Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

MODUL easy.tv problem

Mám modul easy.tv twin od spol. Mascom a nechce mi odkódovať HBO HD na UPC Direct, v čom je asi problém? Ak dám kartu do obyč. cryptoworks modulu tak HBO HD ide.

pbpb
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

skus dat Reset CI

mal som podobny problem, sice s HBO_HD zo SkyLinku,
ale ked som dal z menu prijimaca-modulu Reset CI modulu, stanica nabehla. Ona nabehla aj ked som zapol prijimac na stanicu HBO a neslo to ked som prepinal z inych stanic atp.
Este sa mi zda ze to robilo len tesne po ukonceni predplatenia (tam je nieco take ze mas predplatene HBO do co ja viem 20. mesiaca ale ide do konca mesiaca (dlhsiu dobu asi az kym pridu zapisi).
K

krikri
Registrace: 3/2010

RE:MODUL easy.tv problem

Jestli on umí mpg4,taky jsem měl jeden modul od mascoma tvářil se že je v poho a na nově HD pouze zvuk pak jsem vylaboroval že na zadní straně modulu bylo že je pouze na mpg2

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

RE: MODUL easy.tv problem

CI modul cita (dekoduje) kody z karty, mozno sa mylim, ale to nema nic s tym, ci tuner podporuje mpeg4 a teda ci dokaze zobrazit HD obraz

kazdopadne Mascom easy.tv som kedysi pouzival, myslim, ze je v dcerinom boxe a s Novou HD, ci CTHD som nemal problem

losparabo
Registrace: 2/2007

samozrejme

to nema noic s MPEG2/4 a easy/AlphaCrypt dekoduje tak ci tak HD a funguje na hore spomenutych staniciach...

krikri
Registrace: 3/2010

su moduly len na MPEG2.

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

no tak si asi zrovna nerozumí s určitým přijímačem.... Já jsem zjistil, že taky nefunguje s tp 12109 na clarke tech 9000 a to ani ve verzi na 1 kartu. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

RE : MODUL easy.tv problem

Tak nevím mam jej taky - MODUL easy.tv (nejnovější soft z Astry) + Ferguson 8800HD a všechny karty jak CSlink - tak i SkyLink i Irdeto (samozřejmě i programy v HD)nou problém !

TV LG 42LW 650S - ZC - 28,5 vých / 23,5 vých / 19 vých / 13 vých / 1 záp

RTVSAT
Registrace: 9/2006

...továrenské nastavenie modulu + reset modulu z menu + vypnutie hlášok... R^

brga
Registrace: 9/2009

Já mám s easy-twinem stejnej problém. Karty Skylinku a CS Linku v něm rozchodím bezproblémově, jak SD, tak i HD programy.
S UPC kartou se mi v něm HD programy zasekávaj. Natáh jsem novej soft, ale nepomohlo to, tak jsem ji vrazil do starýho dobrýho Cryptoworks modulu a je pokoj. Šlape jak hodiny.
Nic lepšího jsem nevymyslel, ani různý kombinace v nastavení easy-modulu nic nezměnily.

Hellas
Registrace: 4/2006

Je to tak HD SkyLink OK, UPC HD nejde.

pbpb
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra