, sekce: Jiné placené TV |
|
NTV+Ahoj.Rusi maju na 36E na svojich transporteroch polarizaciu L a R.Daju sa tieto programy pozerat aj na nasich sat.prijimacoch,alebo treba nieco specialne?Mam Dreamsky,vcera som to skusal,ale neuspesne.Dakujem. |
zuza5
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 36 |
|
|
RE: NTV+Musíš si buď koupit nebo vyrobit konvertor s depolarizační destičkou, která ti převede kruhovou polarizaci (R,L) na lineární (H,V).Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 971 |
|
|
RE: NTV+Nejake pokusy o predelani Linearniho Ku konvertoru na Cirkularni bych hned zavrhl. Jsou obrovske rodily mezi tovarne navrzenym cirkularem (:), nez home-made laboraci s destickami.I kdyz u nas je dostat pouze jeden typ konvertoru GT-Sat, prozatim na NTV a Trikolor staci. Stoji kolem 350.- Kc. Vysledky vynikajici. FRQ oscilatoru je 10750, pouze pasmo 11700-12750. Ono, dost bude zalezet i na miste prijmu. Smerem k zapadu to hodne klesa. Mimoto i v C-cku prekvapi ciste cirkularni LNB (napr. Inverto)... |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
|
|
RE: NTV+karty koupíš zde:www.1aerial.com/televize/ntv-plus/ ale nepíšou tam nic o HD. nejspíš ty stránky budou trochu zastaralý a info jedině přímo u zdroje Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: NTV+Стоимость подписки за год просмотра:8460 чешских крон :laughing: Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
|
|
RE: NTV+trochu drahý za základní balíček bez DPH. ale co jsem tak v rychlosti hledal, nabídka není moc velká. protože ten příjem není tak snadnej jako jiný ruský platformy. oblíbenější jsou Raduga nebo Platforma HDVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE:NTV+Zajímavá je ta Ruská IPTV za 499KČ/m.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
|
|
RE: NTV+pres inernet se da ta nabidka najit zadax /u nekterych programu jsou i cesky stopy /rychlost 5-6 mega |
*beda*
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 404 |
|
|
da sa R s V-H spolu??taka otazocka - ak by niekto chcel prijimat z 36E aj NTV s kruhovou aj Tricolor s V/H polarizaciu, da sa to zabezpecit? -myslim jedna parabola len ne-jak s konvertorom?? Dik!K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
ntvKtory je to konkretne konvertor GT-sat,je ich viac.dreambox 800 hd
|
lubo540
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 956 |
|
|
Už se o tom psalose 120 cm parabolou chytnete R polarizaci i bez desky jen s pootočením konvertoru. Já mám středovku a můžu říct, že jakákoli destička co jsem udělal fungovala i když L polarizace byla slabší. U offset bych řekl, že nejproblematičtějším místem bude sundání toho "klobouku" z LNB a pokud člověk není úplný technický howado, tak nemůže nic podělat. Samozřejmě výsledky budou slabší než tovární výroba, ale kdo chce experimentovat, tak proč ne...Destičky jsem zkoušel z teflonu i umělé hmoty (nějaká krabička), vložit do LNB pod úhlem 45°. S délkou se dá experimentovat. Tloušťka tak 2-3 mm. R^ |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
|
|
RE: NTV+Ja mam GTSat v multifocuse na 125GI s motorem (upraveno na rozptyl 3- 3,5st.), tzn. kdyz najedu na 39E jede 36E na GTSat. Signal asi jako na Astre 3A, stabilni, silna rezerva na jakekoli pocasi. Jak L, tak R polarizace. Tady neni rozdil. QTH - Sev. Morava.Na bezny linearni LNB sla pouze R polarizace a pouze nektere TP. @krikri Trikolor taky pouziva cirkularni polarizaci. @lubo540 Konkretni LNB: LNB GT-SCIR40 circular Cena nyni dokonce 250.- Kc. Ale jak rikam jde jenom horni pasmo, coz muze byt pripadne v budoucnu problem. |
wenk
|
|
RE: NTV+Pri hledani ceny jsem narazili na Twin verzi a nejaky test, kde je presne potvrzen to co jsem psal vyse:http://www.dt21.cz/decode.php?id=ntv Pozn. pro priznivce C-Pasma s kruhovou pol. doporucuji hledat Inverto LNB. U nas se neprodava, bohuzel. |
wenk
|
|
@wenk aha faktfak-t ;-)sorry mas pravdu, nieco som pomotal... dik! ;-) |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|