![]() |
|
ešte raz piccoloPred časom som žiadal o pomoc a skúsenosti s používaním tohoto prístroja.Záver bol taký, že som ho bol vymeniť.No pri príchode domov a jeho uvedení do prevádzky som zistil, že robí to isté.Citlivosť tunera je rovnaká.Na edision argus vipe mi ukazuje primerané hodnoty kvality a sily signálun zostave parabol ktoré používam 85 a 100 cm.Prvá stabilná, druhá s motorom.No i tento nový prístroj piccolo mi ukazuje o 17% nižšiu silu signálu a to isté i v kvalite.Niektorí z vás by ste mohli namietať, že tie tzv. teplomery nie sú smerodatné.No rozdiel v citlivosti týchto prístrojov som zistil napr. na pozícii 66 V na kanáli rusong, kde na vipe bol signál i samotná kvalita signálu na primeranej úrovni, no bez zvuku, pretože systém ACC VIP nepodporuje.Na piccole ano,no signál je nestabilný a obraz temer nesledovateľný.Poradťe, dá sa ešte s tým niečo urobiť alebo si mám kúpiť iný prístroj, ktorý bude mať podobné vlastnosti hlavne podporu zvukového systému ACC do 100 eur.Za zmysluplné podnety, názory, doporučenia vopred dakujem. |
pavokuk
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
ešte raz piccolozmýlil som sa rusong je na pozícii 60 V. |
pavokuk
![]() |
|
RE: ešte raz piccolocitlivost tuneru je důležitá jen při extrémě dlouhém koaxu,citlivost celé soustavy určuje f-LNB a velikost antény,pokud není pravda co píšu,dej si na cestu od paraboly zesilovač,pak ti jistě bude stačit ta špatná citlivost přijímače,když ho nakrmíš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
RE: ešte raz piccoloskus iný sft niekedy to zaberie R^ |
mirop
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 175 |
![]() |
|
RE: ešte raz piccoloArgusy ukazují míň.Průměrně mám 75.Nejvíc na 19°E u ARD HD 85.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: ešte raz piccoloTak jak píše Antoš,nedrž se co Ti ukazuje měřák přijímače a změř pořádným satelitním. Argusy ukazují ještě moc dobře, jsou přijímače, kde je furt 98% a pak až nic 0%. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
re piccoloV tom prvom piccole som mal soft 1.1.48 v novom 1.1.38 no ukazuje to rovnako ako predtým a znovu opakujem na vipe mám o 17% lepší signál ako na piccole.Mám to overené na pevnej parabola i na tej s motorom, žiaden rozdiel.Vyzerá to tak, že kvalita piccola zodpovedá jeho cene 80 eur, i ked obraz produkuje dobrý, no je o dosť pomalší pri ovládaní ako jeho väčší brat.Tak už neviem čo s tým. |
pavokuk
![]() |
|
![]() |