![]() |
|
Je možné koupit sestavenou parabolu?Po 2 létech trápení s nastavováním obyčejné paraboly se 4 konvertory to vzdávám.Ptám se, je možné v severomoravském kraji sehnat parabolu nastavenou na několik družic? 1, 13,16,19,23,26, 28 a jiné. A na co by mne to tak přišlo. |
fousek
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
re :Tak těžko to úplně chápat,ale na zvolenou sestavu družic potřebuješ buď průměr 100cm,nebo toroid.Zadej to nějakému profíkovi,bude to pro něj pochopitelně hračka a výběr paraboly konzultuj pochopitelně s ním.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Je možné koupit sestavenou parabolu?Nedovedu si přesně představit jak by jsi takto přednastavenou parabolu doma znovu nastavoval. Snad jak je výše uvedeno, prodávající by to musel nastavit až u tebe doma. Již několikrát jsem toto řešil, ale raději jsem zvolil paraboly dvě, protože pozice 1 až 28 je tak daleko od sebe, že by vznikl problém i na dvou běžných parabolách aby byl signál stabilní. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: Je možné koupit sestavenou parabolu?...áno a stačí ti k tomu iba jeden LNB... ...a + motor! R^ |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: Je možné koupit sestavenou parabolu?Jedině T90.....zaplať a můžeš koukat. R^Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
fousekAhoj.Pokud chces opravdu to nejlepsi ze strany signaloveho retezce,tak bud na kazdou druzici samostatnou parabolu/coz je pro amatera neuskutecnitelny/,nebo to co ti zde napsal ---brga---lubbik. Bud motor ,nebo toroid.Ja osobne preferuji motor.Sice to chvilku trva, co se tyce pretoceni na zadanou druzici ale neni to kriticky.Jirka Jablonec |
vanspeed
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 575 |
![]() |
|
RE: Je možné koupit sestavenou parabolu?hmmm já jen nechápu jak se někdo muže trápit !! 2 roky !! s nastavováním paraboly.Docela dlouhá doba a ty nervy kolem toho..Není myslím nic jednoduššího než si najít nějakého profíka kdo to umí a říct co chci a místo trápení 2 roky ! se za 3-4 hod koukat no jo to je to nastavování typu Jardooo okkkk dotáhni už to hraaajéééé. Pak je to na 2 roky a výsledek nula |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Je možné koupit sestavenou parabolu?pokud mas jen jeden prijimac tak motor, pokud jich mas vic tak toroidku. financne je toroidka docela narocna, motor dneska stoji par slupek. kdyby si nemel pozadavek na 16E a 26E tak by si mohl mit i multibeama. jen mam strach z toho , ze kdyz se do toho zacnes vrtat a nejsi schopen nastavit 4LNB tak ze budes s vrtanim do narocnejsiho zarizeni hodne neuspesnej a ten technik bude z tebe na chocholouska. jako ono je v podstate hrozne jednoduchy pridal LNB na toroidku, ale taky to lze hrozne jednoduse roz(nevhodné slovo).Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
Já jsem měl takový pocit,že namontovat a nastavit parabolu nebo anténu na DVB-T, zvládne naprosto každý. Už několik roků to čtu na různých fórech, že profíci jsou jen zloději co berou hříšné peníze za něco, co umí úplně každý. Jen je prý nutné si s tím umět pohrát. Tak teď teda nevím jak je to doopravdy. Už jsem si myslel, že půjdu na pracák.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: Je možné koupit sestavenou parabolu?nieje profik ako profik.taky profik ktory ma na pamati len fakturu a viackrat sa neukaze tak taky moze ist niekam,zozen si takeho profika ktory je v tvojom okoli a ked ti to vypadne tak hned dofrci a da ti na to nadstavenie hlavne zaruku na 2 roky keby ti to vypadlo.Ja sam by som radsej volil motor a pri tych druziciach ti bude kludne stacit 70cm parabola aj s rezervou,kdezto na multyfeed potrebujes min 90cm,a stat ta to bude minimalne 2krat tolko co s motorom.Ked uz mam experimentovat a ladit z viac ako 4roch druzic tak som zastancom motora. |
1romeo1
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
Pro bublajseProč nebudu moci na Multibenu přijímat 16E a 26E? |
fousek
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Je možné koupit sestavenou parabolu?16 se s jinými úchyty lnb podaří, na 26 je to horší se stupni i rušením, na tyto družice a rozsah vem toroidkuZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |