, sekce: Zkušenosti |
|
Zpráva o reklamaci Sky-link karty v HL. stanu.Kolegové, jak jsem slíboval a podávám informace. Sky-link přístup. karta č.O343 6 xxxx CRW s nápisem "IRDETO" !!!, se vrátila z Ostravy po activaci a KULOVÉ bylo odstraněno. Jsem zastrčil do modulu Irdeto SCM Eurocam CRW následně do technisatu HD8-SX, nechal cca 20 min. načíst na ČT1 projel progami. Následně HL. test : scan 28,5°E + prohlídka hl. listu a návrat na FAV. lit a H O T O V O !!!! Černá plazma a hláška : Program je kodovám , podníněný přístup,CRW (d70), Irdeto (624) . No bomba NIC odstraněno!!! No karta 0285 TO nedělá a další CRW taky ne !!! Všechny tři jsem jim poslal ofocené. A borci raďte - co dál. Dík CES. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
|
|
RE: Zpráva o reklamaci Sky-link karty v HL. st...myslim,ze to mate doyebane. :8) :8) :8)Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
gorefanJak doje - b ??? Když dvě jsou OK !!! A třetí né !!! Nauč se ČÍST !!! :laughing: :laughing: |
CES
|
|
CESPodle toho co jsi psal tady : https://www.parabola.cz/forum/topic-60018/ ,se ti ani nedivím. :fuming: |
tons
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 133 |
|
|
RE: Zpráva o reklamaci Sky-link karty v HL. st...zeby bol skylink na 23e a nie na 28E? alebo mi nieco neobvykle uslo? :lookaround: |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 424 |
|
|
tonsTo bereš podle knížek nebo praxe ??? :ogre: Jak tomu mám rozumět ?? Dík za info . R^ |
CES
|
|
tonko!Jsi úplně mino???? A končín s |
CES
|
|
CESPodle tvojeho prvního tématu, kde jsi popisoval chybu se člověk nevyzná viz : https://www.parabola.cz/forum/topic-60018/ A pokud jsi popis závady takto poslal i na Skylink s reklamaci karty tak se ti ani nedivím, že jsi takto dopadl. |
tons
|
|
CESPokud já zasílám kartu na reklamaci (max dvakrát ročně) přesně popíši chybu a pro jistotu uvedu i typ satelitního přístroje popřípadě modulu a jejich verze. |
tons
|
|
tonsCo mě učíš, byl přesný popis všeho Sky - linku, fakt neumíte číst, když píšu, že dvě Sky-link karty + čísla jsou OK a ta poslední s nápisem irdeto kixuje na Sky-link progamech a reklamuji Skylink kartu, tak jak může napsat tomko o 28,5 E ??? :) :) :))) Se vrátim ze scanu např. na 13,0E na Fav 23,5E Skylink SD a HD a je černo !!! R^ R^ A dost - nechci banán. |
CES
|
|
RE: Zpráva o reklamaci Sky-link karty v HL. st...a po reklamacii ti Skylink ake vyjadrenie napisal? ...nech sa dari, ahoj ;) ps: ohladom 28.5E precitaj si zakladajuci prispevok :))) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
CESTomko to asi špatně pochopil. Ty jsi psal první o 28,5E. Pokud bych si to já nepřečetl třikrát tak to nepochopím taky.Já tě jen informuji a nikdy jsem neměl problém vyreklamovat kartu. Jen to stačí přesně popsat si myslím. Já jen vycházím z toho co jsi psal v prvním tématu při odesláni karty do Skylinku. |
tons
|
|
RE: Zpráva o reklamaci Sky-link karty v HL. st...CES - nezlob se na mě, ale ještě nepochopil ani jeden tvuj příspěvek a to jsi jich už zde nasmolil...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Zpráva o reklamaci Sky-link karty v HL. st...tatar CES je zpět :laughing:Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 781 |
|
|
drobečekCES - indián z kmene NAVAJO.On Air!
|
Saxon
|
|
RE: Zpráva o reklamaci Sky-link karty v HL. st...Po prečítaní zakladajúceho príspevku sa cítim jak v Tatarstane a po piatom ako v Mongolsku :laughing: :laughing: :laughing: |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
|
|
Po několikerémpřečtení mi vyšlo,že karta se načte,ale při jakékoliv změně sat.a návratu zpět jsou programy na kartě zakodovány a nejde s tím hnout ? To ale nemusí být kartou-modulem,čtečkou,sw ,zkoušel si to v něčem jiném?Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 924 |
|
|
spykoJenže když jim tam pošle takové hieroglyfy, tak se nedivim, že ho pošlou do (nevhodné slovo)e. My už ho tady známe, ale pro ně to musí být jak pecka do palice. Stížností tam maji jistě dost, takže nad takovým to blbem si hlavu nelámou.Nyní jistě sepisuje stížnost do redakce, nebo rovnou na vnitro. On Air!
|
Saxon
|
|
CES...a preco sa pokusate robit neodborne zasahy do kariet?Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|