, sekce: Skylink |
|
cs link patbaAHOJTE chcem sa opytat ake mate skusenosti pri platbe kreditu cez platobnu kartu.Vcera som cen kartu zaplatil kredit ale este dnes to nenabehlo.POradite kam sa obratit ci do banky alebo napisat o cslinku.Dakujem Vam za radu..... |
ebinkoBB
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 42 |
|
|
RE: cs link patbajá som cez PK nemal žiadny problém aktivácia okamžitá vždy takže skus zavolat do cslinku najskôr R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: cs link patbaCSLink (i Skylink) platím pouze kartou a vše naběhne během pár sekund. Doporučuju skutečně kontaktovat CSLink |
Klokan008
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 99 |
|
|
ebinkoBBPrepnut na CT 1 a cakat na reautorizacne zapisi :8) R^ |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 068 |
|
|
cslinkchlapi ale mne nenabehli peniaze na ich ucet nie ze som aktivoval programy.. |
ebinkoBB
|
|
ebinkoBBacháá, takže ty jsi neobjednával konkrétní "ponuku" a neplatil jsi kartou, ale ty jsi chtěl jen převést do "čekacího" stavu kredit ... a proč tak složitě ? |
Klokan008
|
|
platba do kredituJA viem ale stale som to tak robil asi je to moja chyba uz som pisal do cslinku uvidime co mi napisu... |
ebinkoBB
|
|
RE: cs link patbaKlokan008: Třeba proto, že nekupuje pakety na stálo, ale jen občas a chce mít v kreditu pár peněz aby to ihned nabíhalo. když se rozhodne to zapnout. |
skydedek
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 119 |
|
|
RE: cs link patbaAle stačila úplně jednoduchá věc a to vzít Bellovo sluchátko a zavolat přímo na hotline CSlinku a zeptat se vo co jde.Nehledě že pořádně nenapíše fakta.Až teprve "Klokan008"na to přišel,má to napsat hned.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
|
|
ebinkoBBPlatíš něco vůbec někdy z účtu? Dostáváš peníze od zaměstnavatele na účet? Ptal ses ho kdy ti to poslal a díval se kdy to přišlo? Prostě banky jsou nenažraný a penízky si nachvilku přidrží, proto musíš počítat 2 dny na ten převod. Vygeneruj si čárkový kód, skoč s ním do Sazky a máš tam prachy hned. Po odkliknutí toho co chceš máš zápisy do 5 ti minut. Teda nevím, jestli to tak jde v SK, ale v ČR ano. Zdar. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
|
|
SR A CRja som posielal peniaze zo Sr do Cr a nikdy s tym nebol problem chdia mi aj sms na mobil ohladom platieb a peniaze mi staihlo ale na ucet v cs to nenabehlo |
Ebolla
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 59 |
|
|
skydedekNo já na stálo (mimo FILM na půlroku asi před 3/4 rokem protože byl tuším za 120 Kč) taky nekupuju a při platbou kartou to probíhá asi tak, že : napíšu číslo, spojí se to na 3D Secure české spořitelny, asi 5 sec to trvá, pak mě zapípá telefon že strženo z účtu a asi za dalších 5 sec už to jede v TV. Nevím co bych měl hnát přes kredit. Takže jestli se ti zdá, že cca 3é sekund je moc, tak to potom jo ;) |
Klokan008
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|