, sekce: Zkušenosti |
|
Sky-link karta - reklamace.Kolegové zde na webu, pro informaci:. Reklamoval jsem písemě a doporučeně Sky-link přístup. kartu č. 0343 xxx CRW i nápisem IRDETO - standart," activace cca 6/2010", do "hlavního stanu" Daliborova Ostrava. Ofotil jsem jim 3. karty č.1. a 2., OK funkce, ale č. 3. ne - reklamace !!! Dne 9. 3. 2011.Tvrdě testováno v Technisatech SD, HD .!!Jsem zvědav co bude ??? Hery mi navrhl, že jí ve Vantage narovná - zatím nic, je origoš,bez skopičin a záruce !!! Až po reklamaci se pozná. CES. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
|
|
to CESTo co sa Vam tu snazia ludia, ktorych hrubo napadate, vysvetlit je to, ze vy pane mate evidentne obrovsky problem s pisomnym prejavom. Vyjadrujete sa ako polo(nevhodné slovo)ny vykopovy robotnik s troma promile zo zle vypalenej lavorovice... A keby ste tu bol prihlaseny hoc i od roku 1790, tak to vobec nic nemeni na tom, ze sa vyjadrujete ako posledny nedouk. |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
|
|
RE: Sky-link karta - reklamace.Je mě dotoho prd,ale fakt píšeš ja mongol a není tomu rozumět :laughing:Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
|
|
RE: Sky-link karta - reklamace.ty byt taky dobra cecha. ja v mongolu byt ice v homecastu zaseklo a mi nevedet proc program kodovan. ty rozumela ?proc teda reagujete , kdyz vam to vadi. poucujete na ulici lidi co kourej nebo chlastaj, nebo ja nevim co vsecko se vam ekluje ? Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: Sky-link karta - reklamace.čistý maďar... |
JozoM
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 92 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|