Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

MS13/26PIU-6 V10 Centauri??

Zdravím pánové.Po montáži v paneláku se na tomto multipřepínači projevuje problém s přepínáním polarizace a to z V na H hlavně ve večernich hodinách to souvisí s počtem právě zapnutých satelitních setoboxů.Vše co se týká montáže ok qutra na multi kabely Nordx konc. zásuvky Schweiger pospojení a k vyloučení zemní smyčky v pořádku,díky za názor a pomoc,mám podezdření na to EMPéčko,kolega má s tímto stejné problémy. :((

ZDK1
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: MS13/26PIU-6 V10 Centauri??

A zlobí to jen na jedné družici nebo na všech třech?
Zkusil bych nechat jen jednu a odzkoušet jiný quatro konvertor od jiného výrobce!Ne každý si s ním rozumý!
Pokud by problém přetrvával reklamovat multiswitch!

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Je problém i na dalších družicích Thor+Intelsat Quattra Mascom používám delší čas a v pohodě tento Multák je inovovaný tak nevím posílají mi druhý tak uvidím zkusím dnes odpojit ty dvě a nechám jen A3 nezbývá jen experime ntovat ale kdo má poslouchat ty kecy :(((

ZDK1

Nikdo další nemá problém s tímto? :((

ZDK1

Ak majú príjmace Amiko,Optitum tak s centauri nespolupracuju.MAl som taký prípad 9/12 Amiko príjmače a nechcelo prepínat V/H ked som išiel z družice na družicu.Vymenil som multiprepinač za golden interstar a vsetko išlo ok.

boca
Registrace: 7/2006

Pár Opticum tam je ale vetšina Mascom a nějaké Showboxy ale nějak se mi nechce věřit,že by to bylo těmi přístroji,spíše bych to viděl na to EMPéčko mají s tím problémy střídavě různé přijímače vertikal chodí ale pak se přepne na Novu nebo jiný h program a žádný signál vypnout ze sítě zapnout a jde a pořád kolem dokola :((

ZDK1

Skús vymenit centauri,možno to pomože.Mne to pomohlo.

boca
Registrace: 7/2006

Zítra přijde nový kus tak po obědě jdu na to,vyměním a uvidíme :O

ZDK1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra