Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

mgcamd AZBOX HD

Vie mi niekto posunut mgcamd s Bu.at, O.F, Austri.Sat. Dakujem. + kratky popis ako ho dostať do azbox. po prepise cez FTP, čo som skúšal to nejde. Som v linuxe absolutne neznalý. Ak by sa dalo v tgz formate aby som to mohol doinštalovať z USB.

AZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1

tonicek
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: mgcamd AZBOX HD

Na to potrebuješ mgcamd patch . To znamená ,že musíš mať pôvodný mgcamd a ten patch len prepíšeš.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Diky, ale bohužiaľ nič mi to nehovorí ;)

tonicek

Já myslím, že neexistuje mgcamd který umí obě věci naráz. Tu první věc umí 1.35a, tu si Azbox stáhne sám. Ten druhý upravený pro A-sat najdeš na satdigitalne.cz.

visper
Registrace: 5/2008

Diky, Ja som dal stiahnut z Techsatu 1.35a a nejde mi bulsat.. Potom som skusil prekopírovať cez FTp mgcamd s Austriasatu, a prestal mi fungovať aj karta cslink - píše kodovane. Nevies mi tu hodiť postup_ Viem, že si v tom macher. Ako nahohidť mgcamd- co vypnut pred kopírovaní, kedy reboot alebo restart poprípade aký príkaz použiť. Budem veľmi rád.
PS: mail: blackfire007@yahoo.com

tonicek

V adresáři mgcamd musí být soubor Autoroll.key a samozřejmě čerstvý Softcam.key. Ale proč ti nejde cslink netuším. Správně by se to mělo instalovat přes OpenXcas.

visper

Stiahol som si dempseyho zálohy a aktualizoval multicas (tam ide vsetko po stiahnutí klucov cez techsatAZK) potom som preinstaloval mgcamd na 1.35a + nove kluce, ale bulsat nejde - cslink OK, potom som zakazal mgcamd a cez ftp prekopíroval mgcamd zo satdigitalne s bulsatom, rebootol, som azbox, restartoval pluginy, natiahol nove kluce ale nejde ani bulsat a ani cslink. Raz som to už urobil v pohode niekedy na jar, ale teraz ani bohovi. A nechce sa mi prehadzovať multicas s mgcamd ak chcem nahodou detom pustit boomerang (bo nic ine z bulsatu momentalne nekukam) :-)

tonicek

1.35a umí bulsat, ale musíš tam doplnit ten AutoRoll.key. Ten tam bude pořád, nemusí se aktualizovat.

visper

Aha super diky. POobde skusim a dam vediet. Máš u mňa pivecko

tonicek

ten patchovanej mgcam pro bulhary umi cryptoworks uplne v pohode. na to vse staci softcam kterej se vali vsude. nesmis si ale behem toho prepisovani vseho smazat konfiguraky tvyho strojku

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

mozes poslat navod na blackfire007@yahoo.com.

PS: co myslis tými konfigurakmi?

tonicek

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra