, sekce: Pořady v televizi |
|
Televize v Čechách (dokument Arte)Velice zajímavý dokumentární seriál Zapping International francouzsko-německé stanice Arte. Díl věnovaný české republice podrobně mapuje to nejzajímavější na nejsledovanějších programech u nás.1. www.youtube.com/watch?v=g_Gig-mqIrc 2. www.youtube.com/watch?v=i4sUSGMPEwI 3. www.youtube.com/watch?v=ca_fAXZ1ebk Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
|
|
RE: Televize v Čechách (dokument Arte)pěkný to bylo -škoda ,že moc nevalím němčinou |
*beda*
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 404 |
|
|
RE: Televize v Čechách (dokument Arte)pepíci jsou pro moraváky pražáci a češi, a švédi je npražáci, švédsko je Praha :) který slovák nazve moraváka pepíkem by si měl doplnit vědomosti, proč se říká pepík. Protože Josef je v Čechách Pepa, ale na Moravě převážně Jožka.Čehúni je spíš nadávka než vtipné označení a za takové se dává přes hubu :) Tam se nediskutuje kdo je kdo... Jen nechci být neslušný tak sem nebudu psát jak říkáme slovákům :-D A to proto, že je mám rád jak Moraváky :8) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
|
|
RE: Televize v Čechách (dokument Arte)u nás se spíš traduje "pražskej pepík" a na sever od prahy je švédsko :-) /jinak u nás se spíš pepíkům říká "josko" //východní čechy// |
*beda*
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 404 |
|
|
RE: Televize v Čechách (dokument Arte)Pánové, pozor na nacionalismus. Být vlastenec, to jo. Ale z historie i přítomna vidíte, kam nacionalismus vede. |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
|
|
RE: Televize v Čechách (dokument Arte)jo s těma Pepíkama se jděte vycpat. já si nevzpomínám, že by češi měli nějaký speciální označený pro moraváky. aspoň žádný neznámVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Televize v Čechách (dokument Arte)No a víš co se o Moravácích říká v Praze? NIC :laughing: a o Slovácích taky neVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Televize v Čechách (dokument Arte)Škoda, že jsme tohle téma nevzali všichni s nadhledem..Bral jsem to jako takovou oddechovku. Nový směr tohoto tématu mi připomíná to o té potrefené huse. Takže to raději ukončím. Znova osmnáctku v osmiválci
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 14.03.2011, 21:28.51
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|