, sekce: Skylink |
|
Podmienený prístupPrepáčte že sem dávam takúto laickú otázku,mám Skylink kartu ICE a prijímač mi zobrazuje Podmienený prístup - nenainštalované a teraz otázka laika, čo je to ten podmienený prístup a je nutné mať ho nejako nainštalovaný?? Ďakujem |
daali
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 96 |
|
|
RE: Podmienený prístupmoc jsi nám to nepopsal, ale tipnul bych, že čtečka Ti nepřečte kartu nebo máš kartu obráceně.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
|
|
RE: Podmienený prístuppardon, všetko mi ide v pohode, voľné aj platené programy |
daali
|
|
RE: Podmienený prístuplen som chcel vedieť, čo to ten podmienený prístup je a či je potrebné ho mať nainštalovaný, poprípade ako ho nainštalovať |
daali
|
|
RE: Podmienený prístupPodmienený prístup moze byt kludne aj slot na modul... |
fajnsmeker
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 128 |
|
|
RE: Podmienený prístupChápu to správně, že Ti to píše někde v Menu? Potom to zřejmě znamená, že nějaký CAM nebo CI je neobsazené.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
|
|
RE: Podmienený prístupPodmieneny pristup je predsa datum - inak povedane opravnenie na sledovanie programu... mozes mat kartu, mozes mat zaklad, ale podmienenym pristupom pre sledovanie platenych programov je zaplatenie a nasledne zapis na kartu (v tvare chid a datumu a nano), ktore sa vyhodnocuje ako podmieneny pristup.Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 326 |
|
|
RE: Podmienený prístupno na prijímači mám slot na kartu (karta je vložená) a CI modul (prázdny) na ovládači stlačením tlačidla STATUS sa mi zobrazia info o kanále, napr. Operátor, sila a kvalita signálu, pomer strán obrazu, veľkosť obrazu, satelit, transpordér a iné info, no medzi tým je aj spomínaný Podmienený prístup a tu mi vypisuje nenainštalovaný |
daali
|
|
RE: Podmienený prístup:)Ved o tom to je.. pomocou toho vycitas opravnenia na karte ... (zjavne ide o pristup na ten prazdny CI modul.. keby si ho zaplnil aj s kartou tak by to bolo aktivne) Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 326 |
|
|
RE: Podmienený prístupJak jsem psal výše, taky si myslím, že je to neobsazený CAM nebo CI - jen jsem myslel, že tu hlášku má někde v menu u přehledů čteček a CI slotů. Taky to z něj leze jako z chlupaté deky RvJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
|
|
RE: Podmienený prístupPodmienený prístup je info o moduloch a kartach,či sú obsadené v slotoch.Ak v čítačke nemaš vloženú kartu a v slotoch modul, tak vtedy vypísuje-Neobsazeno,či Nenainštalované. |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
|
|
RE: Podmienený prístupnebo se nezobrazí vůbec nic ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
RE: Podmienený prístupano, takže všechno je v pořádku, nic není špatně a všechno je jak má být. Múžeš být klidný. A pěkné koukání.nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|