Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

magnetizace tv reseni?help

Zdravim panove.DOvezl jsem si tuto televizi ale problem je zachycen na tomto videu.Mate nekdo zkusenost?Uz jsem mluvil s televizakem a za petikilo to prej de odmagnetizovat pokud neni posunuta maska,nejake zpusoby uz jsem zkousel jak je popsano u videa.Mate nekdo nejakou zkusenost ci radu?Diky za pripadne reakce.

:scared: :O
http://www.youtube.com/watch?v=242j1gmOHDQ

dvb-s, dvb-t, wifi, it;

bob85
Registrace: 1/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

RE: magnetizace tv reseni?help

Ešte je možnosť, že sú posunuté magnety na hrdle obrazovky, ktorými sa šteluje čistota farieb. Pozor na fokusujúce napätie cca 5 kV!

Tybor
Registrace: 3/2007

no jo darek pro popelare uz mam,protoze mi mi v pondeli uz jedna 70tka odesla :) komplet cela ze sel jen zvuk tak se se tim dal nezabyval,proto tu mam ted tady tuhl v tomto stavu,jeste tu mam dve plne funkcni 55cm ale jsou moc male pro me jak clovek prejde z velke televize.jeste me napdalo ze bych z nich vyndal ty demagnetizacni kabely a udelal poradnou demagnetizacni civku a apak teprv zacal carovat.:) proste mi to neda a uz mi z toho zacina celkem (nevhodné slovo) tak uvidim co napisou opravari a muj statecny opravar z modran.no jen aby si neprijel pro petikilo a neudelal s tim nic. :zombie:

dvb-s, dvb-t, wifi, it;

bob85

když se ti zdá,že jsou opraváři zloději,tak si založ živnost,plať nájem dílny,pojištění auta a sebe,nakup auto,měřáky,plať mobil,reklamu ,dělej 12 měsíců za 12 příjmů,bez dovolené,nemaroď jinak umřeš i s rodinou,ruč celým majetkem atd.... a dělej to za míň,zlikviduješ konkurenci,práce bude dost a v důchodu budeš (nevhodné slovo) R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

s.o.c.k.a.

pierrepetr
Registrace: 5/2006

bob85

hod to do popelnice,

Cvik dělá mistra.

ladinek
Registrace: 8/2007

bob85

:fuming: je mi stebe na blití

kimi
Registrace: 7/2007

no ve vas je teda pekny hnus,ja jsem netvrdil ze jsou zlodeji.uz mam objednaneho opravare,ktery si s tim doufam poradi.ostatnim dekuji za reakce

dvb-s, dvb-t, wifi, it;

bob85

bob85

Nic si z toho nedělej. Mě kdysi taky děti pojezdily magnetem po obrazovce. Pomohl zase magnet, ale z dálky pomalu přibližovat a sledovat co to dělá. Možná bych zkusil tu trafopájku - pokazit to víc nemůžeš. Jinak ohledně opravářů máš 3 možnosti, které používám já:
1) opravit si co nejvíce věcí sám
2) co nezvládnu sám dám známému, za výkon mu zaplatím 1,5 toho co si řekne a jsme spokojeni oba, jo a z toho řetězce vynecháme stát, který je nenaž.raný nejvíce
3) levnější věci vyhodím
;)

gaston
Registrace: 1/2006

Použi pájkovačku a šťukaj a šťukaj. Po asi dvoch minutach šťukania to odstrániš. Bude to ale chcieť odborný servis a vymeniť demagnetizátor /pozistor/. potom daj vedieť.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra