, sekce: Zkušenosti |
|
Satlook Micro+Páni profíci, môžete napísať svoje skúsenosti s týmto prístrojom? Vďaka! |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
|
|
RE: Satlook Micro+Profík sice nejsem, mám Satlooka jen pro svoji potřebu, na kterou ale naprosto stačí. Mám novější G2, který má navíc spektrum a MER, ale obojí je u "měřáku" za tyhle peníze potřeba brát s velkou rezervou. Na nastavování exotičtějších družic to taky není to pravé ořechové, ale záleží co od něj požadujete.. I tak je to podle mě z týhle cenový relace ta nejlepší volba. Jsou tu borci, kteří se Satlookem začínali a už se tu k němu hodněkrát vyjadřovali ;) R^ |
jerik
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 58 |
|
|
re :Už jsme to tady mnohokrát řešíli-z přístrojů v této ceně se jedině SAT LOCK Mikro+ dá nazvat měřákem,také ho ještě mám,ale už jen jako záložák.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
|
|
RE: Satlook Micro+Za ty peníze /kolem desweti tisíc/, nic lepšího neseženeš. Mám ho taky jako zálohu, neni to sice G2, ale na běžnou práci stačí.Ty chceš koupit funglovku, nebo starší? Pokud starší, tak si prověř stav baterie. Nová stojí vyrobit kolem tisícovky. Občas budeš mít prekerku s přepínáním relátek resp. monobloků. Ten muj má i MER. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Satlook Micro+Mam dotaz.Ma funkci X polarity(V*H skew) jako je u HD verze? |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 779 |
|
|
hypernevim přesně co v případě tebou nazvané funkce měřák provádí, ale v obyčejném SMP lze v režinu "analog" přepínat jak polarizaci /napětím/, tak pásmo /kmitočtem/, přímo z jednoho menu.Takže nastavení Skewu lze velice přesně. Ale na to používám spíš vybraný kmitočet a sleduju MER a BER. On Air!
|
Saxon
|
|
saxonU te verze HD ¨je napsana funkce X-polarity podporujici optimalni sklon LNB.Na obrazku je znazornen graf pro vertikalni a horizontalni polarizaci.To by melo slouzit k nastaveni skew pokud se nepletu.Tak jsem se ptal,jestli je tato funkce i u verze micro+ a G2. |
HYPER
|
|
RE: Satlook Micro+Ne, funkce s tímto názvem v Micru+ neni. Mě ale spíš zajímá, na jakém principu tebou popisovaná funkce chodí.Pokud nastavuju ideální polarizační rovinu, tak jedině na základě separace signálů v obou rovinách. Takže přístroj musí měřit na takovém kmitočtu, kterých je využíván v obou rovinách. A vzhledem k tomu, jak často dochází na orbitě ke změnám, lze odhadnout, jak se asi dá na takovou univerzalní funkci spolehnout. To jen tak na okraj. On Air!
|
Saxon
|
|
SaxonTen merak satlook micro HD je na strankach dipolnet.cz.Je tam obrazkova dokumentace k vyrobku.Osobne merak nevlastnim,ale chtel bych si jej poridit pro vlastni potrebu.A tak premyslim o micro G2 nebo mlcro HD. :) |
HYPER
|
|
RE: Satlook Micro+Až bude čas, tak na to kouknu, dík.V dnešní době bych volil už něco i na DVB-S2, vždyt to vidíš všude okolo... On Air!
|
Saxon
|
|
Satlook Micro+Ďakujem všetkým za príspevky a ešte poprosím jerik-a o vysvetlenie k tejto vete: "mám novější G2, který má navíc spektrum a MER". Kde si ho kupoval, ja som u žiadneho predajcu tieto možnosti merania nenašiel. |
Eman
|
|
RE: Satlook Micro+Satlook Micro G2 je novější než Satlook Micro+ a jak už jsem tu psal, má navíc spektrální analýzu a MER..Víc napoví třeba odkaz na http://www.satelity-ul.cz/soubory/satlook-micro-plus-cs-man.pdf nebo http://www.satmax.co.nz/Technical_Info/SATLOOK%20Micro%20Manual%20G2.pdfMěj se fajn ;) |
jerik
|
|
RE: Satlook Micro+Zapomněl jsem odpovědět ohledně toho, kde jsem kupoval.http://shop.olmi.cz/zbozi/1640-satlook-mikro-g2 |
jerik
|
|
to jeriktaky jsi zapoměl napsat že kecáš !co se týká toho MER ! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
RE: tonekok, omlouvám se. Je to otázka fw.. |
jerik
|
|
MERtonek: "ok, omlouvám se. Je to otázka fw..".Práve táto otázka ma zaujíma najviac. Dá sa FW stiahnuť zo stránky výrobcu alebo je iná možnosť? |
Eman
|
|
RE: Satlook Micro+Právě proto jsem psal, že úroveň MER můžu sledovat i na svém starém SMP. Moc se ale na to spoléhat nedá, což se ani u takového měřáku nedá předpokládat.Jinak je to ale velmi šikovný měřáček a s dobrou baterií budeš s ním určitě spokojen. On Air!
|
Saxon
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|