Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Dragonblue card

DIGITURK 7E-W3-modrý dráček
Zde jsou programy,které by možná všichni chtěli a navíc ve zvukové stopě anglické,t,j nemusíte poslouchat tu jejich hatlámápatláma.
Nejvíce si cením programů filmových:
MMXPREMIERE
MMXPREMIERE 2
MMX START +,a 2
MMX FAMILY Salon 1 až 3 ATD.
Je zde 16 aktivních programů sportovních,kde valí jak PLTV,Bundesliga komplet,
NBA Tv OK,a všechny sportovní disciplíny včetně koníčků!!
Vím,že kdo má dráčka modrého používá ho na Cryptowoks dané naší platformy,ale ta není tak atraktivní jako Turci,co nejde udělat v Cryptowoks ,většina HD programů,jako třeba SPORTMAX HD,tak lze to brát z karty kebab v Irdeto 2,něco podobného,jako jede do dneška Karta Gamma na komplet C+NL v ASTRA 1 19E,
Kdo máte dráčka pouze na Cryptowoks UPC,zkuste přeprogramovat,a uvidíte,že neprohloupíte..Těch Českých programů a Slovenských,naberete na ofic. Kartách,nebo i jinou cestou a je jich také dost a kolikrát nejsou ani tak atraktivní!!
Berte to jako informaci,doufám,že zde zase nebudou hloupé námitky,chci jen majitelům karet dragonblue,kteří mají pouze jednu nabídnout další možnosti.
Jinak jde na tyto karty celkem 6 různých providerů včetně C+NL a NOVA ŘECKO.
Jinak zkoušejte a ať se daří.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dragonblue card

Hlavně se nezapomen nad tím udělat!!!!

nitram21
Registrace: 11/2007

Náhodou má pravdu a ty HDčka to není Skylink to je obrázek jako pilka R^

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007

"Hary" díky za dobré info...
Najviac kritizujú, čo možno majú prístup k týmto programom,ale poradiť inému to už nie.

miki16
Registrace: 1/2010

Navíc bych chtěl dodat,že i na TURKSAT 42E jedou takové programy jako je LIG TV,Speed max atd.To znbamená,že kdo má motor využije maximum toho co ta karta umí,
Jinak na reakci nitram21 nebudu vůbec reagovat,to může provést jenom blb.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

otazka

uz sa zistilo, ze Hun-Cable_provider je co? ci to je DMC z 15W?

zzzoli011
Registrace: 3/2011

zzzoli011

DCM z 15 W to není/jedná se kabelovou televizi,něco jako řek cable soubor,nebo Swiss cable,/ Nezkoušej to!!! mění to ATR card,mohlo by dojít k problémům,nemám čas tyto karty pak napavovat!!! :8)

hery

@hery

a to si ešte v rukách nemal cobra card, kde si zmenou pinu vyberieš CAID, čiže providera a na jednu náplň ti idú všetky pakety k§odované v cw. Trebars teraz hodne kukam iConcerts na 23,5 E z BG platformy.
Už slintáš ?? A cena je len cca o 25 € vyššia ako to tvoje čoskoro skrachované modré čudo ... :laughing: :laughing:

kmotrik
Registrace: 3/2011

kmotrik

Já se tím jen bavím,mám možnost z karet celé evropy a néjen to tj. vše !!!Tak,že neslintám. :8)Ale rád se vždy poučím,ta platforma co o ní mluvíš Tu mám celou a možná na 45E,39E a na 23,5 E možná něco více!!Ale na tom nezáleží,jsem rád,že někdo jako jsi Ty,taky zkouší a dělá něco pro sebe :8)

hery

Nerozumim jednomu propagace filmovich kanalu na co na nich koukate kdyz tam jdou filmi ktery vsichni videli a jeste se ridit casem visilani coz se mi zda hloupos.Na placenych kanalech jsou zhlediska pridany hodnoty jenom sportovni kanali diky primemu prenosu jinak nejvetsi hodnotu maji zpravodajske kanali.

caryfuk
Registrace: 12/2010

caryfuk

a ty si myslíš, že toho tolik chytají :laughing: :laughing: :laughing: klávesnice snese vše,a ze se seznamu,který jsem obrdžel je toho jen jedna pětina :laughing: :laughing:

misut
Registrace: 5/2005

caryfuk

A já zase nerozumím tomu, že se prezentuješ na diskuzích a přitom nejsi schopen ovládat gramatiku, která se vyučuje na prvním stupni základní školy.

polulin
Registrace: 10/2007

misut

Chytám co potřebuji/jinak 120 card/a co tady píšeš TY tak kecáš!!!Chytroline/Víš velké kulové a budeš ho vědět i za půl roku!!! :laughing: :laughing: :laughing: R^
Ani nevíš co co jsem chtěl příspěvkem říci???Jožo,jožo!!!Uklidni hormon a radší stáhni své problémy!!! :8) :8)
Nezlobím se na Tebe,jinak máme oba možnost se vždy dohodnout,vyjadřovat se k problémům a pobavit se!!! čau!!!

hery

rere

jo jo ,mám tady vnučku,vnuka šest televizí,italskéhopoláka z Bernu-hahaha
a mohl bych pokračovat,
a navíc, vím co jsi chtěl příspěvkem říct,jestli už nevíš připomenu ti: zase musím ty blbce nasrat přes víkemd
:laughing: :laughing: mám zde napsat celou tvou zprávu je na Skype rok uchovaná :laughing: :laughing:
a o tom kulovém, je vše jasné!!! kdo něco ví,tak se nechlubí,aby ohromil.A z těch ,které oba známe a nesaháš jim ani po kotník, jsem zde nikoho psát neviděl :laughing: :laughing: :laughing:

misut

1+1=2 alebo aj 3 asi to tu tak chodí. trochu rozumu a dať dva niky k sebe a vyjde to asi takto. cb21 má to ho oného kamaráta ,čo poskytoval informácie iba cez neho .Ten čo má tu desku do raka je hery.Lenže z desky sa vykľul modrý dráčik. https://www.parabola.cz/forum/topic-20246/

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

oneeeee

ty jsi téma našel mi se nechce,ale 3 měíce zpět byli všichni,kteří si pomohli jinak než přes drahé karty - idioiti,darmošlapi,džgrešlě apod. a včera se podívej :laughing: :laughing:
citace:sharink - ustřihni si kábel a máš po...
Né, OK myslím to dobře,každý si umí poradit sám,děláš to dobře,jako já na Němce a Španěly.,nic ve zlém!!!čau!!Hery
A nyní držgrešle
:laughing: :laughing: :laughing:

misut

oneeeee je zvláštní případ. je tady na fóru za strážce pořádku a přitom klonuje cizí nicky. (Vortimod, color21)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

oneeeee

som rad,ze ste to sem dal.Aspon vidno kto je kto........

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan

vortimond

to som nevedel,berem spat....

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan

no, ten tady má několik nicků a pěkně to tady zasí*á různýma bIbostma. neříkám, já jsem měl taky několik nicků, ale nikdy jsem nepsal pitomosti (ne záměrně :laughing: ) abych za*ral fórum

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

vorti

ty máš fakt čím dál tím větší smysl pro humor

tonek
Registrace: 1/2009

to se nelíbí nikomu, když ti někdo naklonuje nickname

vortimond

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra