, sekce: Zkušenosti |
|
Topfield SBI 2050 - OTA ERROR (NOT AVAILABLE PAT)Při aktualizaci firmware ze sat mi sat Topfield SBI 2050 píše OTA ERROR "Not availbale (PAT)". V návodu je frekvence 12565 MHz, 27500 Ks/s, H, DVB-S a na servisních stránkách Antenex.cz jsem se dočetl pro OTA toto:Satelit: Astra, Frekvence: 12603MHz , Symbol Rate: 22000 KS/s, Polarizace: Horizontal, PID: 347 "Not availbale (PAT)" v nesprávné frekvenci? Bojím se vyzkoušet jinou frekvenci, abych něco nezkazil. Nevím co je "PAT" v kontextu OTA.Poradíte někdo? |
Bohumilll
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 28 |
|
|
RE: Topfield SBI 2050 - OTA ERROR (NOT AVAILAB...pokud tam maš nejaktualněší soft tak to hlasí tuto hlašku |
hodaa
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 188 |
|
|
RE: Topfield SBI 2050 - OTA ERROR (NOT AVAILAB...pokud ti něco nejde napiš sem mejla pošlu ti soft jen daš na flešku a přehraješ do přimače |
hodaa
|
|
RE: Topfield SBI 2050 - OTA ERROR (NOT AVAILAB...Díky za reakce, já se tam pokoušel dát poslední soft z flashky , který jsem stáhl na www.topfield.cz, ale i když jsem ho dával z flashky vždy, tentokrát se mi nikdy nestáhl.Nevím jak zjistím číslo verze, které je aktuální. Vím, že se ukáže, když přijímač zapnu, ale stejně nepoznám, zda je aktuální.Pokud je to tak, že "NOT AVAILABLE PAT" znamená nejaktuálnější verzi, pak je to ok a díky moc za tuto radu. |
Bohumilll
|
|
RE: Topfield SBI 2050 - OTA ERROR (NOT AVAILAB...menu,informace,ird stav ,posledni aktualizace ...............verze aplikace 1.00.13 je poslední |
hodaa
|
|
RE: Topfield SBI 2050 - OTA ERROR (NOT AVAILAB...Tak já mám 1.00.10 a tu poslední z 24.11.10 jsem tam nedostalpřes flash. Dělal jsem to přesně podle návodu, ale ani ťuk.Pokud máš k tomu nějakou radu, tak budu rád, když napíšeš na bkulvejt@tiscali.cz (třeba loni u aktualizace jsem na flashce musel nechat samotný soubor, i když v návodu se píše "celý adresář", který už je odzipovaný přičemž ten s koncovkou zip má být smazán). Podle návodu to prostě nešlo.Takže ta hláška "OTA ERROR not available PAT" bude mít asi jinou příčinu než, než že můj firmware je aktuální.Díky |
Bohumilll
|
|
RE: Topfield SBI 2050 - OTA ERROR (NOT AVAILAB...maš to na mejlu |
hodaa
|
|
RE: Topfield SBI 2050 - OTA ERROR (NOT AVAILAB...To hodaa: Děkuji, vše je již funkční. |
Bohumilll
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|