Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Podmienený prístup

Prepáčte že sem dávam takúto laickú otázku,
mám Skylink kartu ICE a prijímač mi zobrazuje Podmienený prístup - nenainštalované a teraz otázka laika, čo je to ten podmienený prístup a je nutné mať ho nejako nainštalovaný??
Ďakujem

daali
Registrace: 2/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Podmienený prístup

moc jsi nám to nepopsal, ale tipnul bych, že čtečka Ti nepřečte kartu nebo máš kartu obráceně.

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

pardon, všetko mi ide v pohode, voľné aj platené programy

daali

len som chcel vedieť, čo to ten podmienený prístup je a či je potrebné ho mať nainštalovaný, poprípade ako ho nainštalovať

daali

Podmienený prístup moze byt kludne aj slot na modul...

fajnsmeker
Registrace: 4/2006

Chápu to správně, že Ti to píše někde v Menu? Potom to zřejmě znamená, že nějaký CAM nebo CI je neobsazené.

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal

Podmieneny pristup je predsa datum - inak povedane opravnenie na sledovanie programu... mozes mat kartu, mozes mat zaklad, ale podmienenym pristupom pre sledovanie platenych programov je zaplatenie a nasledne zapis na kartu (v tvare chid a datumu a nano), ktore sa vyhodnocuje ako podmieneny pristup.

Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)

fesacik
Registrace: 6/2008

no na prijímači mám slot na kartu (karta je vložená) a CI modul (prázdny) na ovládači stlačením tlačidla STATUS sa mi zobrazia info o kanále, napr. Operátor, sila a kvalita signálu, pomer strán obrazu, veľkosť obrazu, satelit, transpordér a iné info, no medzi tým je aj spomínaný Podmienený prístup a tu mi vypisuje nenainštalovaný

daali

:)
Ved o tom to je..
pomocou toho vycitas opravnenia na karte ... (zjavne ide o pristup na ten prazdny CI modul.. keby si ho zaplnil aj s kartou tak by to bolo aktivne)

Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)

fesacik
Registrace: 6/2008

Jak jsem psal výše, taky si myslím, že je to neobsazený CAM nebo CI - jen jsem myslel, že tu hlášku má někde v menu u přehledů čteček a CI slotů. Taky to z něj leze jako z chlupaté deky Rv

Jackal

Podmienený prístup je info o moduloch a kartach,či sú obsadené v slotoch.
Ak v čítačke nemaš vloženú kartu a v slotoch modul, tak vtedy vypísuje-Neobsazeno,či Nenainštalované.

miki16
Registrace: 1/2010

nebo se nezobrazí vůbec nic ;)

netace
Registrace: 12/2008

ano, takže všechno je v pořádku, nic není špatně a všechno je jak má být. Múžeš být klidný. A pěkné koukání.

nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku

pepiino
Registrace: 10/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra