at tu raději nezahlcujou vlákno nesmyslnou debatou a odpovídají k věci.

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006

ved to ups je krycie meno aby nemohol byt napadnuty za nelegalnost :)

matho
Registrace: 2/2006

Re:

Nechapem,kde sa vo vas berie tolko netolerancie. Kazdemu sa stane,ze urobi preklep a nie je kazdy majster sveta ako vy. Su aj zaciatocnici,ktori potrebuju skor pomoc a usmernit,ale ak si myslite,ze svojimi duchaplnymi invektivami obohacujete toto forum len tak dalej......

janek111
Registrace: 8/2006

janekll

plný souhlas s tebou polovina vláken je o ničem s chytráky které neřeknou nic jen tady prudí a myslí si jak jsou vtipný Rv

chvalina2
Registrace: 3/2007

Omluva vsem

dobry den. vsem, kteri psali na tohle tema se velice omlouvam. byl to preklep. nemyslel jsem UPS ale UPC. Dekuji za pochopeni.

Zdravím Vás!

bobo2
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra