![]() |
|
MTVN HD na SkilinkuTak konečně jedna dobrá novinka od skilinku ještě tak Eurosport 2 HD a Sport 2 a ten Animal HD a pak na chvíli konkurenci zavřem hubu |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: MTVN HD na Skilinkuomluva za chybu samozřejmě na Skylinku |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
Rozdíl?Nejsem znalec (MTV mně bavila v 80 letech) - dá se nějak jednoduše říct jaký je rozdíl mezi MTV a MTVN HD? |
vahač
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
RE: MTVN HD na SkilinkuMTVN HD je společná pro celou Evropu. takže je tam hodně hudby a docela se podobá v něčem MTV v 90. letechhttp://uk-tv-guide.com/list/MTVN+HD/ Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: MTVN HD na Skilinkuno premna,zial,MTV HD nic moc.Obraz dobry - hlavne z koncertov ale obsah.....lenze ja som uz troska skor narodeny.... :8) :8) :8)Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
vortimondDíky za odkaz a za info. Bohužel z toho že dávaj 5x denně nějaký pořad (třeba Rock am Ring, nebo HD Music) si nedokážu udělat obrázek o žánrech. Pokud ale píšeš jako MTV v 90 letech tak jsem asi o 10 let mimo :laughing: to už jsem neměl možnost sledovat... Mám představu o MTV v 80. letech a teď o současné MTV (třeba MTV CZ :-/ ).Ta současná je děs běs - je mi úplně fuk, jestli do toho nějaká americká nána padla v 16-ti... a současné techno rapové styly mi taky nic neříkají.... Takže se obávám, že to asi nebude TV pro mně... No nebudu soudit předem - pokud to fakt přidají - mrknu a uvidím.... Pak buď přidám do oblíbených nebo ne :bigeyes: |
vahač
![]() |
|
RE: MTVN HD na SkilinkuI-concerts by byl mnohem lepší volbou.Ale snad se dočkáme i tohoto kanálu.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
vahačjá bych ti napsal ukázku playlistu, ale předplatný polsatu už mi skončilo a zatím jsem žádnou podobnou kartu ještě nekoupil. ještě nemám vybráno. našetřil jsem si nějaký peníze a zatím váhám a vybírám. určitě někdo má tu možnostVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondV pohodě - něco se přece jen dá vyčíst na tom webu, cos mi napsal... (DÍK!) zatím to vypadá, že sem tam se něco vybrat dá... a že bych tam našel Wacken Open Air si iluze nedělám :laughing:Můj problém je asi to, že mám příjem jen z 19,2E a 23,5E - ještě by se mi hodilo asi alespoň 28,2E a 13E... Jenže sám si to nezařídím (neumím) a hledat teď někoho kdo to umí nemám čas. |
vahač
![]() |
|
RE: MTVN HD na Skilinkuspíš něco jako tohle :laughing: ale mě se to líbí. každopádně jsou tam různý věci. musel by se napsat aspoň hodinovej playlist pro představuwww.youtube.com/watch?v=McdqerXrwXE Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: MTVN HD na Skilinkuprostě není to alternativa a není to ani žádný retro. podobá se to starý MTV, která taky tenkrát hrála současnou populární hudbu. MTV nikdy nehrála nic jinýho. takže určitě tohle třeba vystihuje ten program MTVNwww.youtube.com/watch?v=af6pb5Ihb_M Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: MTVN HD na SkilinkuMTVN HD je kvalitne spestrenie hudobnej ponuky. Veci (najma koncerty) sa tam dost opakuju, ale idu bloky klipov v HD. Nepovedal by som, ze je to program, ku ktoremu si sadnes a pozeras cely den. Da sa tam najst dobra vec, ale nejaky zazrak to nie je. Asi ako HBO HD.Na druhej strane, nic lepsieho u nas nenajdes. R^ AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: MTVN HD na Skilinkujo přesně. to porovnání s HBO je docela trefný. nikdo asi nečeká od HBO, že tam budou vysílat klubový filmy. ale současnou tvorbu, která je populární v kinech. dá se na to koukat. akorát zrovna HBO tohle přímo né vždycky nabízí a snaží se ušetřit. ale jinak víme o čem je řečVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: MTVN HD na Skilinkuto bude mít alfasexx radost :-( bych raděj iConcerts,nebo VH1 ale želbohu každý máme jiný vkus a mám dojem, že MTV HD je úlitba "Bohům". Zlatá Brava. .-) |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: MTVN HD na Skilinkupokial nemate mtv hd, o nic neprichadzate...nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
RE: MTVN HD na Skilinkuno říkej si co chceš, ale když nezůstane jenom u toho MTV, tak Skylink si buduje docela zajímavou pozici proti konkurenčnímu CSlinku. úplně jedno jak moc je oblíbená ta česká MTV od NovyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: MTVN HD na Skilinkuto co skylink poslední dobou přidal,jsou samé zaměřené programy,vždy pro pár procent diváků,z toho se konkurence teda P:O:S:E:R:E R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
RE: MTVN HD na Skilinkujistě, Prima HD je mnohem lepší komerční tah. to vzbudilo takovej ohlas jako už dlouho nic za poslední měsíce. ale to neznamená, že by Skylink byl vyřízenej. jistě spousta lidí si kvůli tomu i koupí vždycky spíš CSlink kartu. ale Skylink vždycky jasně naznačoval, že chce být v první řadě pay-tv platforma. proto mimo jiné nabízí předplatný jenom po měsících a ne po dnechVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: MTVN HD na Skilinkuprima HD je právě tah,je totiž zadarmo,a kdo má 3 HD programy zadara?,na to lidi slyší,předplácešů je pár procent R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: MTVN HD na Skilinkupřesně tak. souhlas. Prima v nativ, nevídáno neslýcháno. je to úspěch pro CS link. Skylink by tohle možná nedokázal. ale i tak má svoje přednostiVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: MTVN HD na Skilinkuale zde vůbec nejde o kvalitu,zákazník se ptá kolik bude mít programů v HD zdarma a tam jde,vůbec se neptá na kvalitu,proto dobrý tah CSlinku |
pierrepetr
![]() |
|
RE: MTVN HD na Skilinku"Skylink by tohle možná nedokázal".,neboj tu primu HD musí mít,dřív nebo později R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrJá o žádné Primě v HD nic nevím.Vím jen o kanále,který chce být zajímavý,nemá vybavení na HD vysílání,ale už si pro jistotu dal do názvu HD...prý je to teď "IN". :sly:Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: MTVN HD na Skilinku:laughing: no já s tebou naprosto souhlasím. ale zákazník co se zeptá hned v krámě "kolik programů budu mít zadarmo" není zrovna nejlepší zdroj příjmů do budoucna. vem si jako příklad Polsko. platforma Polsat má mnohem víc abonentů než Cyfra+ přestože Cyfra má lepší nabídku. ty jejich programy C+ jsou docela fajn. ale zase na druhou stranu, u Cyfry průměrný abonent víc utratí. a na tom záleží. u Polsatu si většina abonentů platí balíček za pár zlotýchVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
wladysTo právě 95% populace stačí,že je to v názvu,ani nevědí jak to má vypadat,koupili LCDéčko v akci v hypernově,z antény nekoukatelný hnus,tak chtějí HD zadarmo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: MTVN HD na Skilinku:))) Myslíš, že je ta prima HD zachrání?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |