![]() |
|
i-Concerts HD a Panasonic_HDZdravím majitele TV Panasonic s integrovaným DVB-S. Mám problémy s kostičkováním Novy_HD a Panasonic mne stále přesvědčuje, že je chyba u mne. Naposledy mi tvrdili, že jsem na severní moravě a tam má údajně SKY-link špatné pokrytí a údajně na jižní moravě se kostičkování neobjevuje. Jindy tvrdí, že je to CI modulem atd. Já jim pořád tvrdím, že jejich tuner nezvládá DVB-S2/8PSK, ale oni to stále popírají. Dnes jsem ze zajímavosti naladil i-Concerts HD a kostičkování je ještě 2x horší!! A to mám sílu 100% a kvalitu taky 100%, navíc je to FTA, tak na to nemá vliv CI modul. Rád bych věděl, zda vám, kteří máte Panasonic s DVB-S tunerem, kanál i-Concerts HD také kostičkuje??? Předem děkuji za vaše reakce. |
Luboš
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: i-Concerts HD a Panasonic_HDzkus zapojit jiný sat.Přijímač,pokud to bude OK,tak poplivej TV s DVB-S R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
neviemci by nebolo najrozumnejsie kupit samostatny SAT prijmac,ten ma daleko vacsie moznosti aj v inych smeroch ako riesenie all in one....Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
RE: i-Concerts HD a Panasonic_HDSyn mám něco podobného model 2009 panasonik s vestavěným satelitem a HD Nova kostičkuje jen někdy . Půjčil jsem si setobox a je to samí možná i horší to bylo , 3x mi ladili anténu cena 3x 350 kč pokaždý jiná firma a pořád stejný . Síla 97% kvalita 98% .HD Nova kostičkuje ostatní OK . Kašlu na HD Skylink stejně tam nic není . Cizí stanice v HD jdou super bez problémů . R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: i-Concerts HD a Panasonic_HDJaký přesně máš model a jakou sw verzi? |
petr71
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: i-Concerts HD a Panasonic_HDA co rušení od sousední družice Astra 19 12110 ve stejné polarizaci.Záměna za jinou parabolu a lnb. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 653 |
![]() |
|
RE: i-Concerts HD a Panasonic_HDNa tom Bulharském S2 transponderu je to díky použitému FEC s náchylností na kostičkování ještě horší.Vše se dá ale vyřešit kvalitním nastavením paraboly.Taky bych místo vestavěného tuneru v paňasovi použil nějaký externí.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: i-Concerts HD a Panasonic_HDpokud někdo chce tv s DVB-S2 tak proč ne, hlavně ale né panasonic, protože to je katastrofa. Věřím, že kdyby se rozhodl dělat televize se sat tunerem třeba takovej sencor, nebo gogen, tak ten tuner bude narozdíl od panasonicu bezproblémovej :8). Taky mám tu samou srračku tv jako Luboš a taky mi to občas blbne, naštěstí to používám jen jako záložní DVB-S2 tuner a na jiných sat příjímačích mi to nikdy neblblo. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: i-Concerts HD a Panasonic_HDByly casy, kdy kazdy umel nastavit karburator, predstih.. Dnes? jezdite do servisu, kde platite za hodinu 300-600(nevnimam vyjimky). Proc? Ze to bez techniky nejde? A v cem je sat technika jina? Ten vyvoj je uplne stejny, casy, kdy si cikan pochvaloval, jak se to pekne dela, kdyz je dobry vercajk a pritom stahoval kozu nebozezem uz jsou pryc. Pozvi si jednu firmu, ktera ma odpovidajici techniku, ta antenu nastavi, udela zapis, kde budou veskere hodnoty problematických TP a s tim v ruce muzes jit reklamovat. Je to tak snadne.. P.S. az udela Sencor serii vyrobku, ktera bude fungovat, tak to uz tady nebudu.... |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
standa111ale čo za STB si si to kúpil?????!!!!!!!To nepíšeš. Ak vás Pana presvedčuje že chyba je u Vás, má bohužiaľ pravdu. Chyba je v tom, že ste si kúpili Pana. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
Bloudno to už tady jistě nebudeš, ale bude to možná dřív než panasonic udělá tv s bezproblémovým sat tunerem. Parabola se zatím stále dá nastavit pro příjem skylinku a cslinku bez měřáku, protože většina přijímačů si s drobnou chybovostí poradí, ale panasonic je prostě co se týče satelitních tunerů kšunt :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
eemiltohle je debata jen "akademicka", bez informaci se nikam nedobereme. Nastavit parabolu bez meraku jiste jde, vetsina prijimacu si s chybou poradi. Jiste, jenze musis brat v uvahu, ze chyby se scitaji a vysledek? Nadava se na vyrobce tuneru, ze neumi odstranit chyby v nastaveni. Trochu zvracene, ze...? Panasonicu (tv+dvr) jsem delal tak odhadem mezi 25-30ks, myslim, ze vsechny OK (mozna, ze nekde nemam zpetnou vazbu). Nepovazuji Panasonic za tak hrozny vyrobek, rozhodne znam mnohem horsi... |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
RE: i-Concerts HD a Panasonic_HDNěkteré TV Panasonic, stejně jako několik dalších reciverů má problém s TP 12109, A3. Na rozdíl některých od jiných výrobků však pro všechny problémové modely od panasonicu existuje upravený sw, který tyto problémy řeší. Pokud si ale někdo kopupí TV v nejlevnějším e-shopu bez jakekoli podpory, instalaci paraboly provede podle ukazatelů procent po mobilu se sousedem a pak tady brečí, že mu to kostičkuje aniž by uvedl jakékoli podrobnosti, tak ať si radši kopí Sencora. Výsledný efekt bude stejný a bude ho to stát méně peněz.Mimo jiné je otázka zda diskutované problémy jsou věcí výrobců přijímačů, nebo Skylinku. |
petr71
![]() |
|
RE: i-Concerts HD a Panasonic_HD"...Na rozdíl některých od jiných výrobků však pro všechny problémové modely od panasonicu existuje upravený sw, který tyto problémy řeší..."Opravdu ? Možná se pokusili řešit, ale špatně ! Proč tady takhle lžeš ? Všichni víme, že to není pravda !!! Stačí si přečíst stížnosti majitelů těchto TV Panasonic na různých fórech, např. i na TV Freaku - tam jsou o tom celé romány ! 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: i-Concerts HD a Panasonic_HDtady nejde jen o tp 12109. ale paňák špatně zvládá DVB-S2 celkově hůř. Já ani nebrečím, protože jak jsem již psal používám ten tuner v tv jen jako takovou zálohu v nouzi, jinak používám normální sat. přijímače různých značek. Je pravda že parabolu nemám 100% seřízenou, seřizoval jsem ji jen podle teploměrů a oka a ani sem si stím nijak zvlášt nevyhrál. Pro mě osobně je rozhodující, že to šlape bez sebemenších problémů na většině přijímačů, např.: satelita, humax, mascom, ferguson a clarke tech. Jediný co má občas problémy je panasonic, kde mi blbne jak tp12109, tak třeba i tento i-concerts, nebo třeba city-tv ze 45E... to je vše, nebrečím, pouze poukazuji na tuto skutečnost.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: i-Concerts HD a Panasonic_HDVycházím z vlastních zkušeností. Těch TV mám v různých verzích mezi lidmi cca 20ks. Je pravdou, že drtivá většina je pouze na ASTRA 1 a 3 a je také pravdou že mne příliš nebavilo objíždět gratis zákazníky a provádět upgrade sw, ale teď je vše OK a s těmito přístroji nemám problém.Za povšimnutí také stojí, že prakticky všichni stěžovatelé na tomto i jiných forech napíšou akorát že jim to blbne a ještě tak maximálně nějaké hodnoty v procentech. Konkretní info o typu TV, verzi sw, hodnotách BER a MER, popisu signálové trasy atd. nenapíšou. Ten televizor jim přece někdo prodal a ten by jim také měl zajistit aby přístroj fungoval tak jak je deklarováno. Výše uvedeným nechci tvrdit, že ta DVBS část je nějaký zázrak, ale pro lidi, kteří mají problém s ovládáním externího reciveru a kteří chtějí na velké televizi sledovat např. nabídku SKYLINKu + německé programy je naprosto vyhovující. |
petr71
![]() |
|
RE: i-Concerts HD a Panasonic_HDMám tv samsung a u i-Concerts HD mi to dělá taky :( ,ale zatím jen u této stanice. Na PC skystar hd2 vše ok |
pavkava
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: i-Concerts HD a Panasonic_HDTak já mám Panasonic TX-P46G15E,moduly Technisat Technicrypt B2C ( 26.8.5.0.4 ) a Technisat Technicrypt CW ( CW-STD-3.9.11 ) a po přeladění NovyHD na 12109 mám stejný problémy - kostičkování. Ale pouze u pořadů, které asi běží ve větším bitrate, hlavně zprávy, ordinace atd. Skylink mě odepsal, že je to modulem a mají 100% vyzkoušené a funkční moduly Mascomu (SW verze 3.20) a CAM Skylink Neotion. Zkoušel jste je někdo? Parabolu mám doladěnou na 90%. |
ludva10
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: i-Concerts HD a Panasonic_HDMám TX-P42GT14 model 2009, po aktualizaci sw šlape normálně 12109 bez problémů, iconcert super( akorát mám pocit, že ho v 17:20 zakódovali). Anténa 80 laděná přes mobil. NO PROBLEM! |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: i-Concerts HD a Panasonic_HDJeště dodatek, Skylink jde jak na irdeto(smith), tak i na cw |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
![]() |