, sekce: DVB-S přijímače |
|
Humax Icord HDZdravim ve spolek,mam problem s aktualizací SW u tohoto přijímače.Stáhnul jsem aktualní firmware na stránkách Humaxu a nakopíroval na flasch disk,poté postupival dle návodu tzn.vypnouut hlavní vypínač vložit flešku a potom současně zapnout hlavní vypínač s vypínačm na panelu.Po zapnutí najede řádek s aktualizací,ale hned to napíše USB in file not found.Už nevím co s tím,také jsem se pokoušel aktualizovat za satelitu,ale nenalezne to žádný SW.,nevím jak zadat parametry OTA.Děkuji za rady Krepik. :scared: |
Krepik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 29 |
|
|
RE: Humax Icord HDa máš ten fw na flašce rozbalený? pak je taky důležitý v jakým formátu máš na formýtovanou flešku...Technisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm
|
Dan_zx12r
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 323 |
|
|
RE: Humax Icord HDMam uplně novou flešku kigston datatrevel l02 16 GB,pouze je tam originál ovládací sw,nevím jak jinak formátovat,než ja zadáva průzkumník. |
Krepik
|
|
RE: Humax Icord HDjakej průzkumník? pravým klikni na flšku a dej formátovat a tak zvolíš jednu ze 3 možností. zkus buď NTFS nebo FAT32 já dávám na flěšku jak zazipovanej soubor tak rozbalenej a není v tom problém. pokud tam dáváš jiný fw než co je v icordu tak to musí jetTechnisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm
|
Dan_zx12r
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 323 |
|
|
RE: Humax Icord HDUdělal jsem ja jsi psal,fleška naformátovaná na FAT 32,jiná nabídka nebyla.Poslední varze SW GXLSCI 1.00.37 se stáhne rozbalená když ji nakopíruji na flešku tak to nefunguje,pokusil jsem se stáhnout starší verzi GXLSCI 1.00.13 ta je zazipovaná tak ji na flešce nechám jednak orig. ajednak ji rozbalim a ta normálně jede.Jakou verzi používáš Ty a z jakého zdroje stahuješ z tohoto? http://www.humaxdigital.com/deutsch/support/downloadcenter_model.aspx?category_seq=74# Díky. |
Krepik
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|