Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Modul Cryptoworks a karta

Neviete mi prosím vás poradiť ako sa zbaviť dotiernej hlášky počas prepínania programov v systéme cryptoworks Please check your smart kard? Po výpise na obrazovke sa mi potom nedá prepnúť na iný kanál, musím najprv potvrdiť na ovládači OK, aby sa hláška stratila a potom môžem prepínať. Podotíkam, že mám v module aj kartu, ktorá mi dekóduje programy v tomto systéme, tak funguje dobre. Ale keď prejdem na iný packet (iného providera), ktorý vysiela tiež v cryptoworkse opäť pýta kartu. Dá sa tá hláška nejak odstrániť? Ďakujem za pomoc :fuming:

PeMa
Registrace: 2/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Modul Cryptoworks a karta

dá se odstranit jedině tak, že si koupíš lepší modul. já jsem si taky dřív myslel, že modul se nemusí vybírat (prostě koupíš nejlevnější) ale není to pravda. dobrý jsou Mascom (tam se dají přímo hlášky vypnout) a nebo Technisat (tam to nejde vypnout, ale ten modul tyhle problémy většinou nemá)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Ale rie hlasky by sa mali dať vypnúť. Skus isť do menu modulu a tam niekde by malo byť vypnutie upozornení.

loop12
Registrace: 7/2007

nedá se. u toho modulu co vypisuje "check your card" se to vypnout nedá

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

O jaký přijímač, ve kterém je zasunut modul (s hláškou), se jedná? Mám podobný problém. Prý i některé přijímače mohou hlášku vypnout?

radaele
Registrace: 10/2006

Ja mam prijmac Golden Media a mam moznost vypnut hlasku ale je to neucinne, musis mat tu moznost vypnut hlasku na module, mam CAM Cryptoworks SMIT 3.9.0 a tam my vzdy ukazuje Please check your smart kard? Ked vlozim CAM Cryptoworks Eurocam hlaska sa neukazuje na CAM Cryptoworks SCM bez hlasky
Jednoducha pomoc kupit modul len s najnovsou verziou CA Cryptoworks SMIT 3.9.21 alebo CAM Irdeto NEOTION a vymenit si kartu Cryptoworks za ICE za 20 eur

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Hlasku mozem vypnut na Golden Media 9080 tak isto na internej citacke 2x aj na CI slote 2x ale nefunguje to, pomoze jedinne vymena modulu...

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

ca + karta

ahoj:v menu přijimače najdi ci modul- zpravy ci-vypnout-ok tak to fachči u většiny sat .

brunek578
Registrace: 3/2011

si děláš srandu. to nemá prakticky žádnej přijímač

vortimond

ferguson ariva-200 100pero

brunek578

ono sa to vypina v menu prijmaca a pritom sa to vypina v module. :)))

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

gorefane -tak je to máš pravdu jinak to ani nejde.

brunek578

@Gorefan ;)

Možná si to ještě mohl napsat takto:

Ono se to vypíná v menu modulu, dostupného v menu přijímače.. :)))

Není možná aby už teď nebylo jasno..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

ako ktore

starsia modra SCM neda sa vypnut, MasCom easy.TV / AlphaCrypt TC da sa (3rezimy ako s hlaskami) ak by si chcel ten Mascom rad ti ho strelim, napis email, ja idem kupit TechniSat lebo v mojom TechniSate nur das original ist die beste (neviem po nemecky)! :8)

krikri
Registrace: 3/2010

Mě to dělalo taky s přijímačem KAON a zbavil jsem se toho uplně náhodou až při přehrání firmwaru u přijímače.Od tý doby žádný hlášky!!

acce
Registrace: 11/2008

dufam ze sa to nebude brat ako reklama

http://www.videotech.cz/satelitni-technika-dvb-s/cam-cryptoworks-irdeto-mascom-verze-1-21b

tophunter
Registrace: 4/2010

Problém s hláškou modulu je i u certifikovaného přijímače HOMECAST HS3200 CIIR - vložena karta SKY LINK a modul CW SCM s kartou ORF či jinou kartou. Zdá se, že tento přijímač není vhodný pro kombinaci vložená karta i modul. Při každé změně programu se objeví hláška ,čekající na potvrzení tl.ok, a to, i když obraz pod hláškou běží díky vložené kartě ve vestavěném dekodéru Irdeto!

radaele
Registrace: 10/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra