![]() |
|
Videredo zle strihaprosim o radu videoredo mi zle odstrihne pozadovanu cast, vo vysledku je uplne ina (vysek nie je cely), kde mam chybu v instalovanych kodekoch (packoch) ... ? dakujem |
tono
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
RE: Videredo zle strihauz si ho reklamoval u predajcu? |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
anolen som cakal na tvoju radu :-) |
tono
![]() |
|
RE: Videredo zle strihaKodeky na to nemaju vplyv. Start a stop znacky davas spravne? Na ten pozadovany ramec? Vystrihavas tu spravnu cast a nie naopak?Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
VideoRedo zle strihatono: Tak stříhej v jiném programu ne? Já např. používám bezvadný MPEG Video Wizard (nemá chybu). VideoRedem to už jenom proženu jako finální a hotovou věc. ;) V tomhletom něci stříhat ... tak to by mě asi mrsklo. :))) |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
to DusanAno striham spravnu cast v tom mam jasno, ine je to s ramcami, program si to aj tak sam upravi, napr. na inom stroji v poriadku (ta ista verzia) a robim to rovnako, netusim co ma na to vplyv, mal som dojem ze instalovane fitre a pod. by na to mohli mat vplyv |
tono
![]() |
|
ViolistaVideoredo pouzivam roky, pouzivam verziu ktora mi funguje spravne, MPEG Video Wizard som v zaciatkoch pouzival potom som objavil V. super program az na spominany problem, musim ulahodit verziu potom ok, stacilo by rozumiet nastaveniam a fungovala by kazda |
tono
![]() |
|
RE: Videredo zle strihazkus si stáhnout novější verzi jestli to bude dělat taky, jinak lepší program než videoredo sem ještě neviděl, jednoduchá obslužnost, rychlost a je i v češtině.Technisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm
|
Dan_zx12r
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: Videredo zle strihaNemáš náhodou demo verzi? Ta je ohraničená nějakým počtem minut, takže na střih filmů se nedá použít.VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V
|
Alion
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
RE: Videredo zle strihavideoredo no.1 R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Videredo zle strihaAlion: No beztak ... :) tono: máš koupenou plnou verzi? (nebo sehnanou od někud) - je tam totiž nutná jinak registrace. ;) |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
co vsetci blbnetekvalitne zapacovana, demo verziami som sa nezaoberal ani v roku 1995 anie to dnes, ked je vsetko na nete podla priania |
tono
![]() |
|
![]() |