, sekce: Příjem DVB-T |
|
TOWERCOM - BABRÁCI ? ANEB ŠTÚROVO - MODRÝ VRCH ...Podľa stránky Towercomu v dňoch 10. - 15. marca 2011 bol nainštalovaný nový anténový systém na vysielači Štúrovo - Modrý vrch.Lenže aká je skúsenosť v praxi, to si páni asi neoverovali! Do 16.3.2011 na 21.k. 1005-nou silou bolo možné sledovať STV1-2,Markízu a TVJoj.Od 16.3.2011 nastala taká zmena, že STV1-2 a 3 spustili na 48k ( čo bola frek.pre analóg.vysielanie Markízy z Modrého vrchu) a úroveň signálu zostala maximálna! Lenže TV Joj, Markízu + Joj Plus a Doma dali na druhý multiplex, teda pôvodný 21. kanál a ten nejde !!!Bývam od Modrého vrchu cca 5km a 48.k ako som už spomínal beží na max výkon a na 21.k mi píše - slabý signál alebo nenalezen žádný vysílač ! občas, hlavne včera večer bol aj obraz, lenže to je oničom ! Páni z Towercomu majú asi štastie, že ich nebombarduje až také množstvo ľudi, nakoľko individuálne DVB-T chytá iba malý počet ľudí(zatiaľ), takže dúfam že veci dajú do poriadku.Taktiež kamarát-montér antén mi vravel,že 16.marca v Leviciach skoro celé popoludnie nešlo DVB-T 21.kanál - Sitno, pričom mal kopu stažností od obyvateľov.Som zvedavý,že kedy bude v tomto náprava, nakoľko mi pod vysielačom máme takéto problémy s príjmom, tak potom čo majú povedať ľudia zo vzdialenejších lokalít ? |
Jonathan
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 55 |
|
|
Babraci?22.3.2011Spustenie verejnoprávneho (48. kanál) a druhého (21. kanál) multiplexu DVB-T Takže máš ešte pár dní.... ;) Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
|
|
RE:" Sieť vysielačov druhého a verejnoprávneho digitálneho multiplexu bola 16.3.2011 doplnená o ďalší vysielač Štúrovo - Modrý vrch. Diváci zo Štúrova a okolia už môžu prijímať kompletnú programovú ponuku DVB-T "http://www.dvbt.towercom.sk/aktuality.php?article=203 |
Jonathan
|
|
RE:Na východe vypnu 4.apríla stv2+markízu.Zapnu ich 6.mája,ked sa staré babky dozvedia,že mesiac neuvidia stupidnu Seherezadu... |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 404 |
|
|
RE: TOWERCOM - BABRÁCI ? ANEB ŠTÚROVO - MODRÝ...21.k vysílá 1kW což je na 5km naprosto za hranicí dostatečnosti. Asi máš něco špatně.Větší výkon TU SR nepovolil kvuli rušení Zobora a Sitna. Towercom těžko může něco ovlivnit na situaci, kterou mu narýsovali státní úředníci za poslední roky, od vertikálu po kolize... na plný výkon 15kW se vysílání zvedne, až se spustí stejný multiplex i ze Sitna a Zoboru. O analog přijde ten, kdo si nenaladil dočasný multiplex. Kdo seděl víc jak rok na zadku a nic nedělal, nemůže se teď divit. Babky mají smůlu, nemůžou brzdit technický pokrok. To bychom ještě lezli po stromech, kdybychom pořád čekali na babky, protože ty tu budou pořád, jen se střídají... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
|
|
Jonathanešte pred začatím písania o babarákoch si prečítaj pravidlá.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
RE:" Asi máš něco špatně " - čo tam mám špatné? keď do stredy mi šiel 21k. s max.výkonom ? , teraz keď sa zmenil programový raster a pribudol aj " verejnoprávny multiplex " na 48k. tak zrazu sa povodný 21.k nedá sledovať ! Oba idú z jedného vysielača, pravdepodobne z jedného smeru a chytám ich na tú istú anténu ako doteraz... a 48k. ako delo ! |
Jonathan
|
|
RE: oneeeeeNaozaj príspevok k veci ! |
Jonathan
|
|
JonathanA tomuto mám ako rozumieť?Do 16.3.2011 na 21.k. 1005-nou silou bolo možné sledovať... Napíš im, že to chceš mať takto, ako si uviedol. |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
|
|
RE: emo53Tam správne malo byť :Do 16.3.2011 na 21.k. 100% (percentnou) silou bolo možné sledovať... |
Jonathan
|
|
RE: TOWERCOM - BABRÁCI ? ANEB ŠTÚROVO - MODRÝ...http://dvbt.towercom.sk/files/sturovo_m2.jpg hlavne že mapa pokrytia na ich stránke hovorí niečo iné ako je skutočnosť a tak slabý výkon mux 2 na 21 kanály nemali ani spúštať je to smiech cez slzy a ak to úradzy nepovolili tak to mali skoordinovať a spustiť v máji naraz mux 2 zo štúrova aj nitry teraz od 16.3 ide len STV 123 a to je všetko |
liporiadi
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 11 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|