, sekce: Technika |
|
Medialink black panther - nahrávanieAhoj, mám satelit Medialin Black Panther, ktorý má funkciu nahrávania videa. Problém je v tom, že keď nastavím časové nahrávanie, tak sa mi už veľa krát stalo, že pri prehratí videa satelit napíše, že súbor má menej ako 1MB a teda sa neprehrá. No pritom na USB kľúči je miesto zaplnené (cca. 2GB = 1 hodina). Neviem v čom môže byť chyba. Nie je možné že sú niektoré relácie (filmy) chránené proti nahrávaniu. Prosím poraďte... |
Greenhorn
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 61 |
|
|
RE: Medialink black panther - nahrávaniemáš jeden z nejlepších přijímačů,vím co píší,tento problém bývá způsoben malou rychlostí paměti a nebo nesouvislou paměťovou stopou,což se stává,pokud nahraješ pár souborů,potom jich několik smažeš,při záznamu musí hledat kam to zapsat a pokud to nestíhá,vypne nahrávání,zkus celou flash paměť smazat a pak dej nahrávat ,nebo koupit slušně rychlou R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 496 |
|
|
RE: Medialink black panther - nahrávanieAsi to teda bude tou rýchlosťou USB kľúča. Aj tak som chcel kúpiť aspoň 8GB. Máš nejaký typ na rýchly USB kľúč z ktorým by som nemal mať problém. Dík... |
Greenhorn
|
|
RE: Medialink black panther - nahrávanie8G je minimum,pokud nahraješ film v HD tak se tam ani nemusí vejít,typ taky nemám,někde to tady někdo psal asi měsíc zpátky,sám mám taky jen 8G,a mám podobné problémy,pokud to celé nesmažu,asi koupím hard,ale zatím to neřeším,nahraju smažu ,jaký tam máš soft? ,ten z obchodu,nebo z netu?R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 496 |
|
|
RE: Medialink black panther - nahrávanieSamozřejmě dokup HDD.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Medialink black panther - nahrávaniepokial nahravas malo kludne staci dobra fleska napr na 16GB nahram 9hod v SD ,alebo 3 hod v HD a to pri dobrom datovom toku |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 369 |
|
|
RE: Medialink black panther - nahrávanieSoftvér tam mám 1.84 a už som ho teda menil. Dneska som kúpil 8GB USB kľúč značky Kingstone, už len dúfam že bude fungovať všetko ako má. Mne to nahrávanie stačí tiež tak, že jeden program nahrám, pozriem a zmažem. Mám ešte aj DVD rekordér s HDD (80GB), ale na natočenie nejakej relácie je satelit šikovnejšie nastaviť. |
Greenhorn
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|