Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

NTV+

Ahoj.Rusi maju na 36E na svojich transporteroch polarizaciu L a R.Daju sa tieto programy pozerat aj na nasich sat.prijimacoch,alebo treba nieco specialne?Mam Dreamsky,vcera som to skusal,ale neuspesne.Dakujem.

zuza5
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: NTV+

Musíš si buď koupit nebo vyrobit konvertor s depolarizační destičkou, která ti převede kruhovou polarizaci (R,L) na lineární (H,V).

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

Nejake pokusy o predelani Linearniho Ku konvertoru na Cirkularni bych hned zavrhl. Jsou obrovske rodily mezi tovarne navrzenym cirkularem (:), nez home-made laboraci s destickami.

I kdyz u nas je dostat pouze jeden typ konvertoru GT-Sat, prozatim na NTV a Trikolor staci. Stoji kolem 350.- Kc. Vysledky vynikajici. FRQ oscilatoru je 10750, pouze pasmo 11700-12750.

Ono, dost bude zalezet i na miste prijmu. Smerem k zapadu to hodne klesa.

Mimoto i v C-cku prekvapi ciste cirkularni LNB (napr. Inverto)...

wenk
Registrace: 4/2006

karty koupíš zde:
www.1aerial.com/televize/ntv-plus/
ale nepíšou tam nic o HD. nejspíš ty stránky budou trochu zastaralý a info jedině přímo u zdroje

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Стоимость подписки за год просмотра:
8460 чешских крон :laughing:

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

trochu drahý za základní balíček bez DPH. ale co jsem tak v rychlosti hledal, nabídka není moc velká. protože ten příjem není tak snadnej jako jiný ruský platformy. oblíbenější jsou Raduga nebo Platforma HD

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

RE:NTV+

Zajímavá je ta Ruská IPTV za 499KČ/m.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

pres inernet se da ta nabidka najit zadax /u nekterych programu jsou i cesky stopy /rychlost 5-6 mega

*beda*
Registrace: 1/2006

da sa R s V-H spolu??

taka otazocka - ak by niekto chcel prijimat z 36E aj NTV s kruhovou aj Tricolor s V/H polarizaciu, da sa to zabezpecit? -myslim jedna parabola len ne-jak s konvertorom?? Dik!
K

krikri
Registrace: 3/2010

ntv

Ktory je to konkretne konvertor GT-sat,je ich viac.

dreambox 800 hd

lubo540

Už se o tom psalo

se 120 cm parabolou chytnete R polarizaci i bez desky jen s pootočením konvertoru. Já mám středovku a můžu říct, že jakákoli destička co jsem udělal fungovala i když L polarizace byla slabší. U offset bych řekl, že nejproblematičtějším místem bude sundání toho "klobouku" z LNB a pokud člověk není úplný technický howado, tak nemůže nic podělat. Samozřejmě výsledky budou slabší než tovární výroba, ale kdo chce experimentovat, tak proč ne...Destičky jsem zkoušel z teflonu i umělé hmoty (nějaká krabička), vložit do LNB pod úhlem 45°. S délkou se dá experimentovat. Tloušťka tak 2-3 mm. R^

gaston

Ja mam GTSat v multifocuse na 125GI s motorem (upraveno na rozptyl 3- 3,5st.), tzn. kdyz najedu na 39E jede 36E na GTSat. Signal asi jako na Astre 3A, stabilni, silna rezerva na jakekoli pocasi. Jak L, tak R polarizace. Tady neni rozdil. QTH - Sev. Morava.

Na bezny linearni LNB sla pouze R polarizace a pouze nektere TP.

@krikri
Trikolor taky pouziva cirkularni polarizaci.

@lubo540
Konkretni LNB: LNB GT-SCIR40 circular
Cena nyni dokonce 250.- Kc.
Ale jak rikam jde jenom horni pasmo, coz muze byt pripadne v budoucnu problem.

wenk

Pri hledani ceny jsem narazili na Twin verzi a nejaky test, kde je presne potvrzen to co jsem psal vyse:

http://www.dt21.cz/decode.php?id=ntv

Pozn. pro priznivce C-Pasma s kruhovou pol. doporucuji hledat Inverto LNB. U nas se neprodava, bohuzel.

wenk

@wenk aha fakt

fak-t ;-)
sorry mas pravdu, nieco som pomotal... dik! ;-)

krikri
Registrace: 3/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra