, sekce: Technika |
|
bude sa dat v tejto pozicii naladit astra3?http://www.dishpointer.com/adresa je zapadna3, trencin bude sa dat na tejto pozicii na 80-ku parabolu naladit astru3? na dome maju ludia monobloky nemaju tam nikto single lnb. ja som sa o to pokusal vcera ale 3 astru som nemohol naladit. astra1 v pohode. nemoze vadit ze parabola ktoru som nastavoval je v zakryte za druhou parabolou(sused) cca o 2,5m a susedova parabola je dana vyssie cca o 0,5m. nemozeme mi susedova parabola vadit na naladenie signalu? dik za info. a rady typu aby som to zveril odbornikovi pisat nemusite dakujem ;) motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
|
|
RE: bude sa dat v tejto pozicii naladit astra3...skus to odfotit, pre lepsiu ilustraciu🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
|
|
RE: bude sa dat v tejto pozicii naladit astra3...Určitě není dobré když je tvá parabola schovaná za sousedovou.Pokud můžeš dej ji do prostoru.Jinak zkus ladit na Čt24.Dreambox 7000,Dreamsky 6200,Illusion M2S-motor SG2100-5W-75E-Gital-Skylink
|
toto
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 648 |
|
|
RE: bude sa dat v tejto pozicii naladit astra3...no ked som si to lepsie pozrel neviem ci mi nahodou nevadi roh domu a kryje mi vyhlad na astru3. skusim este dlhsi drziak a uvidim ako sa to zachova.to mirny: foto nemam momentalne ako dodat lebo som v praci :) motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
|
|
RE: bude sa dat v tejto pozicii naladit astra3...takto ten socializmus nevybudujeme keď budeš v práci sedieť pri PC.od ktorej do ktorej máš pracovnú dobu ??? |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
|
|
RE: bude sa dat v tejto pozicii naladit astra3...no takze 750mm drziak pomohol a k astre3 som sa dostal, ale signal som dokazal z toho vytlct max 50% co je dost malo :( skusal som aj nastavenie skew lnb, aj elevaciu paraboly a nic nepomaha k tomu aby bol signal lepsi. este ju buduci tyzden skusim posunut o pol metra inde a uvidim ci sa to nezlepsi. zatial to ide v pohode len ked pride dazd alebo silnejsi vietor tak bude signal isto vypadat a to ma mamka zozere aj s topankami :))) co uz nejak to hadam vydrzim.motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
|
|
RE: bude sa dat v tejto pozicii naladit astra3...presunutie o pol metra a kupa lnb so sumovym cislom 0,1dB pomohlo a kvalitu som dostal na 72% :)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|