, sekce: freeSAT by Skylink |
|
UPC Direct-nejdú niektoré staniceOd včera mi nejdú niektoré stanice, napr. Nova Cinema, Spektrum, Paprika, Universal, CS Film, Sport 1 a kopa dalších. Na niektorých ide len zvuk, niektoré nejdú vôbec. Zas Idú HU-Filmboxy. Mám kartu Direct, prístroj Illusion M-3. Viem že dávali nový Cryptowork. Poradíte mi? Dakujem. |
satoshi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 206 |
|
|
NechlastejViem že dávali nový Cryptowork |
Miroslav1
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 23 |
|
|
RE: UPC Direct-nejdú niektoré staniceDakujem, ale čakal som iné rady. |
satoshi
|
|
RE: UPC Direct-nejdú niektoré staniceU mě vše ok, ale mám to od rusů :))) |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
|
|
RE: UPC Direct-nejdú niektoré staniceJa mám ofiko, za 9 ečok mesačne, jedine čo ma napadá zapojiť ich box, dať načítať zápisy. |
satoshi
|
|
Miroslav1Nechlastej Ty,i na Dráčka modrého bez změn,kdyby něco dělali s Cryptowoks,tak by to vypadlo a musel by se přehrát nový SW,jako včera u DIGITURK :8) :8) ,tam něco pořád vrtají,a je jim to platné zatím jak mrtvému zimník!!! R^Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
satoshitaky jsem resil neco podobnyho, pomohlo jen smazat frekvence a ladit nanovo, az pak to vse slo opet ok /vlastni stb/-------
|
dubs
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 237 |
|
|
RE: UPC Direct-nejdú niektoré stanicenedošli ti zápisy :)))Amiko mini combo
|
AB DSR-322
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 532 |
|
|
RE: UPC Direct-nejdú niektoré staniceTreba zavolať o refresh karty. |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 740 |
|
|
HeryHery když si přečteš první příspěvek ta zjistíš že jsem to opsal(CRYPTOWORK) :laughing: :laughing: |
Miroslav1
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 23 |
|
|
RE: UPC Direct-nejdú niektoré staniceStalo se mi to stejné, zavolal jsem na UPC, aby mi poslali zápisy.a už to fičí . mám origo kartu a platím měInetfinder FST-202, Dreamsky 9300, Dreamsky 8080, Ferguson Ariva HD Combo, Toridal 55T.
|
Stanowi94
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 621 |
|
|
RE: UPC Direct-nejdú niektoré stanicePoriešené, zápisy som dal načítať cez UPC box. Potom som kartu prehodil do Illusionu, ide to v pohode. Dakujem za rady. |
satoshi
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|