, sekce: Skylink |
|
Eurosport HDTak jsem si právě srovnal nativní HD Eurosportu HD ve Skylinku a Eurosportu HD ve španělském Digital+, co teď jede část volně. Ať se na mě teda technici Skylinku nezlobí a nevypráví neustálé pohádky, ale ten rozdíl je vidět na první pohled :( A Gran Torino na Canal+ DCine to byla dokonalost sama. Jak film, tak zvuk, hudba nebo obraz. Dívali se z Filmboxu nebo HBO? Škoda, že něco takového u nás bude tak za 20 let... :-/ |
johny265
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 107 |
|
|
RE: Eurosport HDjedná se o tenis z Indian Wells |
johny265
|
|
RE: Eurosport HDpotom to chce druhý přijímač ze kterého jde jen čeština jako zvuk a koukat jinde R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 496 |
|
|
RE: Eurosport HDno máš pravdu, že ten ESP HD od španělů je možná trochu ostřejší. ale rozdíl není tragickej. ani HBO není tragický, rozdíl je spíš v programu. C+ ACCIÓN patří mezi nejlepší filmový kanály v Evropě R^ R^Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Eurosport HDTragický rozdíl to není, ale vidět to je a dřív ten rozdíl nebyl vůbec. To mě na tom štve. A technici na Skylink Facebooku nejdřív tvrdí, že nedělají žádné změny, pak že dávají priority v tom jejich statistickém multiplexu, takže kdo ví, kde je vlastně úplná pravda. |
johny265
|
|
RE: Eurosport HDpravda je taková,že Eurosport HD na skylinku má o hodně nižší bitrate než míval dejme tomu před rokem,když srovnám s Eurosportem HD CZ ze 13E,rozdíl v kvalitě obrazu je vidět na první pohled,proto jsem taky přestal před časem platit za multiHD |
rojroj
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 458 |
|
|
RE: Eurosport HDno já ti vidím tak,že už nebudu předplácet HD,páč to co vidíme jinde je prostě jiné kafe.Cvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 406 |
|
|
RE: Eurosport HDno ten rozdíl v obraze je minimální. jde spíš o ten program. vem si jako příklad ty poláky a porovnej jejich stanici C+ s naší a u nás velice populární stanicí Sport 1 a Sport 2 :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Eurosport HDSport 1 a Sport 2 nesleduju vůbec,z toho obrazu bych se asi poblil ;P |
rojroj
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 458 |
|
|
RE: Eurosport HDmy prostě patříme do zóny UPC Hungaria a podle toho ty placený stanice u nás taky vypadají. není tam co sledovat. tím vzniká prostor pro úplně nový stanice, který tady zatím ještě nejsou.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Eurosport HDPřesně tak. A oni mají ještě tu drzost tvrdit, že v datovém toku to není, on s ním nic nedělají a když je odkážeš např. na Saxonův článek, tak začnou tvrdit, že 5 se rovná 10. S tímhle se dá bojovat jedině tak, že to už prsotě nepředplatíš. Já jsem tak už udělal, nechtějí mé peníze, dotane je holt někdo jiný. Prosté. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
|
|
RE: Eurosport HDvíš co se mělo udělat. NOVA se měla spojit k tomuhle účelu s nějakou zahraniční pay-tv, která má s placenou televizí zkušenosti (rozhodně né nějaká chellomedia, která nikdy nevyrobí kvalitní kanál, protože to prostě neumí) a rozjet vlastní platformu. z toho sr*čkokanálu Nova Cinema měla udělat filmovou placenou stanici v HD a pro Nova Sport nakoupit práva na nejlepší evropský ligy.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Eurosport HDTo je pravda. No, rozhodli se investovat do té podivné MTV odnože. Na tom kanále podle mě prodělávají měsíčně težké peníze. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
|
|
RE: Eurosport HDNedá se než souhlasit.Tak bych si představoval HD. |
unkabunka
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 87 |
|
|
RE: Eurosport HDChcem objednať Hello HD kvôli Digisport,Eurosport HD Hotbird 11278 V 27500, Eurosport 2 HD Hotbird 11258 H SR 27500 SD balík: predplatné na 1/2 roka 34 Eur na rok 68 Eur HD 1 balík: predplatné na 1/2 roka 37,60 Eur na rok 75 Eur HD1 balík: Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Penthouse HD, Luxe HD 143 Eur na rok 11,92 Eur na mesiac http://www.aerial.sk/eshop/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3274&category_id=197&option=com_virtuemart&Itemid=1 |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
|
|
RE: Eurosport HDjá bych si spíš objednal v satsklepu tu Canal+ kartu za 170 EUR. sportovně je to velice solidní mix a je vidět, že u toho někdo myslí. některý přenosy jsou v HD. ale je pravda, že ten Digisport může být i občas lepší programově. záleží o co máš konkrétně zájem. ten Canal+ je mixwww.canalplus.pl/programtv Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Eurosport HDKed som v noci sledoval španielský EurosportHD tenis tak pri španielskej zvukovej stope bol zvuk úderu loptičky a obrazu jednaký ale ked som to prepol na anglickú stopu tak to bol zvuk o mnoho neskôr,aj vy ste to mali? |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
|
|
RE: Eurosport HDjj, to malé zpoždění v angl. stopě jsem taky zaregistroval. A mají to relativně často. Proč, to netuším, ale myslím, že receiverem to nebude ;-) |
johny265
|
|
RE: Eurosport HD"(rozhodně né nějaká chellomedia, která nikdy nevyrobí kvalitní kanál, protože to prostě neumí)"vzdy s usmevom citam podobne ci uz pozitivne, alebo negativne ohlasy na obsahovu pripadne obrazovu kvalitu ... v tom druhom sa viac menej da i objektivne suhlasit, ale obsahova kvalita, tak to je subjektivny pocit kazdeho z nas 2-3 dni sa tu pretriasa kanal i-concerts HD, obraz ok, obsah mne nic nehovoriaci a teda skromne pisem obsahovo nic moc, a teraz sa tu najde x-ludi ktori povedia ze ten obsah je OK... a vyber si a k tym pravam, je neake relevantne info, ze nakup prav napriklad na PL je rentabilny? ... konkretne u nas v CR/SR? .. a hlavne v pripade Novy plati "kupujeme len to co nam robi prachy" (teda to plati asi u kazdej komercnej TV) ... zeby cena za nakup + naklady bola vyssia ako pripadny zisk? nech sa dari, ahoj ;) ps: ... a som zvedavy co, ako, a za aku cenu sa objavi na pozicii 23.5E v HD Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: Eurosport HDMně ti pohádkáři ze Skylinku odpověděli, že stačí nižší bitrate, protože používají kvalitnější enkodéry. A že rozhodně nezhoršují signál, který dostanou od Eurosportu. Neměl jsem teď čas se tím zabývat, ale slíbil jsem jim, že toto stanovisko dám tedy určitě vědět Eurosportu, ať vědí, jak mizerný signál Skylinku dodávají :))) |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
|
|
alfasex:laughing: chellomedia central europe a IKO Cable jsou největší katastrofa pro náš trh. netvrdím, že jinde v Evropě se chellomedia nepodílí na solidních programech (např. Canal Hollywood) ale v našem regionu operuje ta maďarská divize, která skutečně nikdy nic solidního nepředstavila.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|