Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Satelitny motor

Zdravim vas, chcel by som sa opytat ci mi mozte pomoct so sat. motorom. Mam optibox 3800 a prijmac dreambox500s a ked dam vyhladat programy tak pise ze sa satelit nataca na danu poziciu, ale ostava stale na svojom mieste. pomozte mi prosim vas ako to mam nastavit. dakujem

braid
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Satelitny motor

mas to dobre nastavene?koax,usals zap,svoju polohu,atd....

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

neviem praveze ci to mam dobre nastavene. mne prisiel iba chlapik nastavit ten motor na spravnu poziciu a odisiel. v dreamboxe si musim sam poradit. co ako prve tam mam spravit ?

braid
Registrace: 6/2008

Tak vyřid chlapíkovi ať se do toho nesere když tomu nerozumí,snad když někomu nastavím motor tak to musím vyzkoušet-a samozřejmě ho ani neomlouvá že nerozumí Dreamboxu-měl jsi vzít v tom případě nelinuxový stroj a vyzkoušet-to je jako kdyby mi mechanik dělal na autě rozvoďák a řekl mi nastartuj to až odejdu :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Miroslav1
Registrace: 2/2011

To je AMATÉRIZMUS !!! To si snad nikdo nedovolí...Přeci nastavím a vyzkouším..Za co si mu platil.. Nehledě na to že když je člověk trochu šikovnej tak s motor nastaví sám..Popřípadě když se někomu nechce tak zaplatí.. V tom případě to musí fungovat.. Uplatni reklamaci. R^

Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)

TRE
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra